keskiviikko 21. helmikuuta 2018

3 hyvää asiaa haaste

Blogeissa kiertää tämä 3 hyvää asiaa haaste johon päätin tarttua. Kiva välillä pysähtyä miettimään  positiivisia asioita, niitä huomaakin löytävänsä paljon enemmän kuin uskoisikaan. Pitää vaan olla aikaa huomata ne:)

Kysymykset kuuluvat näin: mitkä ovat kolme hyvää asiaa...
Päivässäni? elämässäni? Minussa? Blogissani? Tänä vuonna?


Päivässäni

No aamulla oli ihana herätä kellon soittoon ja huomata, että kyllä, taas tuli nukuttua hyvä yö, parhautta!Se tunne kun saat herätä virkeänä on kyllä ihan korvaamaton. Tsemppiä vaan kaikille yöheräilijöiden vanhemmille<3 Meillä on Minealla ja Nuutilla ollut vähän flunssaa ja sen kyllä sai huomata taas öissä. Nyt on jo pari hyvää yötä takana ja olo on tosi virkeä!Päivien valoisuus. Vaikka pakkanen paukkuu joka nurkassa ja pihalla poskia pistelee melkein heti, niin tämä valon määrä on ihan uskomattoman ihanaa. Ja ne ihanat auringon säteet, jotka  saa ihan pakostakin haaveilemaan keväästä. Energiaa on touhuta vaikka mitä!

Veriappelsiinit. Jotenkin oon vasta nyt löytänyt nuo herkut ja mikä parasta niin luin jostain, että niissä on paljon enemmän vitamiineja kuin tavallisissa appelsiineissa. Oon nyt sitten syönyt niitä ihan pussi kaupalla ja lapsetkin tykkäävät niistä tosi paljon. Elämässäni

Tähän on vaikeinta rajata vain niitä kolmea...

Perhe, tietysti. Tätä ei tarvinnut edes miettiä! Niin rakkaat lapset ja mies jota en vaihtaisi mistään hinnasta. 

Läheiset. Koskee kavereita ja sukulaisia. Onni on ihanat ihmiset sun ympärillä. Ihmiset jotka kuuntelee, ymmärtää, välittää ja on läsnä.

Terveys. Oon super onnellinen, että saadaan nauttia  perheenä tästä arjesta terveinä. Ei oo mitään perus flunssia ja vatsatautia kummoisempaa. Tätä osaan arvostaa vuosi vuodelta enemmän. Ja tietysti jokaisen sairastelun jälkeen se terveyden arvostus nousee potenssiin sata. 

Minussa

Suomaisille ilmeisesti tyypilliseen tyyliin tämä oli toooosi vaikea:)

No oon tosi ylpeä, että tohdin perustaa yrityksen ja aloittaa yksityisenä perhepäivähoitajana. Ja nyt kun viimein on kaiken maailman ennakkoverot ja YEL:it  saatu kuntoon, niin tästä pystyy oikeasti nauttiakkin!

Oon myös iloinen siitä, että oon pystynyt olemaan lapsille enemmän läsnä. Tv on välillä kiinni sinne asti, että lapset menee nukkumaan ja me pelaillaan ja touhustellaan yhdessä lasten kanssa.


 Oon tosi onnellinen juuri nyt mun ja Rasmuksen väleihin. Välillä sitä pelkää, että pysyykö meidän välit hyvänä, kun pojille tulee ikää, mutta ainakin tällä hetkellä tuo on turha pelko. Rasmus kertoilee mulle sata ja yksi juttua eri tubettajista, toinen juttu on sitten mitä mä niistä ymmärrän, mutta ei mennä NYT siihen;) Hän myös kertoilee paljon asioita koulusta ja kavereistaan. 

Blogissa

No tietysti oon super onnellinen jokaisesta ihmisestä joka jaksaa käydä täälä lueskelemassa mun löpinöitä. Ootte ihania<3 Eipä olisi oikein motivaatioita kirjoitella jos ei kukaan kävisi täälä lukemassa ja kommentoimassa.

Tykkään kun teiltä lukijoilta tulee tasaisesti kivoja postaus aiheita. Niitä on mukava toteutella, varsinkin silloin kun oma pää lyö tyhjää:)

Blogin ansiosta oon saanut tutustua uusiin ihaniin ihmisiin. Näin aikuisena sitä aika harvoin enää tutustuu moniin uusiin tyyppeihin, mutta niin on bloggaamisen myötä  käynyt. Oon myös tyytyväinen mun blogin yhteistyö juttuihin suhteessa normi höpinöihin. Itse en tykkää lukea blogeja jotka on täynnä yhteistyöpostauksia ja oon yrittänyt itse kiinnittää huomioita, etten mee samalle linjalle.

Tänä vuonna

No tähän tulee kyllä töiden aloitus. On se ihan mukavaa kun sinne tilille kilahtaa muutamat eurot enemmän:)

Kunnon talvi. Mahtavaa kun on päästy pulkkamäkeen, luistelemaan, hiihtämään ja muuta mukavaa. Eikö tämä kunnon talvi lupaile myös kunnon (lue= lämmintä) kesää??!!

Lapset on taas vuoden vanhempia:D Tiedättehän, jotkut asiat vaan helpottuu kun lapset kasvaa. Eipä sillä, kyllä sitten vastaavasti jokainen uusi ikä tuo uudenlaiset haasteet. Mutta sellainen perushoito tuntuu mun mielestä vain helpottuvan, eikä kyllä yhtään haittaa!


Mä ajattelin haastaa tähän haasteeseen Viivy vierrelläin blogin Heidisusannan ja Äiti ja melukylänlapset blogin Terhin (jos ette oo vielä tehneet?!) ja jos joku muu haluaa napata omaan blogiinsa niin vinkkaile kommentteihin mä tuun lueskelemaan sun hyvät asiat:) Ja jos ei oo blogia mihin kirjoitella niin olis kiva kuulla teidän lukijoiden vaikka kolme hyvää asiaa tässä päivässä!

Palaamisiin!

~~Ulla~~


10 kommenttia:

 1. Ihanan positiivinen postaus ja näitä olikin mukava lueskella :) Voisinpa tarttua tähän itsekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Janni. Näitä asioita on kyllä kiva oikein pysähtyä miettimään!

   Poista
 2. Kiitos, hivenen ontuvasti napattu koppi haasteesta, mutta sainpas kiinni! :) Ihana energia ja iloisuus välittyi tästä. Onkohan noi veriappelsiinit sun salaisuus, kun itsellä ei eilen ainakaan tavalliset appelsiinit tuonut mukanaan noin hyvää flowta. :D ihanaa kevään odotusta! ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppas hyvä:)
   Sen täytyy olla noi veriappelsiinit;) Niistä saa kivasti boostia, tai sitten se on vaan se tietoisuus, että ne on täynnä vitskuja, toimii niin ku lumelääke mulla,hah!
   Aurinkoista kevään odotusta teillekin!

   Poista
 3. Nyt on haasteeseen tartuttu :)

  VastaaPoista
 4. Ei ookkaan aikoihin tullut tehtyä mitään haasteita, koitan muistaa tämän toteuttaa. :)

  VastaaPoista
 5. Kiva oli lukea tämä postaus! Arjessa tulee aina välillä huomattua vain ne epäkohdat.
  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna!
   Tuo on kyllä totta, että vähän liikaa tulee aina kiinnitettyä huomiota niihin negatiivisiin juttuihin arjessa. Tämä oli kyllä mukava haaste tuumia vähän sitä toistakin puolta asioista:)

   Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: