perjantai 22. kesäkuuta 2018

Antaa sataa!

Pihalla ropisee sade kattoon. Mä oon päättänyt, etten anna sen haitata mun juhannus fiilistä. Eilen sain pestyä vielä lakanat ja kuivattua ne pihalla. En malttanut laittaa niitä kaappiin, vaan laitoin ne suoraa takaisin sänkyyn. Tänä aamuna saatiin siis herätä ihanan kesäisen tuoksuisessa sängyssä. Niin ihanaa, kun sai vaan pötkötellä rauhassa sängyssä ja odotella kun pienet kömpii viereen. Minea varsinkin nauttii ihan mahdottomasti noista aamu hetkistä ja on aina vastaamassa ei, kun kysyy joko noustaan<3

Käytiin lasten kanssa eilen hakemassa kukkia joita on nyt sitten vähän joka huoneessa, koska kesä<3 Yksi kimppu riitti jopa saunan pukuhuoneeseen!


Jääkaapissa odottaa mangokakku ja ihan liian paljon grillattavaa. Ei ainakaan nälkää nähdä! Talo on siivottu ja puunattu ja siltikin olkkarin ikkunassa on liiskattu kärpäsen raato. Ummistan siltäkin tehokkaasti silmät,kukaan muu sitä tuskin edes huomaa.  Tänään on aika olla rennolla fiiliksellä, nauttia ystävistä ja ihanista ruuista, saunan lämmöstä ja tietysti kesästä. Vaikka sitten villasukat jalassa ja neuletakki päällä.

Niin monet asiat on sun omasta ajattelu tavasta kiinni. Tänään sä voit päättää nauttia tästä päivästä. Älä tuhlaa energiaa siihen, että voivottelet säätä, tai siihen että ei voi tehdä sitä ja tätä. Mieti mitä kaikkea ihanaa sä voit tehdä, te voitte sytytellä kynttilöitä, pelata isolla porukalla lautapeliä, katsoa elokuvaa, syödä ihan hurjan hyvää ruokaa ja vaikka lueskella kirjoja. Mandollisuuksia on niin monia, kun niitä vain haluaa nähdä. Joten kyllä antaa sataa vaan!!



Ihan parasta juhannusta sulle ihana<3

~~Ulla~~

10 kommenttia:

  1. Ihanaa juhannusta teillekin sinne :) me nautimme myös hyvästä ruuasta ja seurasta, säästä huolimatta.

    Ihana pihasauna teillä <3 haaveilen juuri tuollaisesta :)

    Iloista juhannusta!
    T. Sanniska

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Pihasauna oli kyllä meidänkin haaveiden täyttymys<3

      Poista
  2. Samaa mieltä, kaikki on asenteesta kiinni!
    Ei anneta sään haitata, vaan nautitaan tästäkin!

    Suloista suvea ja juhannusta sinullekin ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin moni asia on kyllä siitä sun omasta suhtautumisesta kiinni!
      Kiitos ihana<3

      Poista
  3. Ihana postaus <3 Meitsi makaa reporankana sohvalla enkä jaksa liikauttaa eväänikään mutta siitä viis! Huikeaa juhannusta sinnekin :) -V

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sä ihana<3
      Joskus se reporankana makaaminen on just parasta!

      Poista
  4. Ihana asenne sulla! 🌹

    VastaaPoista
  5. Ihana kesäasenne ja hyvissä hetkissä pysähtymisen fiilis välittyy. <3

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: