maanantai 27. kesäkuuta 2016

Juhannusta tähän väliin...

Moiks!
 
Tarkoitus oli tulla ja toivotella kaikille hyvät juhannukset, mutta niin kuin arvata saattaa, aina ei mee niin kuin suunnittelee:)
Alkuun myös mahdottoman isot ja lämpöiset kiitokset kaikille onnitteluista, ne lämmitti ihan valtavasti mieltä<3<3
 
Aika on mennyt tällä äidillä ihan totaalisesti pienen nupun kanssa. Ollaan ihmetelty toisia, tissitelty oikein urakalla, nukuttu yhdessä ja erikseen. Niin ja kaikkina mahdollisina hetkinä sitten touhuttu ihan niitä arkisiakin juttuja, eli siivottu, tehty ruokaa ja pyykätty!
Eli mitä meille kuuluu, no ihan mahdottoman hyvää!!
 
Nuppunen on vallannut meidän kaikkien sydämet ihan totaalisesti. Itse nautin niin mahdottoman paljon toisen ihanasta tuhinasta ja siitä pienen kehon tuntemisesta sylissä<3  Synnytys juttua on tulossa, mutta ei ihan vielä tähän väliin:)
 
Meille tuli perjantaina juhannusta juhlimaan mun käly perheineen. Tämä on jo meillä ihan perinne, niin ihanaa vaan olla kotosalla. Grillailtiin, saunottiin, pelailtiin pihapelejä, ihan vaan oleiltiin.
 
Ostettiin pojille torstaina kunnon jalkkis maali ja se olikin ahkeralla käytöllä heti kokoamisen jälkeen!
 
 
Mandi nautti niin kovasti serkkujen seurasta.Kerrankin sai leikkiä niitä ihania "tyttöjen" leikkiä oikein ajan kanssa. Sää oli juuri sellainen mitä toivottiinkin, eli aurinkoinen ja niin lämmin. Neitoset juoksi pitkin pihaa helmat hulmuten:)
 
 
Pöydässä oli vihersalaattia, itse tehtyä perunasalaattia, lihaa, makkaraa, herkkusieniä,maissia ja kanaa. Juu ei me nälkään kuoltu,ei:)
 
 
 
Me oltiin kerrankin fiksuja ja grillattiin aluksi lapsille ruokaa ja vasta sitten aikuisille. Aiemmin on käynyt niin,että ollaan laitettu kaikki kerralla grilliin ja siinä vaiheessa, kun ollaan me aikuiset ehditty hyökätä sapuskojen kimppuun, ne on ollut kylmiä...Ei kiva!
 
 
 
Vettä ja mehua kului varmaan litra tolkulla, sen verran kuuma tuli muksuille kaikesta trampoliinilla pomppimisesta ja pallon potkimisesta!
 
 
Saunomisen jälkeen heitettiin yöpuvut päälle, mutta jatkettiin vielä vähän ulkona oloa. Ihana kun lapset oli tuostakin ihan hämmästyneitä..
"ai äiti yökkäreissä mennään pihalle??!!"
 
 
Iltapäivällä saatiin vielä Mikon veli  kihlattunsa kanssa meille kylään. Ihanaa oli viettää aikaa isommalla porukalla ja rennolla meiningillä.
Nuppu otti juhannuksen melko rennosti:
 
 
Lauantaina saatiin vielä Mikon veli perheineen meille ja eilen kävi anoppi miehensä kanssa katsastamassa nupun:)
Eli vieraita piisas!!
Kiitos teille kaikille ihanille mukavasta juhannuksesta<3
 
Ehkä seuravaksi sitten sitä synnytys tarinaa?!:)
 
~~Ulla~~
 

2 kommenttia:

  1. Oi miten kivalta kuulostaa teidän juhannus. :) suloinen vauva siellä, täällä vielä odotellaan :)
    T. Sanniska rv 39+2

    VastaaPoista
  2. Suloinen pikkuinen! Ja kiva, että teillä on oli onnistunut juhannus. :)

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: