perjantai 2. helmikuuta 2018

#Vainäitiaivoilla

Hellou!

Täälä on mukava viikko takana, ollaan käyty ekaa kertaa koko perheenä uimassa. Minea tykkäsi ihan hurjasti olla altaassa ja hän olikin vähän hullun rohkea siellä. Mennä viipotti koko ajan! Miten te ootte varustautunut tuollaisen reilun vuoden ikäisen kanssa uimaan, käsikellukkeilla?! Minealla ei ollut nyt mitään ja jokseenkin olisin kaivannut jotain, ehkä kelluntaliiviä?!:D No ei nyt sentään,mutta jotain. 



Mun viikonloppu alkoi jo tänään heti aamusta, kun on vapaa päivä. Aika luksusta! Toki en saanut aamulla notkua pyjamassa läheskään niin kauaa kuin olisin halunnut, pojat piti käydä viemässä kouluun. Meillä pojat kulkee tuon 2,8km matkan normaalisti pyörällä,mutta nyt on ollut reilun viikon ajan tuo tie ihan kamalassa kunnossa. Niin liukas, ettei siinä meinaa autollakaan pysyä, ja se keskelle tietä ajettu pieni määrä hiekkaa ei oikein auta tien sivussa pyöräileviä lapsia.  Onko muualla päin Suomea kuinka hoidettu teiden hiekoitukset? Toivottavasti paljon paremmin kuin meillä! 



Mutta siis nyt tuohon otsikkoon, saatte tekin perjantain kunniaksi naurut:D
Oltiin mun kaverin kanssa sovittu, että hän tulee meille lapsineen kylään. Mä omaan tyyliini siivoilin keskiviikkona talon, vessoja myöden, sytyttelin kynttilät, tehtiin laskiaispullia ja sitten odoteltiin vieraita. Pojatkin oli peräti siivonnut oman huoneensa. No sitten kello tuli neljä, ja se tuli viisi. Lapset ihmetteli missä ne vieraat oikein viipyy. Mä ehkä vähän tässä kohtaa mietin, että mihinkähän aikaan he mahtavat tulla. No kello tuli kuusi ja Rasmus kysyi, että "entä jos ne ei tuukkaan tänään" ja mä siihen, että "tottakai ne tulee, kun ei oo ilmoittanut muutakaan". No päätinpä sitten kuitenkin kattoa whatsup viestit ja luin meidän viestejä läpi. Sielä oli kaverin viesteissä, että "nähdään sitten torstaina"!!! Että näin. Arvatkaa repesinkö kun sen luin. Miten voi muistaa noin väärin?!?! Ja lapsilta sain kyllä oikein huolella kuittailuja:) Vetoan viikon verran kestäneisiin H U O N O I H I N  öihin.

Mandi ja Minea on kävelyllä niiden nuken kanssa ja Nuutti kysyi mikä hän voi olla. Mandi tuumas, että oo vaikka pupu. Ja toinenhan oli<3

Minea on nukkunut flunssasta johtuen tosi huonosti, itkeskellyt tunti kaupalla. Ei oo auttanut silittely, ei viereen ottaminen, ei mikään. Päivätkin on ollut itkuisempia. Niinpä oli aivan super ihanaa, kun viime yön neiti nukkui ihan normaalisti, eli aamuun asti. Ja aamulla sängystä heräs niin iloinen ja touhuileva tyttö, että jei<3

Mä oon käynyt tällä viikolla läpi lasten vk vaatteet ja kengät( siis eikö niitä jo iiihan pian tarvita?!!  ). Nyt on tiedossa mitä pitää vielä ostaa ja mitä löytyy kaapista. Ihmeen hyvä tilanne on tänä keväänä, jos ei joku lapsista nyt sitten ota jotain hirmu kasvupyrähdystä ennen kevättä.  Oikeastaan vain Nuutti on ainut joka tarvitsee softshell takin ja jotkut kengät, luultavasti Reiman patterit tai wetterit. Niin ja Mandille joku kiva parempi takki esim kauppakäynneille. Niin ja Nooalle tennarit ja hänellehän ei kelpaa muut kuin Adidakset. Tosi kiva kun lapset viimein rupeaa vaatimaan jotain niin he vaativat sitten heti addun vaatteita ja kenkiä. Yhdelle lapselle ihan jees, mutta kun niitä addun vaatijoita on sitten heti kaksi "koska kaikilla muillakin on". 



Tällaista sillisalaattia tähän perjantaihin,

Ihanaa viikonloppua murut<3

~~Ulla~~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat aina tervetulleita: