lauantai 2. kesäkuuta 2018

Kolmikon synttärit

Hellou!

Eilen vietettiin oikein supersynttärit, kun  juhlittiin meidän Minean 2-v, Nuutin 4-v ja Nooan 10-v synttäreitä. Niin samat vieraat on näissä kaikissa juhlissa ja kesä on tunnetusti vähän hankalaa aikaa järjestää juhlia, joten laitettiin kaikki yhdelle päivälle. Niin ihana olo oli illalla, kun kaikki vieraat oli jo lähtenyt ja me pelailtiin uusia lautapelejä ja ihailtiin uusia leluja. Tässä oli meidän tämän kesän ainoat juhlat ja ne on nyt onnellisesti ja onnistuneesti takana. JEI!!

Onnittelu halaus<3

Vähän kiirusta meinas järjestelyjen kanssa tulla, mutta onneksi kaikki saatiin kuitenkin valmiiksi. Mun pikkuvelikin saapui just sopivasti puhaltelemaan ilmapalloja ja pikku sisko tekemään  kaikkea mahdollista, kiitos ihanat<3

Tarjoiltavista muistin ottaa kuvat siinä vaiheessa, kun kakut oli jo korkattu, mutta ei anneta sen haitata:) Tein suolaisiksi voileipäkakkua ja karjapiirakoita munavoilla. Voileipäkakkua oon tehnyt tylsästi samalla täytteellä,mutta se tuntuu toimivan tosi hyvin.Laitan väliin kinkkusuikaleita, paprikaa, suolakurkkua , ranskankermaa ja ruohosipulituorejuustoa. Niin hyvää!!


Makeiksi herkuiksi tein Brookiesseja, mustikkatuorejuustokakkua, pätkiskakkua ja britakakkua mansikoilla.


Lapsille oli paria eri keksiä ja hedelmiä.  Hyvin maistui pienille ananas, viinirypäleet ja vesimeloni. Vähän jotain terveellistäkin vaihtoehtoa:)


Kupit ja lautaset lapsille hain Seinäjoelta ja ne sopi meidän juhlaväreihin tosi kivasti. Popcorni kipot löytyi Halpa-Hallista.


Mä olin ihan varma, että koko kevään ainut sadepäivä osuu meidän juhlapäivälle, mutta ei onneksi. Tuuli oli ehkä hitusen liian kova, mutta onneksi terassille päästiin istuskelemaan. Siitä tulee niin kivasti lisää tilaa vieraille. Ja onhan se nyt ihana, kun lapset saavat käydä keinumassa ja trampalla. Ei tule niin levotonta meininkiä sisällä.

Meidän lapset sai kyllä niin ihania lahjoja. Nooa sai ihan hurjat määrät rahaa ja kovasti jo suunnitteli mitä niillä ostaisi.Me ostettiin hänelle uusi rannekello ja taisi hän parit Play-kortitkin saada. Nuutti sai vaikka mitä mm. hurjan ison vesipyssyn, monsteriauton ja sormen ympärille puristuvan apinan. Me ostettiin hänelle autorata joka osoittautui oikeaksi hitiksi!. Niin ja sai hän myös huippu kivan eläintietokirja, ei tarvitse paljon tuumia, mitä luetaan seuraavat viikot iltasaduksi:)


Minea sai ihania puisia leikkiruokia, muistipelin ja loton, nukelle maitopullon, uuden sylvannian perheen nukkekotiin, muovailuvahaa ja keppihevosen. Me ostettiin neidille koru kaulaan jossa on pienen pieni sydän riipus. Ainakin vielä se on saanut olla rauhassa kaulassa, vaikkakin pari kertaa neiti sitä eilen imeskeli suussaan:)


Uskomatonta, että meidän pienetkin on jo 2 ja 4 vuotiaita. Ja Nooakin jo 10-v. Ihan hurjan nopeasti on mennyt taas vuosi!

Kiitos kaikille vieraille, kun tulitte paikalle, ja teille jotka ette päässeet paikalle<3

Tänään saadaan vielä herkutella eilisillä kakuilla, niitä jäi just sopivasti!

Ihanaa sunnuntaita teille kaikille!

~~Ulla~~

8 kommenttia:

  1. Mielettömät tarjoilut, vau! Ja aivan ihanat lapsoset. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidisusanna<3 Mä rakastan niin tehdä noita tarjoiluja, että sitten se homma aina vähäsen karkaa käsistä. Ja koska kaikki sen tietää, niin kaikki sitten myös odottaa paljon erilaisia herkkuja:)
      Ja kiitos, he ovat kyllä niin ihania<3

      Poista
  2. ihanat kolmoisjuhlat teillä takana. Kun meidän lapset olivat pienempiä niin järjestin heille aina yhteiset synttärit kun vieraat olivat kuitenkin samat. Siinä säästyi äiti aika hyvin.
    On se nuiden juhlien järjestäminen aika raskasta hommaa vaikka itse juhlat ovatkin kivat vaikka toki nekin on äidille kiireistä aikaa. Juhlien jälkeen sitä on aika väsynyt olotila. Meillä on 2viikon päästä rippijuhlat ja nyt jo mietin että kuinkahan niistä selvitään mutta onneksi olen hommannut apua niin ennen juhlia kui juhlien ajaksikin että ehdin myös itse juhlimaan enkä vain keittämään kahvia ja tiskaamaan astioita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nanni<3
      Joo kyllä se on helpompaa näitä yhteis synttäreitä järkätä ja on se (luulisin) vieraillekkin mukavempi, että ei tarvitte joka viikonloppu meille tulla:D
      On noissa juhlissa kyllä aian oma järkkäily ja jälkikäteen on aina sellainen suhteellisen nuutunut olotila:D
      Tuo on kyllä ihan huippua jos saa apuja juhliin, ehtii ittekin tehdä jotain muuta kun juosta tiskaamassa ja täyttämässä pöytää!

      Poista
  3. Onnea synttärisankareille ❤
    T: Terhi|Äiti ja Melukylän lapset

    VastaaPoista
  4. Oi nam kun alkoi muistelemaan kaikkia noita tarjottavia, heti aamusta sellanen olo että miten olis edes pienen pieni britakakku viikonlopulle?! :'D Ihanat juhlat oli kyllä <3 -V

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi arvaa miten mä täälä mietin, että miten olis juhannukseksi pikkupikku brita kakku:D Voiks niitä tehdä liikaa?!?!
      Kiitos ihana<3

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: