maanantai 4. helmikuuta 2019

Hyvä aika valmistautua kesään?!

Mandi sanoi mulle, että "äiti eihän näitä voi käyttää vielä pitkään aikaan!". No ei ehkä voikkaan,mutta ainakin ne on valmiina jo odottamassa lämpöisiä päiviä. Tiedättehän, niitä super ihania aurinkoisia päiviä, kun voi vaan avata oven ja mennä ulos. Ilman, että sun täytyy pukea sata kerrosta vaatetta. Ah, niiiin odotan!!

Oli pakko vähän vähentää mun kangasvarastoja, että voin taas hyvillä mielin ostaa uusia ihania kuoseja! Ja hei, Minealla oli tasan kaksi t-paitaa, joten nämä tuli kyllä ihan tarpeeseen. Syitä on aina , eikös?!

Kaavana on Lillalumin Ilona-paita. Tämä on taas niitä ihania kaavoja jolla voi tehdä monenlaisia paitoja. Parhautta!
Tähän pitkähihaiseen lisäsin vain helmaan reilusti pituutta. Tykkään pitää lapsilla leggareiden kanssa vähän pidempiä paitoja. Niskassa on tuo rusetti kivana yksityiskohtana. Eli kuva on siis takaa päin otettu.
Kangas on tästä paikallisesta Kilokankaasta, jonka valikoima saa mut aina ihan höperöksi! 

Tein molemmille tytöille saman paidan (vai tunikako tämä on?!)ja koska kangasta jäi just sopiva määrä, niin rusettipannat tietysti myös! Meillä on noita rusettipantoja jo niin kivat määrät, että myin kirpparilla parit vanhimmasta päästä olevat pois:) Mutta kun niitä on vaan niiiiin kiva ja nopea tehdä.Plus, että ne on super söpöt käytössä<3

Itsetehty paita

Ja sitten kesäinen versio samasta Ilona-paidasta. Tämäkin kangas on Kilokankaalta. Niin ihana!!

itseommeltu paita

Ja pakko oli kuluttaa viimeinkin tämä Noshin kangas loppuun. Onneksi se juuri ja juuri riitti yhteen t-paitaan, jei! Ja siis voi olla, että oon ihan vähän vaan ihastunut noihin frillahihoihin<3 

frillahihat


Seuraavaksi voiskin sitten olla ompelulistalla hameet/mekot kesäksi. Hassua, kun varsinkin Minean kaappi rupeaa olemaan jo tosi pitkälti itse tehtyjä vaatteita täynnä. Enpä olisi uskonut, että tämä harrastus vie näin mukanaan! 

Kesä mielessä

Mä en tiedä miten mietiskelen jo vaikka kuinka paljon kevättä ja kesää. Suunniteltiin tässä yksi välipala hetki lasten kanssa mitä kaikkea laitetaan tänä vuonna kasvimaalle ja -huoneeseen kasvamaan. Miten laajennetaan (taas kerran) mansikka maata. Itse oon pyöritellyt jo terassin sisustusta mielessä ja pohtinut voisko sinne tehdä itse jotain uutta kivaa. Jos nyt vaikka viirinauhaa ja tabletteja näin alkuun. Tai kivoja tyynynpäällisiä. Mitä värimaailmaa laittaisi kesäkukilla tänä kesänä... Ah ja voih. Onneksi tässä on vielä monta kuukautta suunnitella ja toteuttaa näitä pläänejä!

Mites sä, onko kesä vielä ihan liian kaukana edes mietittäväksi?!

Viettäkäähän mukava loppu päivä:)

~~Ulla~~

4 kommenttia:

  1. Parhautta, ei ainakaan tuu just samanlaisia paitoja tai muutakaan vaatetta aivan heti vastaan kun itte tekee 😍 Ei se liian kaukana oo, hyvässä lykyssä jo 3 kk päästä voi uida ja ottaa aurinkoa! -V

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo ja saa ainakin just sellaisen mitä itse haluaa!
      Niin siis kesä, sehän on kohta jo nurkan takana:)

      Poista
  2. Oi vitsi mitä ihanuuksia. ♥
    Kyllä täällä on kesä usein jo mielessä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Terhi<3
      Ihana, että en oo ainut joka jo vähän mietiskelee kesää!

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: