torstai 25. lokakuuta 2018

Mandin huoneen make over

Tiedättekö sen tunteen, kun huomaat, että oot sanonu kavereilles ihan liian monta kertaa, että "joo munkin pitäis jaksaa tehdä jotain Mandin huoneelle".  Mä heräsin itte tuohon fiilikseen tässä yhtenä viikkona. Olin jo yli vuoden (apua!!) miettinyt, että haluan Mandin huoneesta kukkatapetin pois. Tapetti oli ihan jees, mutta kukka kuvia oli niin iso ja näkyvä, että se hallitsi koko huonetta, vaikka ei joka seinällä ollutkaan. 


Tästä lähdettiin!!

Tapetin repiminen on aina yhtä mukavaa hommaa, nooot. Tuossakin huoneessa oli onneksi ihan helposti irtoava tapetti ja se oli poistettu reilussa tunnissa. Koska pari seinää oli jo valmiiksi maalattu värilliseksi, niin halusin nämä pari seinää valkoisiksi.  Huoneesta tuli nyt niin paljon selkeämpi!



 Niin paljon selkeämpi tämä ilme!!



Seinälle tein tuollaisen sulka makramee jutun. Siis ekaa kertää evö koitin tehdä noita sulkia ja meille tulijat älkää ihmetelkö jos näitä roikkuu meillä joka paikassa!! Niin kivaa pientä näpertämistä ja tuli kuitenkin super nopeasti( varsinkin kun tein ihan vaan trikookuteesta) valmista. Just sellainen mun tyylinen juttu:)



Mandi halus ehdottomasti myös unisiepparin, koska meilläkin on<3


 Miten hän onkaan ollut pieni<3 Disneyn Animators nuket on meillä välillä hyllyllä, mutta kyllä niillä leikkiäkin saa!



Vietiin Mandin kanssa täältä myös pieni Ikean pöytä pois, koska se nyt vaan oli ihan överi matala. Ensi hätään tuotiin tuo ompelukone pöytä tänne ja voin kertoa, että sitä ei kyllä ihan heti tuoda takaisin alas. Oli aikas painava kantaa! Mandi tykkää nykyään ihan hirveästi tehdä kaikenlaisia tehtävä vihkoja ja syyslomalla neiti oppi jo vähän lukemaan.En kestä<3  Mandi on muutenkin tosi kova näpertelmään käsillä ja on aina tekemässä vesi- tai hamahelmillä tai virkkaamassa sormilla. Ihanaa kun lapsi viihtyy tuollaisten parissa pitkiä hetkiä.




Ollaan (vai oonkohan se vaan mä..) käyty viimeisen puolen vuoden aikana aika rajusti Mandin leluja läpi. Kaikki turha on tästä huoneesta lähtenyt pois ja tällä hetkellä oon tosi tyytyväinen siihen mitä täälä on. Leluina on vaan barbit,petsit ja pikku legot. Niillä neiti leikkiikin sitten oikeastaan päivittäin. Ja uskon, että joululahja toiveet tulee olemaan myös tuota samaa linjaa. 

Vitsi nuo pikku legot. Instan puolella jo tuskailinkin, että niitä on niin hankala säilyttää. Varsinkin noita valmiiksi koottuja versioita. Mandi leikkii noilla aika paljon, joten ei niitä kyllä voi laatikkoonkaan purkaa. Mutta viehän ne nyt ihan tuhottoman paljon tilaa noin koottuna!



Lukunurkkaus on ollut tosi kiva ja paljon käytössä. Aika usein nuo verhot on vedetty kokonaan kiinni ja sieltä sisältä kuuluu mandin ja kavereiden kikatus:)



Ainut mikä mua tässä huoneessa harmittaa on parveke. ihan turha kapistus meille. Mun tulee tyyliin neljä kertaa vuodes vietyä sinne yläkerran matot tuulettumaan. Tuonkin tilan kun sais sisätiloiksi!  Tai voihan olla, että Mandi sitten isompana tykkää itse istuskella sielä?



Tämmöinen muutos. Se oli taas vaan se aloittamisen vaikeus. Koska eihän tuossa mennyt kuin pari päivää, kun oli jo valmis. Ja siitäkin suurin osa oli vaan maalin kuivumisen odottelua, ennen seuraavaa kerrosta!

Onko teillä jotain talon tuunaus projektia menossa tai tulossa. Tai ihan vaan mielessä?!

Mun seuraava tuunaus kohde on pesuhuoneen katto. Ketään ei varmaan yllätä, että sen puupaneeli saa valkoisen pinnan?!

~Ulla~

8 kommenttia:

  1. Wau ,on kyllä hieno :) tuo lukunurkkaus on ihana myös <3
    T. Sanniska

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos♡
      Tuo lukunurkkaus oli kyllä niin hyvä hankinta,tykkään itsekin ja mikä tärkeintä myös lapset tykkää!

      Poista
  2. No tuli kyllä hieno!! Mulla ois pesuhuoneen seinien maalaus mielessä, mutta en sit tiedä jaksaako :D Kaikenlaista väripilkkua löytyy sieltä hiusvärien jäljiltä! -V

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö?!niin paljon selkeämpi! No mut sehän nyt ei sulta kauaa edes kestäisi jos heittäisit uuden maalipinnan!!

      Poista
  3. Kiva muutos.♥
    Mulle ei ole jostain syystä päivittyneet sun postaukset lukulistalle, sen sijaan koko lukulista täyttyy tyyliin yhden bloggaajan teksteistä. Tiiä sitten mikä nyt on. Pitää lueskella sun tekstejä läpi.
    Ihanaa viikonloppua teille.♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Terhi♡
      No siis mähän en saa sun blogia tuohon lukulistalle ollenkaan niin,että siihen päivittyis aina uusin postaus. Oon yrittäny vaikka mitä,mutta ei. Tulee vaan nimi?!😕 mystisiä juttuja!

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: