lauantai 25. huhtikuuta 2015

Löytö Seinäjoelta...

Moi!
 
Kirppistely päivä kälyn kanssa on ohi ja olihan taas niin ihana päivä. Kirppis löydöistä kirjoittelen myöhemmin,mutta ensin palan halusta näyttää mitä löysin Seinäjoelta. Mä oon aina kadehtinut kaikkia jotka asuu Tampereella tai sitä etelämpänä. Miksikö, no siksi että sielä tuntuu joka nurkalla olevan ihania sisustusliikkeitä ja lastenvaateliikkeitä.
 
Itse oon tilaillut tosi paljon vaatteita ja lasten huoneiden sisustus juttuja netistä. Tänään kuitenkin kurvattiin kälyn kanssa Pikku MInean Kliks ovista sisälle ja voi ihanuus mitä sielä oli vastassa!!!!EN voi uskoa,että kävin liikkeessä vasta nyt ensimmäistä kertaa, sillä se sijaitsee samassa pihassa kuin kirppis missä tulee paljon käytyä. No nytpä tiedän,että tulen varmasti pistäytymään tuossa kerrassaan suloisessa putiikissa vielä usein. 
 
Samassa tilassa on toinenkin liike eli Emma's & Mama's . Aivan ihastuttavia tuotteita oli heilläkin myynnissä ja nyt iso vink vink: Emma's&Mama's viettää yksi-vuotis synttäreitä ja heidän netti sivuilla on hurrrrrjasti tarjouksia!!Käykääpäs kurkkimas  Kliks .
 
Ihastuin liikkeeseen niin  paljon,että oli ihan pakko napsia kuvia teille:
 
Täältähän löytyy paljon muutakin kuin lastenvaatteita ja lasten huoneeseen sisustusjuttuja .Sisustus tuotteita oli tosi mukava valikoima.
Mutta nuo lastenvaatteet...Niin ihania.Täältä käydään ehdottomasti hakemassa Mandille juhlavaatteet kesän partyihin.
 
Ja jos etsii juhlatarjoiluun juttuja niin oikea paikka tämä on siihenkin. Näettekö tuossa kuvan vasemmassa
 ala laidassa olevan puulaatikon TÄYNNÄ erivärisiä paperipilliä?! (Kyllä mä olen haksahtanut niihin=) )
 
Nämä autot on vaan söpöjä. Tuo ylin sopisi hyvin Nuutin tulevaan huoneeseen...

Nämä hyllyt olivat täynnä mitä ihanampia sisutusjuttuja. Nuo pyöreät laatikot ja erilaiset salkut jäivät kovasti kaihertamaan mieleen. Mandin monet pikku lelut saisi niin kätevästi ja kauniisti säilytettyä noissa.

 
Ja sitten teitä kiinnostaa mitä mä ostin,koska tyhjin käsinhän mä en tuolta pihalle päässyt. No Nuutin tulevaan huoneeseen naulakon:

 
Mandille leggari& tunika setti ja Wheatin söpö paita:
 
Pahoittelut jos teiltä tulee tämä hehkutus jo korvistakin,mutta pakko vielä sanoa että en oo varmaan eläessäni saanut niin hyvää palvelua kuin Pikku Mineassa. Ostokset vietiin suorana kassalle,niitä ei tarvinnut roikotella käsissä ja mä sain Nuutin kanssa kierrellä rauhassa kurkkimassa joka nurkan.Kiitos vaan naiset!!
Niin  ja paikasta löytyi myös leikki nurkka,suuri plussa siitä.
 
Käykääpäs Seinäjoella asuvat tai sielä päin käymässä olevat kurkkimas löytyisikö teille jotain kivaa tuolta!!
 
Nyt nukkumaan,miten se kello on taas noin paljon?!
~~Ulla~~
 

10 kommenttia:

 1. Kiitos huippumukavasta päivästä! <3 Ja mitä löytöjä me tehtiin !!!!! :) Jes lisää näitä!! Kiva kotiin paluu: tietokone oli kadottanu kaikki tiedostot, siis windows tyhjännyt koko koneen tai jotain????? Teettämättömät valokuvat (muiden tärkeiden juttujen mukana...) katosi johonkin bittiavaruuteen. Kyynel!!! Niin joo, se 'palaveripusero' oli aivan täydellinen :) Mari

  VastaaPoista
 2. kiitos ittelles.Löydöt oli kyllä ihan huippuja!!Voi ei mikä yllätys sua on odottanut. Mikko sano että on jotain ohjelmia jolla vois saada palautettua noita!?? Ja hyvä että palaveripusero sopi=) Mua jäi vaivaamaan se yks takki...

  VastaaPoista
 3. Haluan kertoa myös toisenlaisen mielipiteen ihastuttavan Emma´s & Mama´sin asiakaspalvelusta. Minua alkoi hieman puistattaa ylitsepursuava asiakaspalvelu joka meni melkein tyrkyttämisen puolelle. Pidän siitä että myyjä on tarvittaessa käytettävissä ja auttaa mahdollisissa pulmatilanteissa. Tällä kertaa minulla ei ollut ongelmia sillä olin katsellut yrityksen valikoimaa etukäteen webshopista ja tiesin suunnilleen mitä menin hakemaan. Siitä huolimatta minulle esiteltiin sitä sun tätä, mistä en ollut missään vaiheessa kiinnostunut. Alkoi ärsyttää.

  Toivottavasti "alkuinnostus" hieman laantuu niin että liikkeessä voisi myöhemmin päästä katselemaan kaikkea kaunista kaikessa rauhassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myönnän kyllä,että itsellänikin on niitä päiviä kun pelkkä myyjän "voinko olla avuksi" kysymys saa näkemään punaista. Mutta toisaalta eiväthän myyjät voi sitä päivää ennustaa=)Mä sain kyllä katsella myös ihan rauhassa liikkeen tarjontaa enkä kokenut mitään tyrkyttämistä.Toisaalta oon kyllä luonteeltanikin sellainen,että tykkään höpötellä myyjien kanssa. Naureskelen vaan kun jotkut myyjät kattoo mua kun kummajaista jos yritän jotain muutakin jutella kun "hei"... Toivottavasti "uskaltaudut " uudemman kerran liikkeeseen=)

   Poista
 4. Ou mai, mikä aarreaitta...! Tuonne on päästävä! Onneksi on verkkokauppa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Verkkokaupat on kyllä paras keksintö evör=)

   Poista
 5. Pitää kyllä piipahtaa tuolla, niin ihanan näköistä on! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. suosittelen kyllä piipahdusta lämpimästi! Tosin kannattaa varata aikaa,tuolla on niin paljon nähtävää,että ihan pika visiitillä ei selviä=)

   Poista
 6. Aivan ihanan näköinen kauppa!! -V

  VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: