lauantai 18. huhtikuuta 2015

Kylässä...

Moiks!
 
käytiin pitkästä aikaa kälyllä kylässä.Ihanaa käydä välillä jossain kylässä,eikä aina vain odotella vieraita meille=)
 
Lapset oli jo aamulla ihan innoissaan ja se joko pian mennään-kysely alkoi klo 7.30 aamulla.No oltiin jo heti ysin jälkeen tien päällä ja kälyn luona oli heti ulkoilua luvassa. Onneksi oli aivan Superihana sää ja pihalla oli mukava leikkiä ja vaihdella kuulumisia. Mandi oli ihan onnessaan kun pääsi keinumaan,eka kertaa tälle vuotta. Mikko oli onneksi tänään laittanut meillekkin keinut,onnistuu tämäkin huvitus jatkossa kotosalla.
 
Aurinko ihan häikäisee=)
Mandille löytyi kaapin periltä vuosi sitten (vai peräti puolitoista vuotta?!)kirpparilta löytynyt racoonin takki. Ihana<3 vaikkakin aika reilu vieläkin...
Pojat innostui kaivamaan sora kasaa...
 
Liukumäki oli kovassa käytössä,tietty!
Äiti häiritsee leikkejä!! "mee pois!!"
 
Mandi päätti harrastaa vuorikiipeilyä,onneksi valloitettava vuori oli suhteellisen pieni=)
 
 
Voi sitä leikkien määrää,puheen sorinaa,menoa ja meininkiä mitä 7 lasta saa aikaiseksi. Eipä me taidettu kälyn kanssa kyllä kakkoseksi jäädä,sen verran paljon oli kuulumisia vaihdettavana.Juuri nämä koko päivän, siis kirjaimellisesti koko päivän oltiin kotona vasta puoli kasin jälkeen,vierailut on niitä parhaita. Lapsetkin ehtii kunnolla leikkiä!
 
Nuutti jaksoi kotosalla vielä levitellä lelut pitkin olkkaria.Huoh. Mistä noilla lapsilla riittää tuota energiaa??!!
Nuutille tuli postissa ihanaakin ihanammat Polarn o pyretin raita body ja housut. On ne vaan ihania ja tummasta väristä huolimatta jotenkin kivan raikkaita.  Ennen kaikkea niin mukavat ja pehmoiset päällä.
 
 
 
Kiitos vielä Mari. Taas on akut ladattu ens viikkoon. Lauantaina sitten suunta kohti basaaria ja peräkonttikirppistä. Miettikää mikä ihana teema sielä on; sisustus ja puutarha. Me mennään sinne ja mielessä on löytää jotain ihania aarteita!!
 
Lauantai vaihtuu kohta sunnuntaiksi ja tämän lyylin on aika mennä nukkumaan!
 
Palaillaan taas!
~~Ulla~~
 

2 kommenttia:

  1. Kävin nyt sadepäivän kunniaksi lueskelemassa ja mullahan oli rästijuttuja täällä monta :) Isot kiitokset mukavasta vierailusta ja 'terapiasta' Alkuun tylsäksi ajateltu 'pesisleski' päivä vaihtuikin huippukivaksi!! onneksi sääkin oli mukava!! Ens kerralla tarkastetaan juna-aikataulut ja käydään tervehtimässä junaa lähietäisyydeltä :) Mari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ehdottomasti pitää seuravaksi ehtiä junaa tsekkaamaan!!

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: