perjantai 19. lokakuuta 2018

Nuutti valmiina talveen!

Minean talvivarusteet tulikin jo esiteltyä ja nyt olis vuorossa Nuutti. Nuutille jouduin (vai pääsin...) ostamaan uuden talvihaalarin, koska edellinen oli vain kaksi numeroa liian pieni. Ai mikä kasvupyrähdys?! Viime talven haalari oli siis kokoa 98cm ja nyt mennään koossa 110cm. Hurjaa tämä lasten kasvu. Vähän meinas jo paniikki iskeä, että mistä löydän haalarin, varsinkin kun en yhtään tiennyt millaisen edes haluaisin.  Kai te muutkin uhraatte sata ajatusta lastenvaatteisiin?!?!


Huomatkaa hänen ilme?!?! Ai ei oikein nappaa...
No Pomp de luxin kutsuilla ihastuin heidän harmaaseen talvihaalariin ja koska meillä on tuon merkin haalareista jo aika monen vuoden kokemus, niin ei tarvinnut kahta kertaa miettiä. Ja harmaa, oi harmaa, niin täydellinen väri. Helppo yhdistellä vaikka minkä värisiä asusteita. Ihan parasta!!!Ja nuo ruskeat yksityiskohdat, tykkään! Jos tämä vaan pysyy hyvässä kunnossa, jätän tämän odottamaan Mineaa. Koska tähän jotkut vaaleanpunaiset asusteet...Ihan täydellistä!





Tällä hetkellä asuste tilanne on siis se, että tein itse tuon kaksinkertaisen merinovilla pipon tupsulla Nuutille. Merinovilla on ihan super pehmeää ja niin lämmintä. Se ei kuitenkaan hiosta, eikä kutita. Voiko olla kamalanpaa kuin kutittava pipo tai kaulahuivi??! Tarkoitus olis vielä kutoa merinolangasta  musta tuubihuivi lämmittämään kaulaa. Reiman hanskoja löytyy muutamat tällekin lapselle,joten niitä tuskin tarvitsee ostaa enempää. Villasukkia on taas sekä itsetehdyt, että Ruskovillan. Ruskovillalta löytyy myös lapaset, niihin paukkupakkasiin kintaiden sisälle tai ihan vaan automatkoille yksistään. Harmaa pipo on perus henkkemaukka ja se on varmaan enemmän autoiluun. Tai sitten Nuutti ihastuu siihen totaalisesti ja menee koko talven se päässä. Nämä on näitä mystisiä juttuja:)

Tuonne väliin löytyy fleecetakki, mutta katson jos vielä tulis jossain (lue=kirpparilla) joku villahaalari vastaan, niin sen kyllä ostaisin. Meidän Nuutti on suhteellisen hyvä tarkenemaan, viime talvena kovilla pakkasille riitti vain paksu huppari t-paidan päälle haalareiden alle. Siis samaan aikaan mulla oli noin neljä paitaa ja kaiken maailman merinovilla kerrastoja ja jäädyin silti.


Tämä pipo.Niin rakastan sitä<3
Kengät on mun blogista tutut Reiman Freddot (kirpparilta nämäkin 15€). Nämä on viime talvelta ja ihme kyllä Nuutin jalat ei oo ottanut mitään kasvupyrähdystä vaikka poitsu itse on. Ja koska kunto on edelleen tosi hyvä, niin näillä mennään! 


 Jalkaan kauppareissuille ja kyläilymatkoille on sitten nämä Vikingin talvitennarit. Näitä tennareita meillä on ollut isommilla pojilla jo monta vuotta ja on tosi kivat. Pitää aika hyvin vettä ja on lämpöiset. Ja ulkonäkö on ollut SE juttu Rasmuksella ja Nooalla, nämä kun näyttää ihan tennareilta.  Ja äitin silmää miellyttämään nuo ruskeat nillkurit. Iiks miten ihanat<3

Kauppareissuille löytyy sitten tämä ihana kirpparilta (8€)  heinäkuussa löytynyt  Name it -takki. Tämä harmaa nyt jyrää tänä talvena!! Ja kaikki karvakaulukset ja tupsut. Hah:)


No niin. Kaksi lasta valmiina ja ei isommiltakaan paljoa puutu!


Ihanaa viikonloppua teille jokaiselle ihanalle tyypille<3

~~Ulla~~

4 kommenttia:

  1. Tämä sun blogi on kyllä niin hyvän mielen blogi <3
    On ihana miten pidät huolta sun lukijoista,vastaamalla kommentteihin ja tsemppaamalla. Tänne blogiisi on kiva tulla,joko lukemaan uusia postauksia tai selailemaan vanhoja. Olen varmaan jo aiemminkin kirjoittanut, ihailen niin tuota sun positiivista asennetta. Kiitos kun jaat sitä meille lukijoillekin :)

    Ihanat vermeet Nuutilla talveen! Saan täältä kivoja inspiraatiota 2v:ni vaatetukseen,pojille on niin kivoja juttuja tarjolla myös, hiukan eri tavalla kuitenkin kuin tytöille. Ihanaa päästä seuraamaan sitä pienen pojan kasvua kahden tytön jälkeen.

    Mukavaa syksyistä viikonloppua Ulla :)

    T. Sanniska

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sua, niin ihana kommentti, kiitos<3
      Mä arvostan tosi paljon teitä lukijoita ja on vieläkin ihan sykkeen nostattavaa saada kommentteja. Niistä saa edelleen ihan hurjasti motivaatioita tähän koko blogi touhuun. Kiitos siis teille niistä!

      Joo Nuutin on nyt kyllä hyvä odotella lunta ja pakkasia, toivottavasti saadaan molempia sopivassa suhteessä tänä talvena.
      Musta tuntuu, että pojille on aina suhteessa paljon vähemmän vaihtoehtoja vaatetuksen suhteen. Mutta onneksi on ehkä vähän lisääntynyt viime aikoina?!

      Sulle myös, ihanaa lauantain jatkoa<3

      Poista
  2. Ihania kuvia, joissa värit näkyvät edukseen! Olen ihan hukassa, mistä löytäisi kivoja talvivaatteita koulupojille, kun tuntuu että löytyy vain mustaa, harmaata ja muuta tylsää... heijastimia tarvitsee joka sivulle! Joten toivottavasti sinulta saa vinkkejä myös isompien talveen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi iso kiitos♡ tummia vaatteita on aina vähän haastava kuvata niin,että näkyi oikeat värit!
      Isompien vaatteista on tulossa postausta myös! Ja tuo on niin totta,värit muuttuu,varsinkin poikien vaatteissa,tosi tummiksi kun mennään isoihin kokoihin!

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: