maanantai 12. helmikuuta 2018

Ihana viikonloppu!

Täälä suunnalla on vietetty niin ihanan rentouttava viikonloppu, että tällä mennään kevyesti tämä viikko. Käly perheineen kurvasi perjantaina heti töiden jälkeen meille yökylään ja täälä on taas paranneltu maailmaa oikein urakalla. Lapset olivat ihan innoissaan kun saivat kaverit, tytöt leikkivät kaikkea mahdollista ja pojat pelas.Lauantaina lähdettiin kälyn kanssa kirppistelemään ja jotain ostettavaakin löydettiin, yllätys;)  

Kun päästiin takaisin meille niin Mandi oli serkkunsa kanssa ruvennut suunnittelemaan yökyläilyä. Niinpä pakattiin Mandin reppu ja hän lähti serkkunsa luo yöksi ja saatiin meidän kummipoika sitten vaihdossa meille. Mä itse rakastin pienenä noita yökyläilyjä ja olinkin ahkerasti joko mummani luona tai sitten serkkujen työnä. Olihan se nyt hienoa kikatella yömyöhäälle<3

Käly tuntee mun kukka maun tosi hyvin<3

Viikonloppuna olin kyllä surkein bloggari ever, napsin kokonaiset viisi kuvaa. Jotenkin sitä sitten keskittyy vaan niin niihin vieraisiin, että kamera jää vallan taka vasemmalle. 

 Sunnuntaina kun käly toi Mandia meille lähdettiin vielä koko porukka läheiseen laskettelukeskukseen, jossa oli S-etukortti päivät, eli saatiin koko perhe 2h ilmaiset hissiliput. Nämä on niitä  tarjouksia jotka meidän perhe kyllä hyödyntää! Toki meiltä laskettelemaan meni vain Mikko, Rasmus ja Nooa. Mä sitten hipsin loppu porukan ja kälyn sekä hänen tyttöjen kanssa pulkkamäen puolelle. Minea oli ihan täpinöissään mäen laskusta. Ja neiti kuulkaa käveli ihan itse aina mäen päälle! Kerran yritin häntä vetää pulkalla ylös ja neiti vetäisi sellaiset kilarit, että en toista kertaa erehtynyt auttamaan:) Evääksi pakattiin lämmintä mehua, makkaraa ja korvapuusteja. Miten se makkara voikaan maistua niin hyvälle parin tunnin ulkoilun jälkeen?!


Olin ihan yllättynyt miten mahtavasti Rasmus ja Nooa osaa jo lasketella. Hehän siis aloittivat tuon laskettelun vasta viime talvena,mutta sitä ei kyllä uskoisi kun menoa mäessä katselee. Mahtavasti he osaavat jo mennä mäkeä laidasta laitaan, eikä mennä vain suoraa ja toivota parasta. 


Ei ole muuten ihan se helpoin homma olla kahden pienen kanssa yksin pulkkamäessä. Nuutti ei oikein välitä tuosta pulkkailusta ja aluksi meinasikin olla vähän hankala keksiä hänelle puuhaa.  Onneksi pulkkamäen vieressä oli pieni metsikkö ja sieltä tuli pieniä mäkiä alas, niin Nuutti on sitten möyrästellyt niissä ja laskenut pepulla. Mutta uskon, että Nuuttikin voisi innostua pulkkamäestä jos Mikko vaikka seuraavalla kerralla tulisi meidän kanssa. Sais molemmat oman pienen<3

Kotiin kun illalla tultiin, laitettiin takkaan tuli, syötiin iltapala ja hampaiden pesun kautta nukkumaan. Ei tarvinnut montaa minuuttia odotella nukkumattia, itsekin olin unten mailla jo ennen kymmentä! Niin ja mitä meidän öille kuuluu, no huomattavasti parempaa, luojan kiitos. Minea on nukkunut nyt niin, että huikkii vain kerran yössä ja Nuutinkin yöt ovat rauhoittuneet. Peukkuja pystyyn, että tämä meininki jatkuu!!

Ihanaa alkanutta viikkoa teille kaikille!

~~Ulla~~

2 kommenttia:

kommentit ovat aina tervetulleita: