keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Terkkuja pihalta!!

Hellou!
 
Jos joku on jo ehtinyt epäillä, että täälä olisi mini jo maailmassa niin ei oo:)
Täälä voidaan erittäin paksusti!
 
Elämä on siirtynyt kokonaan pihalle, mitäpä sitä sisällä olemaan, kun pihalla on mitä ihanin sää. Ihan uskomatonta miten lämmin sielä on nyt tämän viikon ollut, eikä ilmeisesti loppua näy. Tästä pitää siis ottaa kaikki irti. Ollaan käyty sisällä vain syömässä, jos sitäkään. Ja mitä me sitten ollaan puuhasteltu?
 
Nähty vanhoja kavereita. On se kuulkaa mahtavaa nähdä ystävää, jonka kanssa ollaan tutustuttu about kymmenen vuotta sitten ja siitä asti ollaan oltu enemmän ja vähemmän tekemisissä. Välillä on mennyt vuosia, ettei olla oltu missään tekemisissä ja nyt ollaan sitten lähiaikoina oltu enemmän. Lapsia löytyy molemmilta monta ja sitä kautta onkin paljon juteltavaa ihan vain tästä lapsiarjesta. Kiitos Jonna kun jaksoit lähteä kylälle<3
 
No Mandi ja Nuutti on päässyt uiskentelemaan altaaseen. Nuutti hoki ensimmäiset viisi minuuttia, että "mikä tää on?" Hah. Ihania ensimmäisiä kertoja<3
 
 
Mandi oli niin onnellinen, kun sai uittaa merenneito nukkejaan. Toisen merenneidon saa vielä uiskentelemaan ja sitähän oli tosi kiva uittaa vähän isommassa altaassa. Tähän asti sitä on uitettu vain vessan käsienpesualtaassa.
 
 
Ollaan myös yritetty pitää kesäkukkia hengissä. Ne vaatii kyllä useamman kerran päivässä kastelua, että pysyvät näillä säillä hengissä.
 
 
 
Mutta onhan nuo nyt niin ihaniaa, ja kauniita ja niin kesäisiä!!
 
 
Ja omenapuut, miten kauniita ne onkaan kun ovat ihan täynnä kukkia. Kirsikkapuun kukat tuli ja meni ihan hurjan nopeasti. Ehdin vain haaveilla niiden kuvaamisesta ja seuraavana päivänä kun meinasin kameran kanssa hyökätä sinne, niin nehän oli jo hävinny! Vähän turhan nopeaa toimintaa sanon mä!
 
 
Ollaan grillailtu tosi paljon, lapset on ihan intona kun koitellaan uusia ja vanhoja grilleherkkuja. Tällä hetkellä IN on maissi, kana ja ribsit.  Noita ribsejä ollaan nyt ekaa kertaa koiteltu ja voi luoja miten hyviä!! Toki valmistajien välillä on ihan valtavia eroja maussa.
 
 Mehu kannu on jatkuvasti täynnä pöydällä, välillä sielä on toki ihan vaan vettä ja jäitä. Onneksi nuo meidän muruset juo tosi hyvin muutenkin vettä, niin ei tarvitse ressata nestevajauksesta näillä helteillä.
 
Jotenkin sitä yrittää nauttia näistä helteistä oikein kunnolla, sitä kun ei Suomessa yhtään tiedä, vaikka nämä olisivat kesän ainoat helteet. Koneelle ei huvita istahtaa sitten ollenkaan. Illat meneekin oikeastaan sitten laittaessa taloa kuntoon. En tajua miten tämä huusholli voi olla näin sekaisin, kun koko ajan kumminkin ollaan ulkosalla. Toki sitten käydään vuorotellen sisällä hakemassa esim. vettä tai vaihtamassa uikkareita.
 
Omassa olossa ei siis muutoksia, harkkasupistuksia on oikeastaan joka päivä vähän edellistä enemmän. Välillä ne on jo vähän sellaisia, että sitä saa hengitellä muutamat kerrat vähän syvempään, että helpottavat. En siltikään usko, että tässä lähtö ihan lähipäivinä tulee.
 
Ja siis mähän oon Minin kanssa tehnyt diilin, että lauantaihin on pysyttävä masussa. Silloin vietellään täälä talossa synttäreitä. Sen jälkeen saa sitten syntyä vaikka samana iltana:)
 
 
Ihania auringon paisteisia päiviä teille ystävät hyvät!
 
~~Ulla~~ 
 

5 kommenttia:

 1. Nyt on ollut niin ihanat kelit, että mekin ollaan oltu paljon ulkona. Ja kaikki on sisällä ihan hullun myllyn. Ehkä se johtuu siitä että täällä käydään vain kääntymässä. :D
  Aurinkoisia päiviä sinne.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuota kääntymistä se meidänkin sisällä olo on ollut ja varmaan juurikin siitä syystä talo on yksi sekamelska:D Välillä näin!!
   Ihania kesäpäiviä teillekin<3

   Poista
 2. Ihania kesäisiä kuvia, pihaelämä on niin parasta! Ja ovathan nämä säät olleet ihan uskomattomia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna!
   On kyllä ollut ihan mahtavia kesäpäiviä, näitä lisää pliis:)

   Poista
 3. Kiitos, mukava oli käydä =) -J

  VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: