sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

ei kuvia...

Kyllä, tämä on postaus jossa ei ole kuvia. Tämä on postaus joka on kirjoitettu aavistuksen vapisevin käsin, sykkeen huidellessa pilvissä ja aika ajoin tämän kirjoittamisen on keskeyttänyt supistukset.
 
Eli juu, vahvasti näyttää että meidän Minin matka masussa alkaa päättyä ja matka masun ulkopuolelle on alkanut<3 Äitiä jännittää niin mahdottomasti.
 
Kun tätä kirjoitan niin odottelemme siskoani meille katsomaan lapsia, sain just pakattua ittelle tavarat sairaalaan (imetysliiviä piti VÄHÄN penkoa...). Supistuksia tulee vasta reilulla kymmenen minuutin väleillä,mutta nämä on niin NIITÄ supistuksia. Mini möyryää kovasti vatsassa,mikä yhdistettynä supistuksiin ei tunnu kuulkaa ollenkaan hyvältä!
 
Hurjaa ajatella,että odotus aika päättyy nyt ihan pian. On ollut niin ihanaa ja ihmeellistä kantaa tätä pientä ihmettä sisällä. Ja miten mahdottoman nopeaa nämä kuukaudet on mennyt??!! Mutta toisaalta,kyllä tässä ollaan valmiita vastaan ottamaan Mini jo ihan masun ulkopuolellekin...
 
Klo on nyt 05.53 ja on ihana maanantainen aurinkoinen aamu. Saas nähdä koska palailen seuraavan postauksen kanssa. Pahoittelut jo etukäteen jos tulee hieman viivettä:)
 
Ihanaa alkanutta viikkoa<3
 
~~Ulla~~

23 kommenttia:

 1. Tsemppiä! Hurjasti tsemppiä!! :)

  VastaaPoista
 2. Uiiii niin jännää. Paljon tsemppiä synnytykseen.♡♡ Kohta (ellei jo ole) pieni on täällä.♡♡ Mä niin jännään täällä. :)

  VastaaPoista
 3. Iiiks, jännittävää!! Tsemppiä. :)

  VastaaPoista
 4. oii oii! aivan kylmät väreet meni kun luin tekstisi ja kyyneleet meinaa väkisin nousta silmiin !!! niin ihanaa ! onnea todella paljon ja luultavasti mini on siellä jo sylissäsi tällähetkellä =) niin elävästi palasi mieleeni neljän viikon takaiset hetket jolloin olin itse samassa tilanteessa..niin haikean ihanaa! ne ensi hetket ovat niin ihania että niitä vaikea sanoin sanoa...ja miten aika tosiaan kuluukaan! nyt tuossa sohvalla pötköttelee reilu kuukauden ikäinen pötkylä jonka painokin noussut jo 1,5 kg kuussa =) seuraavaa postausta innolla odottaen =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kun sä oot sielä noin myötä elänyt<3 Ensi hetket vauvan kanssa on kyllä jotenkin niin upeita ja ikimuistoisia.

   Poista
 5. Huh ! Onnea ja tsemppiä ja voimia! :)

  VastaaPoista
 6. OIII! Isosti tsemppiä sinne <3

  VastaaPoista
 7. Täältäkin ihan hurjan paljon tsemppiä ja voimia, jos koitos vielä edessä päin! <3

  T: Emppu / Iloa & Unelmaa

  VastaaPoista
 8. Ai niin tsemppiä ja voimia! Kaikki menee varmasti hyvin! <3

  VastaaPoista
 9. Moikka!
  Saat luvan viiveeseen -ihan niin pitkään, kuin haluat!
  Onnea ja tsemppiä ikimuistoiseen koitokseen!!

  VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: