maanantai 12. helmikuuta 2018

Neliöt tehokäytössä!

Oli pakko ottaa kuvia tästä Minean ja Nuutin pesästä:) Sillä sitähän tämä mini huone muistuttaa, nyt kun se on täynnä tavaraa! Mikä siinä onkaan, että aina se isoin huone on vanhempien makuuhuone? Mekin jo mittailtiin saataisko meidän sänky mahtumaan tähän Minean huoneeseen, mutta ei, tuo on vaan niin pikkuruinen huone.  Siispä ei päästy kunnolla vaihtelemaan huonejärjestystä, harmi mä jo ihan ehdin innostua:D

Nuutin sänky mahtuu sinne kyllä ihan kivasti, mutta omaan makuun huone on kyllä ihan hitusen liian täynnä. Yritin jo epätoivoisesti katsoa, että olisiko mitään lelua tai huonekalua jota voisi viedä pois, mutta ei. Nuo kaikki ovat päivittäin käytössä lasten leikeissä. Siispä tällä mennään nyt niin kauan kun Nuutti alakerrassa majailee.  Ja uskon, että ihan heti ei olla sänkyä ylös viemässä, koska Nuutti joka ilta sanoo, kuinka kiva on nukkua Minean huoneessa.  He varmaan saavat turvaa toisistaan, koska yhtenä yönä Minea itkeskeli ja nousin katsomaan mikä on hätänä. Minea nousi istumaan sängyssä ja katsoi nukkuvan Nuutin suuntaan ja jatkoi uniaan. Niin hellyyttävää<3


Vähänkö muuten nuo nukke jutut vie paljon tilaa. On vaunuja, syöttötuolia, kaukaloa ja sitten vaan niitä pieniä juttuja niinkuin vaatteita ja tuttipulloja ja ja ja. Ihan hurjasti tavaraa! Minealla on nyt nuo nukkeleikit niin pinnalla, että täälä hoidetaan päivittäin kaikkia kolmea nukkea. Välillä niiden kanssa pötkötellään yhdessä sängyssä ja suhteellisen nälkäisiä tapauksia ne ovat myös, koska Minea syöttää heitä tosi monta kertaa päivässä:)


Nuutin sänky on muuten oikein perintö. Se on aikoinaan ostettu mun pikkuveljelle ja sitä on meillä käyttänyt Nooa ja Mandi ennen Nuuttia. Aika hyvin palvellut sänky siis! Tuon sängyn päällä olevan ketun (vai suden?!?!) löysin kirpparilta ja se on Nuutin vieressä joka yö.


Minean sängyn päälle haettiin jo leikkimökkiin viety sänkyverho. Tuohan on alkujaan Ikeasta ostettu ja joutui pienoisen tuunailun kohteeksi, kun se ei vaan millään sopinut sinipunakeltaisessa värityksessään tähän huoneeseen. Virkkasin uuden viirinauhan ja poistin ne pienet  värikkäät pallotkin, nyt se on just hyvä, hillitty:)


Miten teillä, nukkuuko lapset omissa huoneissa vai jakavatko sen sisaruksensa kanssa? 

Mukavaa tiistaita joka kotiin!

~~Ulla~~


4 kommenttia:

 1. Olipas kaunista!

  Kaikilla lapsilla on just nyt omat huoneet. Pitää tehdä aiheesta postaus, kun jossain vaiheessa saan kaiken valmiiksi. Tiedossa olisi tapetinvaihtoa ja vähän maalaamista.. :) Vauvalle olisi tarkoitus tehdä "nurkkaus" isosiskon huoneeseen hieman kasvettuaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Janni:)
   Tuo on just tuota mun sisustamista, pitäis vähän maalata ja pikkusen vaihtaa tapettia. Vielä kun olis niitä tuntia vuorokaudessa millä toteuttaa nuo projektit!
   Innolla odotan sun postausta teidän lastenhuoneista:)

   Poista
 2. Kaunista.♥
  Meillä vanhimmalla (12v) oma huone, seuraavat kaksi (8v ja 7v) jakavat huoneen, kuten taas kaksi pienitäkin (5v ja 2v). :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Terhi<3
   teilläkin toimii sitten hyvin nuo huoneiden jakamiset. Mä odotan koska nuo meidän vanhimmat pojat rupeaa pyytelemään omia huoneita:)

   Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: