perjantai 18. toukokuuta 2018

Loputtomasti tekemistä!

Kyllä tämä toukokuu on oikein touhukuukausi meillä ja uskoisin niin olevan aika monessa muussakin perheessä. Eskarilaisilla ja koululaisilla on ihania retkipäiviä ja tämä äiti yrittää epätoivoisesti muistaa milloin kenenkin piti viedä rahaa kouluun ja milloin olikin vähän eri aikataulu eskarissa kuin normaalisti. Ainakin vielä on lapset olleet oikeassa paikassa oikeaan aikaan:) Hyvä tästä vielä tulee! 
Mandi oli eilen retkellä kirkossa ja sen jälkeen kirpputorilla. Kirppikselle sai ottaa mukaan 3€ ja arvatkaa mitä meidän neiti sillä osti. No itselleen rannekorun, Minealle ihanan pehmolehmän ja mulle sydän koristeen. Ja tuumas vielä, että olisi halunnut ostaa myös Nuutille jotain, mutta rahat loppui kesken. Voi suloisuus tuon tytön ajatuksen kulkua<3Pihalla on tekemistä niin paljon, että musta tuntuu, ettei mikään määrä tekemistä vähennä niiden määrää. Meille tuli pihaan iso läjä hiekkaa ja multaa. Multaa tilattiin, kun viime keväänä oli tullut isoja jäänpolttamia nurmikkoon ja jotenkin toivottiin, että ihme tapahtuu ja niihin kasvaa kuitenkin nurtsi. No voin kertoa, että ihmettä ei tapahtunut ja tänä keväänä sitten otettiin itseä niskasta kiinni ja päätettiin tehdä asialle jotain.  Mutta siis ankaraa kottikärräilyä luvassa tänä viikonloppuna. 
Hiekkaa taas tilattiin, kun hiekkalaatikolla oli hiekka niin painunut kasaan ja mun mielestä hiekkalaatikolla nyt vaan kuuluu olla PALJON hiekkaa! No sitä siis tilattiin sillä periaatteella, että hiekkalaatikolle ja "vähän johonkin muuallekkin". Just. Tuosta jäljellä olevasta pinosta on JO täytetty se hiekkis ja viety kaikkiin mahdollisiin paikkoihin hiekkaa ja siinä sitä yhä olis, pienoinen ylilyönti etten sanoisi..


Naureskeltiin siskon kanssa, että ollaan molemmat pesty pyykkiä niin kuin ei enää koko kesänä olisi mahdollisuutta kuivata mitään pyykkiä ulkona. Mä oon pyörittänyt koko perheen peitot ja tyynyt, sohvan päälliset, viltit niin ja pessyt matot. Plus sitten ne ihan normi pyykit. Mutta on se kyllä niin nautinto  kuivata pyykkejä ulkona, se tuoksu<3<3
 Pyykkihuollon puolesta saa vaikka muutaman päivän sataa!


Meidän pihassa on pari Tuomea ja ne on ihan mahtavassa kukassa jo nyt. Voisin vaan istua niiden lähellä ja nauttia siitä ihanasta tuoksusta mikä niistä lähtee. 

Musta tuntuu, että tämä aurinko, ihanat kesäiset säät ja puuhat saa ainakin mun mielen huomattavasti kevyemmäksi. Vaikka kaikkea tekemistä ja touhua piisaa, on olo silti ihanan rento. Lasten kanssa on helppoa, kun pihalla piisaa tekemistä vaikka kuinka paljon, eikä kinasteluja ole läheskään niin paljon kuin silloin, kun oleskellaan paljon sisällä. On niin ihana katsella miten lapset keksivät ihan valtavasti tekemistä keskenään. Välillä joku tulee seurailemaan mitä me Mikon kanssa tehdään, mutta menee sitten takaisin touhuilemaan sisaruksiensa kanssa. Vaikka sisarukset välillä ärsyttää, uskon että heistä on kumminkin enemmän iloa!Ihanaa ja puuhakasta viikonloppua teille kaikille! 

~~Ulla~~


6 kommenttia:

 1. Ihanan puuhakasta teillä tosiaan! Ja hei, on ainakin riittävä hiekkakasa! Meilläkin oli jättikasa hiekkaa pari vuotta sitten, kauhistelin määrää, mutta kärrättiin se sitten odottelemaan tontin kulmalle ja hyvin se on hävinnyt heiluvien laattojen suoristeluun, kukkapenkkien reunojen tukemiseen jne. Eli hiekkaa tarvitsee aina :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No puuhakasta tosiaan, välillä olis ihan kiva kyllä vaan ollakin:) Mutta ehkä sekin aika sieltä vielä tulee, kun tässä nyt tarpeeksi touhuilee!
   Joo no yllättävän hyvin mäkin oon tuolle hiekalle keksinyt paikkoja, mutta jää sitä siltikin vaikka kuinka paljon yli tarpeiden:)

   Poista
 2. Voi ihanuus Mandia, melkein tuli tippa linssiin tässä lukiessa! <3 Niin söpö lemmu ja nätti sydänkoriste, joko oot keksiny sille paikan? ^^ No arvaa mulla taas täällä normipyykit äkkiä pesussa kun tälle päivälle ei luvattu sadetta, ehtii vielä ennen töihin menoa ripustella ne tuonne pihalle :'D Onhan sisaruksista nyt iloa <3 -V

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö, vähistä rahoista oli muille ostanut, ihana<3 Sydänkoriste on mun yöpöydällä!
   Joo no mäkin oon koko viikonlopun pessy ku "viimesta päivää" pyykkiä:D
   Todellakin iloa<3<3

   Poista
 3. Minustakin kevät on kiireistä aikaa, on töitä ulkona ja sisällä:)
  Toivotaan, että saadaan lämmin kesä.
  Mukkavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitä juuri. Mutta on tämä kyllä ihan mukavaakin, kun on tekiemistä ja tietää, että tekemällä se lista kyllä vähentyy (vaikka sitten keksiskin vielä lisää tekemistä...).
   Lämmintä kesää mäkin toivon koko sydämestäni!
   Kiitos, teille myös!

   Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: