keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

Voi näitä kesäpäiviä!

Moiks!
 
Alkuun isot kiitokset teille ihanille jotka heittelitte kommentteihin ihan mahtavia postaus ideoita. Tuun varmasti toteuttamaan niistä jokaisen. Aikataulua en tohdi sanoa, mutta sovitaanko että ennen joulua?!
 
Säät ei ainakaan oo tappavan tylsät, enemmänkin tuntuu, että ne vaihtuu vähän turhankin nopeasti. Yhtenä päivänä saadaan nauttia helteestä ja auringon paisteesta ja seuraavana sitten kylmästä tuulesta ja huonolla tuurilla vielä vesisateesta. Eteinen pursuaa kenkiä ja takkeja, kun joka säälle pitää olla sopivat varusteet. Muilla samoja ongelmia?!
 
Päästiin sunnuntaista maanantaihin nautiskelemaan pienestä arjen irtiotosta, siitä tulossa postausta ihan tässä lähipäivinä. Nautiskeltiin elämästä rannalla, touhuttiin lasten kanssa, oltiin vain koko perhe yhdessä. Just sitä mistä mä saan kaikkein eniten voimia siihen ihan normi arkeen. On se kumminkin niin eri asia olla poissa kotoa, kuin kotona lomalla. Tiedätte varmaan, kotona sitä tulee sitten ihan pikkuisen laiteltua pyykkiä, imuroitua vaan ihan tuosta pöydän alta ja pian huomaat, että oot siivonnut koko talon ja suunnittelet keittiön kaappien totaalista järjestämistä. Mut pitää viedä ainakin 10 kilometrin päähän meidän talosta, että pystyn totaalisesti unohtaa nämä kotihommat.
 
 
Onneksi kesä on just loistavaa aikaa tsekkailla lähellä olevia paikkoja, uusia rantoja, puistoja ja muita mukavia juttuja. Mites teillä, tuleeko sitä oltua enemmän omassa pihassa vai lähdettekö muualle?
 
Mineakin sai kastaa varpaat ensimmäistä kertaa kylmään veteen ja ihan kippuraanhan ne meni, vaikka neiti itse nauraa kikattikin:) Oli ihan virhe luulla, että se veden kylmyys olis pitänyt tämän pikku neidin poissa vedestä. Ehei!
 
 
Mä oon muuten menettänyt täysin mun käsilaukun tilan. Arvaatteko mille?! No Minean välipaloille! Sieltä löytyy Napero patukkaa, varmaan useammassa maussa, joku smoothie pussi, maissinaksuja, rusinoita, riisikakkuja. Ja kai sielä jossain seassa on myös jotain mun tavaraa...
 
 
Arvatkaa muuten mitä hassua meille sattui tuolla meidän pikku retkellä? Pakkasin jokseenkin kiireellä ja yksi pieni neiti jaloissa itkien ja roikkuen (kiitos puhkeavat hampaat!!!). No huomasin sitten vasta illalla, että en pakannut Nuutille vaihto vaatteita ollenkaan mukaan!! Öööö...Onko tämä merkki väsymyksestä vai siitä, että meillä on liikaa lapsia?!?! No onneksi t-paita ei nyt niiiiiiiin likainen ollut (oikeasti oli se!!) Mutta kerrankos sitä noin käy. Seuraavalle reissulle varaan kyllä vähän enemmän aikaa pakkaamiseen:)
 
 
Tällä viikolla on vielä suunnitelmissa lähteä serkun ja hänen perheensä kanssa mökkeilemään. Kesä on siitäkin ihanaa aikaa, kun voi nähdä kavereita ja istua ajan kanssa vaihtamaan kuulumisia. Ja ehkä grillata siinä sivussa. JA syödä mansikoita:)
 
Musta tuntuu, että meillä on lapsetkin ollut nyt monta päivää jo paljon paremmalla tuulella. Pahin riitely on jäänyt pois ja oikeasti nautitaan toisten seurasta. Sadepäiväkään ei oo ihan kauhistus, kun pelaillaan yhdessä lautapelejä ja rakennellaan legoilla. On ollut mahtava katsoa sivusta miten ihanasti Rasmus ja Nooa ovat leikkineet Nuutin ja Mandin kanssa. He ovat rakennelleet koko nelikko junarataa tai leikkineet leikkimökissä kioskia. Niin ne vaan aika ajoin jo niin isoilta pojilta vaikuttavat tykkäävät vielä kunnon leikeistäkin. Ja hyvä niin. Iso ehtii kyllä olla!
 
 
Parina iltana on ollut jo niin hämärää, kun taivas on ollut pilvessä, että on tullut jo ihan syksyinen fiilis. Ja siitä tuli kauhea paniikki, että mun kynttilä varastot on lopussa, siis ihan totaalisesti finaalissa. Ja siitä mun ajatuskulku TIETYSTI meni sitten Ikeaan. Täytyy varmaan ahdistella jompaa kumpaa mummaa josko ne nappais osaa lapsista hoitoon päiväksi, että päästään tekemään "pikainen" kierros Tampereen Ikeaan. Koska noinhan mä tuun sen Mikolle myymään. "Ihan vaan haetaan kynttilöitä ja jotain muuta pientä". Ja sitten tullaan auto täynnä tavaraa takaisin. Onko teille käynyt koskaan näin?! Mulla käy noin tyyliin joka kerta:)
 
No niin tästä tuli taas tällänen liipalaapa postaus:D
 
Palataan taas, satoi tai paistoi<3
 
~~Ulla~~
 


7 kommenttia:

  1. Ihana postaus! Just tämmösistä tykkään! :)
    Meillä mies EI suostu lähtemään Ikeaan!! Kerran oltiin (silloin kun vielä lähti sinne) tunnissa (!!) sieltä ulkona! Ja viiminen kerta kun lähti! En tajuu... :D tähän sopis semmonen itkuhymiö :D no, kerran-pari vuodessa naisten retki Ikeaan, mikäs sen mukavampaa ;) saa rauhassa katella ja olla niin kauan kun on :) Ainut vaan kun meiltä se 60km matkaa, ja en uskalla ajaa tuolla pääkaupunkiseudulla, onneksi tähän asti on kuski löytynyt :)

    Mekin on lähetty mökille niin että kerran mies unohti ottaa kalsareita, joskus on jääny takki tai lapsille ei oo ollu sukkia.. Ei sitä aina voi kaikkea muistaa :D

    T. Äiti kolmelle

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, kiitos niin ihanasti kirjoitettu<3 Mä tykkään itse myös lukea muiden blogeista näitä ihan perus kuulumisia:)
      No meillä taas se on Mikko joka ehdottelee milloin minnekkin shoppailu reissua, myös Ikeaan. Aika harvinaisuus, jos oon oikein ymmärtänyt?!:) Mutta tiedän mäkin sen tunteen kun toinen hengittää VÄHÄN turhan syvään siinä vieressä, ei tee mieli paljon sanoa, että mun tekin mieli vielä käydä uudestaan tuola toisella osastolla:D Mutta nuo naisten shoppailu reissut on kyllä myös ihania, varsin terapeuttisia!

      Ihana, etten oo ainut joka unohtaa pakata jotain reissulle!

      Poista
    2. On kyllä ehkä eka mies jonka kuulen ehdottelevan shoppailureissua! ( muualle kuin rautakauppaan :D ) tai no, kyllä mun mies lähtee välillä mukaan kirppikselle :) mutta ei itse ehdota :) kerran kävi Ikeasta hakemassa yhet hyllyt ja kannattimet kun tarvittiinkin vielä yhdet lisää ja hänen työpaikka oli lähellä. No, muuten niin ihana mies, että kestän kyllä jos ei niin innokas ikealainen ole :D
      T. Äiti kolmelle

      Poista
  2. Hahaa, just näin, lähdetään hakemaan kynttilöitä ja tullaan takaisin psistinpannun, kukkaruukun, maton ja lipaston kera, todennäköisesti ilman kynttilöitä :D

    Ihania kesäkuvia ja -puuhia! Mie olen samanlainen, miun on lähdettävä pois kotoa tai oikeasti käytän koko lomani siivoamiseen ja järjestelyyn. :D Miehen lomasta on tällä hetkellä käynnissä kotona vietettävä viikko, joten maalailen pihakalusteita, laputan kirppisjuttuja ja siivoan talon läpi. Perhe saa osallistua ;D Viikonloppuna sitten taas frisbeegolfaamaan jne rennonpia juttuja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No noinkin on kyllä kerran käynyt, että kotimatkalla on mietitty, että tulikos sitä ostettua niitä minkä takia sinne Ikeaan mentiin:D

      Sullakin tuollaisia kivoja "pikku" loma puuhia:D Mutta tuo on ihan kiva, että on vuoroin touhua ja sitten sitä rennompaakin, pysyy joku balanssi:)

      Poista
  3. Meillä se on mies joka yleensä ehdottaa Ikeaa - taka-ajatuksena edukas ruokailu ja siinä sivussa menee ihan hyvin pikakierros kaupassakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ikeassa on kyllä tosi edullista syödä ja suuri plussa, että saa ihan kunnon ruokaa eikä aina sitä hese-linjaa!

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: