tiistai 14. huhtikuuta 2015

valkoinen maa...

jep,ei kuulkaas ollenkaan kiva.
 Eilen aamulla kun sai silmät auki niin näky oli ulkona ihan valkoinen. Pieni muotoinen masennus vyöryi päälle. Lapsetki tuumas,että tämä on huono paikka asua kun aina vaan sataa lunta. No ei se auta. Happi hyppelyllä käytiin tuolla räntä/vesisateessa joka tapauksessa. Tuntui niin kylmältä,että apua! Mandille piti käydä laittamassa fleecetakki väliin,kun ei meinannut millään tarjeta.
 
Yritettiin sitten keksiä kaikenlaista tekemistä sisällä. Lähinnä se kyllä kääntyi taas siivoilu ja järkkäily linjalle,mutta iltapäivällä suunnattiin  kirjastoon visiitille.Rasmus ja Nooa oli ylpeitä kun saivat omat kirjastokortit.
 
Pikkusisko oli viikonloppuna käymäs,tällä kertaa kyllä niin lyhyen visiitin että,ei auttanut ikävään ollenkaan.Mutta sain Virpiltä kaksi ihanaa (ja kauan kadehtittua...!!!) kynttilän jalkaa. Nämä on sisko löytänyt kirpparilta (jos oikein muistan?!). Sopii meille niin hyvin<3
 
Saatiin viimeinkin vaihdettua tuohon keittiöön tason pätkä. Aiemmin tuossa oli siis pätkä oikein tiskipöytää,josta en tykännyt sitten ollenkaan.Tässä kuvia vanhasta tyylistä  kliks .Tämä uusi on enemmän meidän tyyliä. 


Pyysin siskoa tuomaan myös Kuopiosta Maison Bellen uuden spring-tuoksuisen keittiö suihkeen.Ihana tuoksu!Seinäjoella oon nähnyt näitä myynnissä vain Prismassa ja sielä ei ole ollut tätä uutta tuoksua ollenkaan.


Siirtelin taas muutenkin kippoja huoneesta toiseen ja pöydältä tasolle,halpaa sisustelua=)Talja sai siirtyä nojatuolille,että sain tarjottimen tuohon rahin päälle. Kovasti tuumiskelin,että onko tuo talja vähän talvinen juttu,mutta koska säät on nyt kaikkea muuta kuin ihanan keväiset,niin olkoot vielä!!
 
 
Tänään jälleen suunnataan jollain kokoonpanolla kohti Ykkös basaaria.Käyn viemässä vielä lisää tavaraa myyntiin. Hyvin oli viime viikonloppuna lähtenyt myytävät liikkeelle,jei! Viikonlopulle sovittiin kälyn luo vierailu lasten kanssa. Terapeuttinen jutustelu reissu  siis luvassa.Löytyykö teidän kaveri piiristä niitä tyyppiä joiden kanssa pystyy jutella mistä vaan? ja jonka kanssa vain kemiat kohtaa? Mulle käly on juurikin SE ihminen. Noiden vierailujen jälkeen on aina paljon parempi olla,akut saa ladattua ja maailmaa parannettua.

Mukavaa keskiviikon jatkoa,enää pari päivää ja on viikonloppu!!
~~Ulla~~4 kommenttia:

 1. Kirpparilta kynttilänjalat, muistit oikein! :D Tuli kyllä ittellekkin nyt kirppisinto kun sain ylläri pekkaspäivän tälle päivälle! -V

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mäki suuntaan ainakin yhdelle kirpulle..ehkä repäisen ja käyn kahdella=)

   Poista
 2. Sinulla on kivan oloinen blogi ja teillä on kyllä kaunis sisustus. Lueskelen lisää paremmalla ajalla, mutta onpa kiva löytää lisää useampilapsisten äitien blogeja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! kivan kun tulit visiitille=) Joo mehän ollaan jo ihan suurperhe tällä nykyisellä mittapuulla,hah, luultavasti oltu jo silloin kun lapsia oli kolme!!=)

   Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: