keskiviikko 23. tammikuuta 2019

KonMaritusta lastenvaatehuoneessa

Kiitos vaan Netflix ja Marie Kondo sarja, täälä yksi joka sai hirmuisen innostuksen käydä vaatekaapit läpi. Niissä ei toki ollut paljonkaan enää karsittavaa,mutta ne sai paljon kivampaan järjestykseen tuon sarjan myötä. 


Niin kuin jo edellisessä postauksessa kirjoitin, niin mä tein tuon "konmarituksen" kyllä ihan soveltaen ja niin kuin sen itse parhaaksi koin. En myöskään etsinyt youtubesta vaatteiden oikean oppiseen viikkaukseen videoita,vaan noudatin vaan noista sarjoista tuttua laatikkomaista viikkaustyyliä ja hei pystyyn tietty!

Tässä on siis Nuutin kaikki vaatteet, paitsi pari hupparia, sukat ja bokserit. Että aika pieneen tilaan menee meidän poitsun vaatteet:)

lastenvaatteet

Toki tässä tuli vähän ongelma, kun meillä on kaikilla perheenjäsenillä käytössä siis vaatekaapit/huoneet joissa on vain hyllyt vaatteille. Kerronpa vaan,että ei se pystyviikkaus oikein niille onnistu!

Tässä Minean vaatehylly

Nyt siis Minean kaappi kaipaa vielä housuille ja yövaatteille omia koreja, pitää muistaa seuraavalla kauppareissulla! Mutta siis onhan nämä nyt ihan mahtavat näin. Niin siistit, että voisin vaan ihailla näitä kaiket päivät:) Minean vaatteista aika iso osa roikkuu henkareilla. Kaikki mekot ja tunikat ym. Sielä roikkuu myös Nuutin huppareita.


Täyteen ahdetut kaapit

 Vaatteiden karsinta ei oo koskaan mulle tuottanut tuskaa (toisin kuin eräälle mies puoliselle tyypille meidän perheessä...) Mä kannan ilo mielin vaatetta kirpparille myyntiin, koska sitten voin ostella/tehdä niitä tarpeen vaatiessa lisää.  Oon myös huomannut, että kun kaapit saa järjestykseen, sitä miettii paljon tarkemmin ostoksia. Ja toisaalta on myös tosi hyvin selvillä mitä kaapista puuttuu. Ei ole vain niitä epämääräisiä kasoja, joissa voi  EHKÄ olla jotain tarpeellista tai sitten ei. 

Mua suorastaan ahdistaa täyteen ahdetut kaapit josta ei löydä mitään. Koin tämän asian kanssa jonkun sortin heräämisen pari vuotta sitten. Siellä kaapissa on ihan turha pitää hirveää määrää vaatetta, kun ne on kuitenkin ne samat mitä sieltä aina otetaan käyttöön. Varsinkin omasta kaapista lähti tällä ajattelu tavalla ihan järisyttävä määrä vaatetta pois. 

Nuo siistit ja järjestyksessä olevat kaapit vaan lämmittää mieltä ihan mahdottoman paljon. Pienestä iloa, eikös?!Suosittelen testaamaan!

Miltä nämä vaatemäärät meidän kahdella lapsella teidän silmiin näyttää? Onko teillä tapana hamsteerata kaapit täyteen vaatteita, vai onko siellä vaan ne mitä käytetään? 

Niin hei ja unohdin kuvata, on meillä pienille myös sellainen kesä kori, jossa on kevättä ja kesää odottavat vaatteet:)

Seuraava postaus vie meidät vähän kesäisempiin tunnelmiin;)

Ihanaa keskiviikkoa tyypit<3

~~Ulla~~


1 kommentti:

  1. Niiiiin siistiä!! 😍 Ja sitä todellakin käy ihailemassa monta kertaa ekojen päivien aikana että miten nätisti ne vaatteet siellä kaapissa olikaan! Ja niitä muita tyhjyyttään huutavia kaappeja 😂😍 -V

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: