perjantai 21. joulukuuta 2018

Välillä vähän erilaista paketointia

Heipsan!

Tämä on SoBloggareiden joulukalenterin luukku 21.  Käykääpäs kurkkaamassa muut luukut, ihania ohjeita ja juttuja muutenkin!Mulla on aika harvoin mitään oikein selkeää linjaa joululahjoen paketoinnin suhteen. ostlen kaupasta ihan liikaakin erilaisia papereita(koska joka vuosi löytyy uusia ihania!) ja sitten vaan paketoin mitä milläkin. Ja arvatkaa onko meillä muutama rullan jämä tuolla kaapin perukoilla?! Hups!

Tänä jouluna onkin siis tavoite hävittää noita vanhoja pois.  Mutta halusin testailla lapsille jotain vähän toisenlaista paketointia ja siihenkin nuo vanhat paperit toimi tosi hyvin. Niissä on nyt sitten vaan kuvio puoli alaspäin:) En usko, että lapsia häiritsee! Mä itse asiassa kävin etsimässä kaupasta ihan vaan ruskeaa lahjapaperia,mutta sitä ei  meidän kylillä näkynyt ja päätellen myyjien ilmeestä olin vähintäänkin outo kysyessäni asiaa. 


Välineinä oli ihan vaan musta ja valkoinen tussi, vähän värikyniä ja tavallista kopiopaperia. Niin ja liimaa. Osan oon ihan vaan piirtänyt paperiin ja osan tein erikseen ja liimasin kiinni. Pandan korvat on vaan ympyränmuotoiset paperin palat, joihin leikkasin viillon keskelle asti ja laitoin paperit päällekkäin osan matkaa. Vähän enemmän vaatii aikaa, mutta niin kiva toteuttaa!!  En kyllä varmasti ihan kaikkia lasten lahjoja tee samalla systeemillä, mutta edes osan.


Mulla on suurin osa lahjoista vielä paketoimatta. Suunnitelmissa on pitkästä aikaa paketoida yhdessä siskon kanssa. Kynttilöitä, joulumusiikkia, glögiä ja suklaata. Niin ja hurjat määrät lahjapaperia, teippiä ja lahjakortteja:D Kuulostaa just täydelliseltä!! 

Aikuiset joutuu tyytymään näihin ihan perus paketteihin:)
Meillä on joulusiivot jo takana päin ja viimeinkin on aika rauhoittua joulun viettoon. Nyt vaan nautitaan lasten kassa olosta ja lomapäivistä.  Unohdetaan kännykät ja muut ruudut nurkkaan ja tehdään sitä mikä liian usein unohtuu, ollaan läsnä. 

Ihanaa joulun aikaa teille ihan jokaiselle, toivon että saatte viettää joulun rakkaiden ihmisten ympäröiminä<3

~~Ulla~~


6 kommenttia:

 1. Ihania paketteja, täälläkin on tehty vastaavanlaisia nallekarhuja. :)
  Ihanaa joulua teidän koko perheelle.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Terhi. Noita oli kyllä kiva tehdä, varmasti teen synttäreille näitä jatkossa!

   Poista
 2. Niin söpöjä paketteja! Taidan napata idean.

  VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: