keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Joulu fiiliksissä

Moiks!
 
Mitenkäs teidän joulu valmistelut on sujunut? Täälä ollaan jo ihan innolla odottamassa joulua, ehkä sitä pukin tuloa eniten jos lapsilta kysyy. Oltiin Mikon (ja siis MInean tietty) kanssa viime lauantaina joululahja ostoksilla ja saatiinkin melkein kaikki. Pari pitää vielä hakea, mutta nekin on jo valmiiksi mietitty, niin ei tarvitse kierrellä sataa eri kauppaa. Toki mulla on kaikista vaikein jäljellä, nimittäin Mikon. Siis ei mitään pientä idean poikastakaan mitä hommaisin. Huoh. Tuntuuko muista, että miehille on vaikea keksiä lahjoja??!!
Äitille tätäkin kautta jälleen isot kiitokset,että kattoit muksuja koko pitkän päivän<3
 
Punaista väriä on meillä aika vähän.Tasan kahden pikku possun ja yhden tähti viltin muodossa. Mutta enempää en taida edes laittaa. Meidän joulu jatkaa siis viime vuoden linjaa, valkoista, hopeaa ja vähän blingblingiä. Glögiä on kulunut jo useampi purkki ja torttujakin on naposteltu no, ihan liikaa:)
 
Mikko tuntee vaimonsa erittäin hyvin, sain nimittäin ihanan suklaakalenterin. Mähän olin siis tylsä ja ostin Mikolle sellaisen raaputettavan kalenterin. Tosin siitä on tylsyys kaukana jos siitä tulee rahaa!!
 
Ja meidän piparkakku talo jäi sitten tuollaiseksi alastomaksi versioksi. Nuutti on jo päässyt käsiksi tuohon mökin edessä olevaan kuuseenkin. Muut lapset meinaa jo ihan suuttua Nuutille, mutta itseä lähinnä huvittaa, kun toinen käy napostelemassa kaikkea mistä vain palan irti saa<3
 
 
Nyt pitäis vain jaksaa paketoida nuo kaikki lahjat. Pitänee joku ilta laittaa joulumusat soimaan, lämmitellä glögiä ja avata joulusuklaa rasia. Niin ja siis varata teippiä ja lahjapaperia riittävästi viereen...
 
 
Meillä on ollut täälä kunnon hulina viikot. Oon hypännyt lasten kanssa hammashoitajalla, vienyt yhtä kerhoon ja hakenut toista harkoista, ollaan kyläilty ja meillä on käynyt ihania vieraita. Pienoisia sisustamisia, kaappien siivoilua. Siinä sivussa sitten ne ihan perus kotihommat. Mutta eipä sillä nautin tästä kaikesta niin mahdottoman paljon. Ja ettei oma vapaa-aika kävisi pitkäksi on Mandille valmistumassa villasukat ja taidan ehtiä vielä parit pienemmätkin sukat tehdä ennen joulua.
 
 
Säät on ollut niin vaihtelevat, että perässä ei pysy. Aamulla herää niin mittari näyttää -18 astetta, illalla menee nukkumaan niin samaisessa mittarissa on lukemana 1,5 astetta plussaa!! Vähän pienempikin lämpötilan vaihtelu piisais, jos multa kysytään!
 
Nyt keittelemään bataattia, ai mihin. No meidän pikku neidille tietty. Tänään pääsään ekaa kertaa maistelemaan kiinteitä. Iso neiti jo<3
 
 
 
Aurinkoista päivää tyypit:)
 
~~Ulla~~
 


2 kommenttia:

kommentit ovat aina tervetulleita: