keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Niin pikkuisia

Täällä elellään tällä hetkellä rv22+2. Tänään kävin lääkärineuvolassa ja mielenkiinnolla odotin mitä mun hb on.Olo on ollut jokseenkin väsynyt. Päivisin tuntuu,että nuokun jo 10 aikoihin ja illalla oon ihan loppu jo ysiltä. Mutta eipä tuo hb nyt huono ollut,  eli ei voi sillä selittää väsymystä. Ehkä se on vaan tuo puuttuva auringon valo?! 
 
 
Tässäpä lääkärineuvola kuulumisia,suluissa muutos viime kertaan joka oli rv17.
 
Paino-1kg
RR 99/51 (105/76)
Hb 134 (126)
Sykkeet 140 (156)
Liikkeet + (+)
 
Voisko nuo hieman alhaiset paineet selittää väsymystä?! En tiedä. Neuvolan tätsy ihmetteli,että eikö mua yhtään huimaa aamuisin tai nopeissa ylösnousuissa. No ei huimaa,ei.
Paino tosiaan jatkaa laskemista, varmaan selittyy pitkälti tuolla sairastelulla mitä tässä nyt on ollut, ruoka mulle ainakin maistuu=)
Sokerirasitukseen sain käskyn soittaa, kiitos Nooan yli neljän kilon syntymäpainon. Sinne saisi mennä joskus 2-3vkon päästä. Inhoan sitä niiiin paljon. Se litku on jotakin niin ällöä! Onneksi sitä pitää juoda vaan se yks kupillinen.
Lääkäri tuumasi ihanasti,
ettei oo pitkään aikaan nähnyt äitiä,
jolla ei oo mitään vaivoja. Tuumasin,
että mulla on kaikki raskaudet ollut helppoja ja siksi niitä varmaan onkin näin monta jo takana=)Nautin niin kovasti olostani tämän masun kanssa<3
Lääkäri myös katsoi rakenneultra lausuntoja koneelta ja luki sieltä,
että istukka on parhaassa mahdollisessa paikassa, eli takaseinämässä ylhäällä. Ei siis ihme, että Minin potkut tuntuu jo tosi napakoina.
 
Sain mukaan kelalle paperit ja työnantajallekin pitää muista omansa viedä. Ihana kun nuo Kelan hakemukset saa nykyään niin kätevästi netissä hoidettua. Siis kun ne vaan muistaa tehdä...
 
Viime perjantaina pyörähdin työpäivän jälkeen Aarrekammio kirpparin avajaisissa ja täytyy myöntää, että mun sormet ihan syyhys päästä penkomaan niitä ihania pieniä vaaleanpunaisia pöytiä. Onneksi sellaisia sattui sielä olemaan ja mukaan lähti nämä ihanat yöhaalarit koossa 56cm, hinta oli 0,50€/kpl.
 
Ja nämä ihanat puolipotkuhousut koossa 50cm saman 0,50€/kpl.   Oon tykännyt käyttää puolipotkareita tosi paljon ihan pienellä. Niin pehmoiset ja mukavat päällä. Ja uskoisin, että nämä on kivan ohuet myös kesähelteille (joita on siis parempi tulla!!!) Nuo keltaiset potkuhousut taitaa olla peräti viime vuoden pakkauksesta? Ihastuin niihin ihan kympillä,voiko suloisempia olla?!
 
 
Löysin muuten torista aivan ihanan Babymel- merkkisen hoitolaukun. Onkos teillä siitä käytännön kokemusta?!tuli googlailtua eri vaihtoehtoja ja tuo vaikutti niin ihanalta ja käytännölliseltä. Vielä kun uudenveroisen sai alle puoleen hintaan, niin pakkohan se oli ostaa. Noissa Babymel laukuissa tykkään tuosta,että ne ei ihan huuda sitä hoitolaukkua ulkonäöltään. On ainakin mun silmään asteen verran tyylikkäämpiä. Kuvailen sen sitten tänne jahka saan sen hyppysiini.
 
Ja ittelle taas muistoihin masukuvaa tältä viikolta. Kiva siis mulla on varmaan joka kuvas noi samat mustat mamma leggarit=) Käytän siis kyllä muitakin housuja, nuo on vaan ne ihanimmat päällä!
 
Huomenna taas jotain ihan muuta kuin masu juttuja=)
 
Ihanaa keskiviikko illan jatkoa joka kotiin!
~~Ulla~~
 


7 kommenttia:

  1. täällä väsymystä myös, rv 25 menossa ja iltaisin ei tarvitse nukkumattia kutsua. minullakin hb hyvä 130 ilman lisärautaa että en tiedä..jotenkin tympäisee tämä vetämätön olotila ja mitään ei meinaa saada aikaiseksi.

    ihanat kirppari löydöt oot tehnyt =)meille odotellaan taas vaihteeksi poikaa =) mennyt kivasti tämä, eka tyttö, sit poika, kolmas tyttö ja nyt taas poika =) mitään en ole vielä hankkinut, kaikki pitäis olla tallessa. ainut mitä hommaan on uudet kotiintulo vaatteet, jotain harsoja, tutti varuiksi ym. jotain pientä ehkä..=) mites teillä lapsukaiset suhtautuneet vauvan tuloon ? ja onko tullut muilta ihmisiltä vielä mitään outoja kommentteja raskaudesta nyt kun masukin jo näkyy? olitte vissiin aika vasta muuttaneet taloonne? riittääkö kaikille siinä omat huoneet vai jakavatko sisarukset keskenään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsi oot sitten hyvin kartalla tästä väsymyksestä. Just tuo kun tuntuu,ettei jaksa mitään ylimääräistä. Ehkäpä se tästä kun aurinkokin rupeaa useammin näyttäytymään, toivottavasti!!

      Voi teillä on kyllä kivasti tullut nuo lapset, ei ehdi "kyllästyä" yhden tyylisiin juttuihin, kun tulee vuorotellen. Mandin jälkeen oli niin mukava ostella pienelle pojalle vaatteita ja nyt on sitten taas ihana olla vaihteeksi sielä tyttöjen puolella kurkkimassa vaatteita=)

      Heitit niin hyviä kysymyksiä, että voisin vastailla noihin postauksen merkeissä!!

      Poista
  2. Ok kiva ☺ postausta odotellessa☺

    VastaaPoista
  3. Täälläkin on aina oltu elämänsä parhaassa kunnossa raskausaikana.♥
    Meillä on Babymel -hoitolaukku ja olen ollut siihen ihan super tyytyväinen. Ja kyllä nuo keltaiset potkarit on vuoden 2015 pakkauksesta, niin ihanat.
    Mä koitin ottaa itsestäni masukuvia mahdollisimman paljon samoissa vaatteissa (tai ainakin saman värisessä paidassa) ja samassa asennossa joka viikko ja lopuksi kokosin kollaasin. :D Käy kurkkaamassa jos haluat.
    http://aitijamelukylanlapset.blogspot.fi/2015/08/raskaana-viimeista-kertaa.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistelinkin,että sulla oli postaus kun olit tuon laukun ostanut. Ja hyvä jos oot ollut vielä käytössäkin siihen tyytyväinen! Tuli kyllä itselle ihan valinnan vaikeus,niitä oli niin ihania kuosia. Ilman muuta käyn kurkkaamassa tuon kollaasin!!!

      Poista
  4. Pakko vinkata toisesta lukemastani blogista sinulle http://hetkenvaan.blogspot.fi/ Teillä ku ei näytä olevan kun muutama päivä eroa raskauden kulussa, niin voisi olla mielenkiintoista seurata toista saman moista ;D (hah, toi rimmaus :D)

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: