tiistai 9. kesäkuuta 2020

Mitä kuuluu meidän tulevalle kolmos luokkalaiselle?

Huone joka on täynnä kaikkea tuhannen pientä juttua, niin kuin barbin kenkiä, pikku legoja ja mini kokoisia petsejä. Huone jossa on aina vähintään liimapuikko ja epämääräinen kasa eri värisiä papereita levällään. Huone jossa yöpöydällä on aina keskeneräinen kirja ja jos mahdollista niin myös kukkia maljakossa:)

lastenhuoneen sisustus

Sellainen on meidän Mandin huone. Mandi aloittaa siis syksyllä uudessa koulussa kolmannen luokan. Hänellä on koulussa monta kaveria,mutta yksi on noussut ylitse muiden. Tämä "paraskaveri"-juttu taitaa olla se tyttöjen juttu. Koska ainakaan meidän pojat ei oo koskaan osanneet nimetä ketään parasta kaveria, heillä on aina ollut vaan iso joukko kavereita ympärillä.

lastenhuonel

Mandi rakastaa ihan hurjasti elläimiä. Ei oo oikeastaan väliä onko se eläin leppäkerttu, perhonen, kissa vai aavikkokettu. Kaikki saa aikaan sellaisen melko korkean "Iiiiiiiihana" äänen:) 

lastenhuone

Hänellä on ihan loppumaton mielikuvitus leikkein suhteen. Ja mitä mä itse arvostan niin paljon, niin Mandi jaksaa leikkiä ihan uskomattoman pitkiä aikoja sekä itse, että Nuutin ja Minean kanssa. Heidän leikit voi olla kaikkea väliltä koti-,prinssessa-, barbi- tai koululeikit. Välillä Mandi pitää Minealle balettituntia ja välillä he lähtevät ulos ötököiden etsimis retkelle.
Välillä sitä vaan miettii,miten lasten mielikuvitus voi olla noin huippu?!

tytön huone

Mandi on nyt viimeisen puolen vuoden aikana innostunut ihan hurjasti lukemisesta. Tällä hetkellä on menossa Risto Räppääjä kirja sarja. Kirjastossa käynti on siis meidän neidille erittäin odotettu hetki:) Muistan, että oon itsekin ollut tuon ikäisenä kunnon lukutoukka, joka välillä valvoi ihan liian myöhälle kirjoja lukiessa.Ja mikäs sen ihanampaa, kuin uppoutua päivän päätteeksi kivaan kirjaan:)


Mandi muutti viimeisimmässä huoneiden vaihdossa alakerrassa olevaan pikku huoneeseen ja on tykännyt ihan valtavasti olla siinä. Mä itse tykkään tuosta huoneesta paljon, siitä saatiin jo vähän isomman tytön huone, jossa on kuitenkin se lapsen omaisuus vahvasti läsnä. Mandihan on tyttö joka rakastaa vaaleanpunaista ja pinkkiä, pitsiä ja röyhelöitä,mekkoja pitkillä helmoilla ja rusettipantoja kymmenissä eri sävyissä.


Oon huomannut, että tyttöjen huoneessa pitää vaan olla monia erillisiä laatikoita, monissa eri kokoluokissa, että ne kaikki pienet jutut saa helposti siivottua omille paikoilleen. Niin ja rutkasti tasoa joihin saa laitettua ne Lego Freinds jutut ja petsien talot. Ilman näitä voin vaikka vannoa, että tämä huone olisi täysi kaaos!

lastenhuoneen säilytysratkaisut

Mandi odottaa kesältä meren rannalle pääsyä, mansikoiden syöntiä ja johonkin kivaan paikkaan menoa jossa olisi kuulemma kiva olla eläimiä. Uskon, että nämä jutut saadaan tänä kesänä toteutettua! Hänellä myös alkoi tänään kolme päivää kestävä kässä kerho, jota odotettiin jo malttamattomana. Luvassa oli mm. miniatyyri keijumaailman tekoa!

Auringon paistetta sun päivään!!

-Ulla-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat aina tervetulleita: