maanantai 6. maaliskuuta 2017

Ihana viikko takana!

Moiks!
Täälä on Leviltä kotiuduttu ja en voi muuta kuin lämmöllä muistella mennyttä viikkoa. Niin ihanaa oli lomailla oman perheen kesken.  Mökin sijainti oli huippu, kävellen päästiin lasten kanssa pulkkamäkeen ja keskustaan. Pulkkamäessä oltiinkin joka päivä. Pojat kävi Mikon kanssa muutaman kerran laskettelemassa ja olivat ihan pähkinöinä koko touhusta:)Nuutti kävi testailemassa lastenmaan keinua. Hyvät vauhdit tuli! Rasmus ja Nooakin viihtyi kivasti pulkkamäessä, vaikka vähän pelkäsin, että onko se jo vähän tylsää heille. Mäen alhaalla oli kota josta sai hakea lämmintä mehua. Nuutti olis halunnu hörppiä mehua koko ajan. Ja kyllä se meille muillekin maistui.
Jäinen Audi oli sellainen jota piti tutkia hyväsen aikaa. Varsinkin kun sinne pääsi myös sisälle.


Voitte nyt varmaan jo arvata miksi tämä jäinen tuoli nimettiin?! No sehän oli Elsan tuoli:) Ylläri!!
Oltiin monena päivänä pihalla aamupäivä ruuan jälkeen, niin että Minea nukkui vaunuissa kun mentiin pitkin ja poikin. Nuutti otti ja nukahti yks kerta rattikelkkaan, kun oltiin kävelemässä mökille. Ei siinä auttanut, kuin Rasmuksen hypätä rattikelkkaan, että Nuutti sai nojata häneen. Mikko raukka sai toimia vetojuhtana. Pari päivää menee Nuutilla jo hyvin ilman päikkäreitä, mutta sitten on kyllä jo päästävä unille kolmantena päivänä. 


Käytiin myös lastensisäleikki paikassa. Kotona päin tulee aivan yli harvoin käytyä noissa sisäleikkipaikoissa, siis tyyliin kerran kahdessa vuodessa, eli HARVOIN! Vaikka hiihtoloma olikin, niin ei tuolla kyllä paljon porukkaa ollut. Siis Levillä toki oli, mutta kovasti sinne joukkoon sopi.Ja mitä olis loma ilman herkuttelua?! Mökissä oli kivasti dvd-laite niin saatiin viettää leffailtaa.


Mökki itsessään oli juuri sopiva meille. Kaks makuuhuonetta, olkkari,keittiö,vessa ja pesuhuone saunalla. 70 neliötä tehokkaassa käytössä.Teki se vaan niin hyvää olla lomalla ja ladata akkuja. Vaikka kotona oonkin, enkä töissä niin kotona on aina tekemistä. Että kyllä kotiäiditkin lomaa kaipaa, eikös?!

Aurinko on paistanut nyt muutama päivänä ihan mahdottoman lämpöisesti. Kevät se sieltä puskee täysillä! En voi uskoa, että tässä mennään jo maaliskuuta. Kohta saa jo ruveta suunnittelemaan puutarha juttuja, jei:)

Aurinkoista alkanutta viikkoa!!

~~Ulla~~


6 kommenttia:

 1. Kuulostaa niin kivalta. :)
  Mekin käydään tod harvoin sisäleikkipaikoissa..varsinkaan tähän tautiaikaan tätä pöpökammoista äitiä ei sinne saa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua noissa sisäleikkipaikoissa ärsyttää,että sielä on aina niitä lapsia joiden vanhemmat ei piittaa miten ne sielä menee. Kukaan ei koneen vaikka juostaan liukumäkeä ylös,toisten yrittäessä laskea sitä alas. Tai heitellään pallomeressä toisia palloilla. Ei ollenkaan kiva!!!

   Poista
 2. Voi että ihan kateeksi käy kun kattoo noita mökkikuvia!<3 Pitää varata ens talvelle ittellekin joku möksä jostain :) -V

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihana mökki! Ja ehdottomasti möksyä ettimään!

   Poista
 3. Erityisesti kotiäidit tarvitsee välillä lomaa siitä kodista ;)

  Ihanan kuuloinen reissu teillä, ja mukavan näköinen mökki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä ehdottomasti samaa mieltä! Kiitos, reissu oli kyllä mahtava:)

   Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: