lauantai 14. helmikuuta 2015

Ihanaa Ystävänpäivää!!!

Alkuun se kaikista tärkein,eli:
 
Ihanaa Ystävänpäivää teille ihan jokaiselle,erityisesti kaikille ihanille ja upeille kavereilleni,ootte tärkeitä ja niiiin rakkaita mulle<3
 
Piirsin kuvan.
Siihen silmät, jotka nauravat
ja suun, joka hymyilee.
Piirsin korvat,
jotka jaksavat kuunnella
ja sydämen, joka välittää.
Piirsin ihmisen,
joka on minulle tärkeä.
Piirsin sinut!
Kiitos ystävyydestäsi!
 
 
 
Eilen käytiin pyörähtämässä piiitkästä aikaa Keskisellä. Pienoinen pimahdus iski pitkästä aikaa,sen verran ihania sisustus juttuja oli koko kauppa pullollaan. Sinänsä yllätys,kun oon sieltä viimeiset seitsemän kertaa tullut ihan vaan pesuaineiden tai tyyliin vaippojen kans kotia. Tämä suola kippo nyt ihan hyppäs itsestään kärryyn,enkä sitten viitsinyt sitä palautella taikaisin hyllyyn=)
 
Ja näiden iki-ihanien peltisten tähti rasioiden luona tuli stoppi myös. Nuutin kämppäänkin tuli sitten samalla ensimmäiset hankinnat tehtyä. Mietin kauan (oikei,okei,tasan kaks sekunttia) otanko näitä vai en,mutta niin kun nyt arvata saattaa ei näitä vain voinut jättää kauppaan!
Niinpä Nuutin tulevaa kämppää oon nyt sitten tuumiskellut..Suunnittelin seinien väriksi valkoista,mutta yksi seinä tulee ihan vaalean harmaalla. Ja jotain väriäkin on kiva olla niin olkoon se sitten tuo mintun vihreä. Tuo mattokin löytyi keskiseltä ja oli niin ihanan värinen että mukaan lähti=)

 
Nyt täytyy sitten ENÄÄ suunnata maalikaupoille.Ja maalata ja ja ja...Eilen uhkuin ihan intoa ja Mikollekin tuumasin,että varmaan ihan tässä jo pian voidaan siirtää Nuutti omaan huoneeseen,joka on ihan tuossa meidän makkarin lähellä. Niin mukavasti on yöt nyt sujunut omassa sängyssä. No pikku mies varmaan aavisti äitin pläänit,koska viime yönä herra heräili varmaan kolmekymmentä kertaa!!! Eli ei,ei ainakaan ihan just tällä viikolla olla siirtämässä häntä omaan huoneeseen=)
 
Meillä tuprutteli aamupäivän lunta ja Mikon hyväkäs lähti kaveriensa kans raveihin,joten lumityöt jäi allekirjoittaneelle. kiits vaan!!
 
Nyt siis tuohustelemaan pihalle,onneksi ilma on mitä ihanin!
 
Viettäkäähän ihana ystävänpäivä,isot onnittelut tätäkin kautta J&T,tätä oli jo odotettu<3
 
~~Ulla~~
 

2 kommenttia:

  1. IHANAN värinen matto ja rasia!!!! Olisin varmaan tollaset napannu tännekkin (ja mihin olisin laittanu... noo kyllä niille aina paikat löytyy..!) Ja toi suolakippo on aivan huippu! -V

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö ollukki!!!Siis aina niille tavaroille löytyy paikka...Välillä vaatii vähän etsiskelyä,mutta LÖYTYY!!!

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: