keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

Välikausi vaatetusta osa 1

Niin tosiaan, kyllä se kevät sieltä tulee kauheaa vauhtia, vaikka juurikin tällä hetkellä meidän pihassa paras varustus olisi kumipuku kumppareilla tai kahluuhaalarit!  Nyt on juurikin hyvä aika ruveta haalimaan välikausivaatteita kasaan. Mä tein siis pika tsekkauksen kaappeihin, että mitä puuttuu ja mitä jo löytyy. Ihan ok mallilla on vaatteet, jotain toki pitää vielä hommata.
Niin kuin aika moni muukin, mulla on myös tapana hommata muksuille sellaiset vaatteet joilla saa ihan surutta touhustella pihalla ja sitten setti jolla lähdetään kauppaan tai leikkipuistoon,kylään ym. Siis siistimpi setti.
 
Mun kuvaus sessio meinas mennä ihan plörinäksi, kun Minea oli sitä mieltä, että kaikki mitä mä laittelin lattialle on hyvä tutkia neidin omissa pikku kätösissä! Nopeus on nykyään vähintäänkin plussaa!
 
Nuutille löytyy Pomp de Luxin softshell haalari. Ihan huippu, tätä en voi kuin kehua. Pitää vettä uskomattoman hyvin ja on tosi lämmin. Menee just sopivasti tässä pian kun päivät rupeaa lämpenemään. Tämä oli meillä jo syksyllä käytössä ja katoinkin, että joku (?!?!) on laittanut sen likaisena kaappiin... 
 
 
Se parempi setti sisältää sitten Polarn o Pyretin softshell takin, Kappahlin kuorihousut, itse tehdyt pipo ja tuubihuivi. Tämä setti on kyllä niin mun lemppari<3
 
 
Mintun vihreä setti sopii kivasti vähän kaiken kanssa.
 
 
Minealle on etsinnässä nyt ainakin kuorihousut tähän Reiman ihanaan takkiin, jonka löysin kirpparilta 5€!
 
 
"Annas nyt kun mäkin vähän tutkin tätä!"
 
 
 
Vähän mietin noita Pompin softshell haalareita Mineallekin. Varmaan sellaisilla vois jo ihan hyvin vaunuissa nukkua päikkäreitä.
No tällä hetkellä neidillä on jo kauppa- ja kyläreissuilla päällä tämä Lindexin Super söpö vk-haalari. Kirppislöytö tämäkin.
 
 
Tuossahan ei ole mitään teknisiä ominaisuuksia,muuta kuin söpöys:D Mutta toisaalta, menee varmaan syksylle, ennen kuin tuo neiti maassa mönkii. Tai no niin mä ainakin kuvitelen!
 Nyt oliskin ongelma sitten löytää Minealle joku ihana pipo tuohon ja ehkä joku muu tuubihuivi.Haaveissa olis joku ihana murretun sävyinen väri. Vinkkejä otetaan vastaan!!
 Tuo perhoshuivi on H&M:ltä ostettu joskus aikoja sitten. Pipo on tuossa sovituskuvassa Newbien.
 
 
"Kai sä sait jo hyvän kuvan, tämä neiti nimittäin lähtee N Y T!!".
 
 
Sellaisissa vaatteissa mennään pienten kevät, isompien vaatteet kaipaakin vähän päivitystä. Tai no Mandi menee samoilla kuin viime syksyn, jotain plussaa kun kasvaa hitaasti.Menee mooonta kautta samat vaatteet! Mutta pojille on etsinnässä uudet takit.
 
Joko sä oot hommaillut vk vaatteet valmiiksi, vai onko jossain päin Suomea saanut ottaa ne jo käyttöön?!
 
Palaillaan taas!
 
~~Ulla~~
 
 


9 kommenttia:

  1. Täällä Saimaan rannalla on parina iltapäivänä ulkoiltu jo välikausivaatteissa. Jee, kevät tulee!

    Ihania vaatteita teillä! Kaikki Minean vaatteet näkisin mielelläni meilläkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No meilläkin pojat lähti tänään vk-vaatteissa kohti koulua! Niin ihanaa kun saa jo vähän vähemmällä vaatetuksella liikkua:)
      Kiitos ♡♡

      Poista
  2. Minea on kyllä kasvanu valtavasti että piti ihan kattoa tuota ylempää sohvakuvaa että keltäs se edes näyttää mutta en bongannu ketään siitä :O :D Ihan oman näköinen nätti napero <3 Ihania vaatteita! -V

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo munkin silmään Minea on ihan oman näköisensä. Ehkä aavistus samaa näköä mitä Rasmuksella oli tuon ikäisenä?!

      Poista
    2. No joo munkin silmään Minea on ihan oman näköisensä. Ehkä aavistus samaa näköä mitä Rasmuksella oli tuon ikäisenä?!

      Poista
  3. Ihana tuo minttu pipo-huivi -setti!
    http://westendmum.fi

    VastaaPoista
  4. Hyvin on teilläkin jo varusteet valmiina. :) Aivan ihanat tosiaan noi sun omatekemät asusteet. :)

    VastaaPoista
  5. Ihania kirppislöytöjä ja itsetehty setti:) Minealle olisi suloinen sellainen ruusukepipo (tyyliin Nopsupopsu). Netistäkin löytyy ompeluohjeita ja voin sanoa, että niiden ompeluun hurahtaa:)
    Meillä mennään vielä toppa-asuilla, mutta aika hyvin on välikausivaatteet valmiina. Pipoja pitäisi ommella ja kenkiä ostaa. T.Elina

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: