sunnuntai 3. kesäkuuta 2018

Tervetuloa meidän terdelle!

Tässä se nyt viimein ja vihdoin on.  Meidän ihana kesähuone<3
Valmiina ja just sen näköisenä mitä mielessäni kuvittelin jo toukokuun alusta asti. Tarvittiin vain pikkusiskon vierailu meillä, että sain Ikeasta parit jutut:) 

Voiko olla ihanampaa kuin kielojen tuoksu?

Meillä oli tuossa ruokailuryhmässä yli kymmenen vuotta vanhat pehmusteet jotka ei vaan enää millään lailla sopineet väriensä puolesta mun sisustus silmään. Värin lisäksi ne oli ihan hirveässä kunnossa. Kuka ihme on keksinyt, että terassille tulevat pehmusteet ei kestä vesipesua?!?! Aika epäkäytännöllistä jos saan sanoa! Siispä hypin täälä melkein innosta ilmaan, kun bongasin Ikean sivuilta irto päälliset pehmusteisiin. Ja juurikin oikeassa värissä<3 Ja nämä on nyt sitten koneessa pestävää mallia, että tervetuloa huolettomat grillisapuska syömiset!! (mitä se on toki ollut tähänkin asti!)


Verhoja tuli  muutamat kappaleet lisää. Nämäkin on Ikeasta ja hintaa yhdellä parilla on neljä euroa. Ei ollenkaan paha. Mun mielestä ne tuo tähän terdeen niin ihanaa pehmeyttä ja kodikkuutta, tykkään<3 Lisäksi ne on yllättävänkin kestävät, nimim joku unohti (miten voi unohtaa?!?!) nuo talveksi terassille 🙈

Meidän terassille on käynti suoraa olkkarin ja keittiön välistä ja se on kyllä hurjan kätevää.  On lyhyt matka kantaa keittiöstä esim iltapala jutut pihalle. Matot tuo oman lisänsä terassiin ja meillä onkin ihan mukava määrä jo niitä. Kaikki on ihan perus terassi mattoja ja ne kuivuvat ihan tosi nopeasti jos sataa tuulen kanssa ja ne pääsevät kastumaan. Paljon mukavampi oleskella paljain jaloin, kun on matto varpaiden alla!


Tämä polyrottinki sohva on ollut ihan huippu ostos. Siinä on oikeastaan mun lemppari paikka koko terdellä. Täksi kesäksi ostettiin kaksi bambuverhoa Jyskistä vähän suojaamaan auringolta sohvan taakse.  Tuohon paistaa aurinko niin kuumaa, että niska oli aina palanut jos siinä pidempään istui.

Kuvan ylälaidassa näkyvä kynttiläkruunu löytyi paikalliselta kirpparilta talvella. Niin kiva kun sai keväällä kaivella kaappeja ja varastoa, että mitäs kaikkea sitä onkaan talven aikana terassille tullut osteltua:)


Lasten pöytä sai hyvin yllättäen (hah!) valkoisen maalin päälleen tänä keväänä ja se sopii nyt ihan täydellisesti terden ilmeeseen.  Pienet tykkää niin kovasti omasta pöydästään ja eihän me edes mahduttaisi kaikki tuohon isompaan pöytään:)


Kesäkukat. Niitä on tullut osteltua montaa erilaista. Valkoinen pitää pintansa tänäkin kesänä. Nuo ruusut oli niin hempeän värisiä, että en vaan voinut jättää niitä kauppaan.


Ja tämä taso istuu paikalleen niin hyvin, että tuntuu kuin se olisi siinä ollut jo monta kesää! Tuo oli kyllä se mitä tämä terassi juurikin kaipas, lisää laskutilaa.


Ja jos mun lemppari paikka on sohva niin löytyy sellainen myös Mikolle! Tämä sohvasänky on kyllä niin ihana ja lapset tykkäävät tässä pelailla ja lueskella kirjoja. 




Toukokuu meni niin hommia tehdessä, että toivon kovasti niiden ihanien säiden jatkuvan kesäkuun puolellakin. Nyt olisi jo vähän aikaa ihan vaan nautiskella terassista<3 Onneksi viltin alla ja teekupponen kädessäkin voi nauttia vähän viileämmistäkin kesäilloista.  Oon tosi tyytyväinen, että tuo terassi tehtiin juuri tähän missä on muutaman metrin päässä kaikki lasten jutut keinut, leikkimökki ja hiekkalaatikko. Niin mukava kun saa terassilla istuskella ja samalla näkee koko ajan mitä lapset tekevät.

Joko teillä on terassi laitettu valmiiksi? Muistakaa pysähtyä nauttimaan ihanista kesäisistä hetkistä<3


~~Ulla~~

11 kommenttia:

  1. Siis aivan ihana!😍
    T:Terhi|Äiti ja Melukylän lapset

    VastaaPoista
  2. Ihanalta näyttää terassi siellä, kyllä kelpaa tuolla nautiskella!
    Hyvä idea tuo lavoista tehty taso.
    Ihania kesäpäiviä sinulle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari!
      Joo pinterestistä löytyy kyllä hurjat määrät ihania ideoita. Tuo taso on kyllä tosi toimiva käytössä.
      Ihania kesäpäiviä teidänkin suuntaan<3

      Poista
  3. On kyllä kerrassaan ihana terassi teillä, kyllä tuolla kehtaa kesäpöiviä vietellä. Itse lähestulkoon muutan keväällä omalle takapihalle ja terassille ja melkein pakosta raahaamalla minut saa sieltä syksyllä raapia sisälle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nanni<3
      Voi ihanaa jos säkin viihdyt noin hyvin terassilla. Onhan sielä nyt niin ihana oleskella!! Nyt vaan lisää niitä ihania aurinkoisia päiviä<3

      Poista
  4. On kyllä kerrassaan ihana terassi teillä, kyllä tuolla kehtaa kesäpöiviä vietellä. Itse lähestulkoon muutan keväällä omalle takapihalle ja terassille ja melkein pakosta raahaamalla minut saa sieltä syksyllä raapia sisälle.

    VastaaPoista
  5. Ihana terassi teillä kyllä edelleen niin viihtyisä ja iso!

    Meillä on terassi hiukan vaiheessa, ostin uuden tuolit ja ne pitäisi öljytä loppuun. Ja takaterassi on laajennuksen kynsissä, odotan kovasti, että sinne pääsee mallailemaan kalusteita vaikka ihan loppuun asti öljyämisineen jne se tuleekin vasta ensi vuonna

    Terassit on ihania!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna<3
      Siis mä jokseenkin inhoan noita kalusteiden öljyämisiä... Niin puuduttavaa hommaa, vaikka niistä tuleekin sitten tosi kauniit, kun jaksaa öljytä! Että tsemppiä!!

      Ne on<3<3

      Poista
  6. Teidän terde on kyllä ihan täydellinen! <3 Kateellisena puupinnoista johon voi iskeä naulan verhoja varten, mä oon täällä eilen manannu kun lappalainen kun yritin kiinnittää tuota onnetonta yhtä verhoa uudelleen ja nyt se taas repsottaa toisesta reunasta. :D Mietin jo kakspuolista teippiä töistä joka tarttuu suht hyvin kaikkeen että kokeilisko sillä sit seuraavaksi -.- Toivotaan hitusen lämpöisempiä säitä kun tätä +7°C että pääsis vielä nauttimaan kesäkeleistä! -V

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sä ihana<3
      Puupintoja ei kyllä osaa ollenkaan arvostaa, kun ei oo koskaan muuta ollut. Joko sä oot saanu verhon pysymään?! Ja kyllä, niitä aurinkoisia päiviä on tilauksessa tääläkin:)

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: