perjantai 10. helmikuuta 2017

Hyggeilyä kerrakseen

hellou te ihanaiset:)
 
Tuoreesta Kotivinkkistä suoraan kopioitu määritelmä sanalle hygge:
 
*miellyttävä kokemus ja tunnelma, johon ei kuulu kiire eikä suorittaminen
*Hyggeen yhdistetään usein kynttilät, villasukat ja hyvä ruoka, myös ystävät ja perhe ovat tärkeä osa lämmintä ja kotoisaa ilmapiiriä
*Sitä voidaan harrastaa ympäri vuoden, mutta talvi on sen kulta-aikaa
* Tehdään sellaisia asioita joista nautitaan, kiistely tai riitely ei kuulu hyggeilyyn
*hiljentyminen ja tahdin hidastaminen sekä mukaviin asioihin keskittyminen tuo hyvää oloa itselle ja muille. Hyggeilyn pitää olla mahdollisimman helppoa ja arkista.
 
Niin. Mä siis oon hyggeillyt täälä oikein urakalla ja laskuun. Kerrankin voidaan sanoa,että mä harrastan jotain trendikästä:D Ootko sä jo päässyt hyggeilyn makuun?!
 
Okei on täälä muutakin tehty kuin vain oleiltu. Oon ottanut ihan kaiken irti noista mahtavista pakkasista ja no lainaan Rasmusta tässä kohtaa. Hän tuli keskiviikkona koulusta ja kysyi, että "äiti ootko sä kantanut koko talon pihalle?!" No melkein!!! Eli siis peitot, tyynyt, koristetyynyt, kaiken maailman viltit ja matot on tuuletettu. Vähän tuli jo sellainen olo, että olisko vaan helpompi avata ovet muutamaksi tunniksi.Veikkaan, että lämmitys ei olisi oikeen tykänny!
 
Olkkarissakin on huonekalut mystisesti vaihtanut paikkaa. Meni hetki ennen kuin oma silmä tottui tähän, mutta nyt oon kyllä kovasti tykännyt.
 
 
Meidän Minealla on alkanut joku ah niiiiin ihana (lue=jotain ihan muuta) läheisriippuvuus vaihe. Homma toimii siis näin. Mä nousen seisomaan neidin ollessa lattialla-huuto. Mä meen metrin päähän niin, että neiti kumminkin näkee mut-huuto. Mä meen nurkan taa mutta juttelen koko ajan-huuto. Mä oon ripustamassa pyykkiä niin, että mimmi ei näe eikä kuule- mut on hylätty iäksi huuto. Juu ei mikään ihanin vaihe sanon mä. Jopa aika raskasta jos nyt suoraan sanotaan. Niinpä mulla on nykyään kaveri kaikkialla, ripustamassa pyykkiä, keittämässä ruokaa, kyllä jopa sielä vessassa!!!! OMG sanon mä. Ihan hitusen voitais löysätä tätä napanuoraa pliis.
 
Sain Mandilta ja Mikolta ruusuja, aikas ihania eikös? Ja ihmeen kauan jo pysyneet hyvinä. Tosin onnistuin tavallaan polttamaan noista yhden..kröhöm. Vain mulle voi käydä näin:D
 
 
Ollaan käväisty myös kirppistelemässä. Löysin nämä ihanat tyynynpäälliset ja Mandi sai omien sanojensa mukaan maailman ihanimman yökkärin. Tiiättehän, sellanen prinsessa kuvioinen melkein nilkkoihin asti (ei niin äitin makuun...) Mutta se toisen ilo<3<3
 
 
Tämä vanha tuoli oli vaan pakko tuoda olkkariin vaikka en sitten millään meinannut keksiä mitä siihen laitan. Pika kierros talossa ja nämä siinä on nyt ainakin hetken.
 
kuka on laittanut jotain pinkkiä tuonne lyhdyn alle??!!
Takassa on tuli, jääkaapissa odottaa suklaa, illalla tulee Twilight ja mä aion todellakin olla viltin sisällä ja telkun ääressä silloin. Hyggeilyä mun tyyliin.
 
 
Toivottavasti sun viikko on sujunut hyvin ja pääset hyggeilemään oikein urakalla.
Ihanaa viikonloppua murut<3
 
~~Ulla~~
 
 

8 kommenttia:

  1. Täällä vissiin hyggeillään nyt Netflixin parissa :D Ihana olkkari teillä, tykkään erityisesti tosta raitamatosta! Mistä se on? :)

    VastaaPoista
  2. Oi kun näyttää toi olkkari hyvältä uudella järjestyksellä😊 Ja vaaleanpunaista just sopivasti, noi ruusut on piste i:n päälle!! Toivottavasti ens viikonloppuna nähdään👍👍 A-M.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinä ihana<3
      Täälä odotellaan kovasti,että viikonloppuna nähtäis!!

      Poista
  3. Ihanalta kuulostaa ja näyttää tuo hyggeily. Tuntuu, että meillä on otettu rennommin ja pysähdytty vasta kun joku on kipeenä. Toisaalta tauteja on ollut varsin paljon... Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tähän pitää kyllä jotenkin oikein opetella. Että osais rauhoittua muutenkin kuin kipeänä!

      Poista
  4. Hahah, muistan viime yönä nähneeni unta, jossa kyselin joltain kauheesti "mikä ihmeen hygge?". Sitten tänään osui silmään tämä postaus. :D Nyt selvis!
    Ihanalta näyttää! Äh, toi läheisriippuvuusvaihe on niin hyvin vielä muistissa, tsemppiä!
    http://viivyvierellain.blogspot.fi/

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: