perjantai 7. lokakuuta 2016

Moikka karhut!

En kestä, mä oon kirjoittanut kokonaiset kolme päivää tätä yhtä ja samaa postausta.
 
Meidän pikku neidillä on nyt joku vähän vaativampi VAIHE menossa. Sylissä halutaan olla ihan koko ajan, kun hereillä ollaan. Ja unilla ollaan ihan vaan varttia kerralla. Sitten kitistään yli väsyneenä kun ei haluta nukahtaa. Voin kertoa, että ei mitenkään turhan helppoa hoitaa siinä samalla muita lapsia ja tehdä pakollisia kotihommia. Nimenomaan pakollisia. Mutta tämä(kin) on vaan vaihe. Eikös??!!
 
Eli vähän viiveellä siis juttua meidän Ähtärin reissusta.
 
Tämä on nyt muodostunut vakioksi joka kevät ja syksy meille. Vähän eri kokoonpanoilla,
mutta aina meillä yhtä hauskaa siellä on!
 
Eläimet oli aika hyvin nyt hereillä ja liike kannalla. Ja sekös nyt oli hauskaa. Mutta arvatkaa mikä ei ollut hauskaa...Tuo eläintarha oli täpö täynnä pokestoppeja!!! Mulla meinas jo ihan oikeasti mennä hermo, kun jätkät vaan mennä viipotti kännykät kouras eläin aitaukselta toiselle. Jossain kohtaa sanoin, että nyt kännykät kiinni ja nenät sinne eläimien suuntaan!! (Ja kyllä, se tehos:) )Eväshetki oli taas se kaikkien lemppari. Kumman hyvältä se makkara maistuu kun ollaan ulkoiltu ensin hyväsen aikaa.
 
Nuutti juoksi innoissaan seuraavan aitauksen luo ja kiipes kurkkaamaan mikä eläin sielä on:)
 
 
Nämä ihanat karvaiset otukset oli mun ja Nuutin lemppareita<3
 
 
Viime keväänä syntyneet poikaset juoksenteli innoissaan ympäri aitausta. Ja kiipeili joka paikkaan. Nuutti naureskeli ihan ääneen, niin hauskaa karhujen katseleminen oli!
Näissä kuvissa on siis äiti karhu yhden poikasensa kanssa.
 
 
Mukana oli käly perheineen ja todettiin kälyn kanssa, että nyt pitää kyllä järjestää joku kunnon kyläily. Ollaan monta kertaa nähty vaan esim. vaatekutsuilla,synttäreillä tai tuolla Ähtärissä. Ei siinä ehdi vaihtaa kunnolla kuulumisia. Niinpä me täälä odotetaan huomenna kälyä lapsineen meille koko päiväksi. Mikko ottaa ja lähtee heti aamuvarhaisella hirvimettään. En millään jaksa olla koko viikonloppua lasten kanssa päinsä, kälyn vierailu tulee siis enemmän kuin hyvään saumaan:)
 
Tällä viikolla laiteltiin terassi talvitiloille. Eli tyhjättiin se ihan kokonaan. On muuten oudon näköinen. No nostin sielä olleet bambutikkaat sisälle, tarkoituksena maalata ne valkoisiksi ja laittaa Nuutin huoneeseen. No ne nyt kumminkin sitten päätyi tuunailun jälkeen tuohon keittiön puolelle terassi oven viereen.
 
 
Pallovalot sopi tuohon just hyvin!
 
Tästä tuli tällainen seka postaus, sori vaan:)
 
Loppuun vielä hiuskriisiä...Mulle on pamahtanut totaalinen kriisi tämän mun kuontalon kanssa. En tykkää väristä,enkä mallista. Apua on tulossa, mutta vasta loppu kuusta pikkusiskon muodossa. Varmaan tuokin, että Minean takia mulla on hiukset ihan joka ikinen päivä ponnarilla, tekee sen että oon ihan kypsä tähän tugeeseen. Väriä kaipaan ehdottomasti, lähinnä joku lämmin tummemman ruskea sävy kiehtois ja otsuri. Onko kellään enää etuhiuksia??!! Mä haluaisin niin kovaa...Toisaalta en oo kyllä ikinä koskaan menny minkään trendien peräs, vähiten hiusten suhteen, joten ehkä se otsuri mulle pätkäistään. Oneksi siihen siskon tuloon on vielä aikaa, niin saan pähkäillä vielä hetkisen mitä näille teen:)
 
Ihanaa viikonloppua lukija, toivottavasti saat viettää tämän viikonlopun sulle tärkeiden ihmisten kanssa<3<3
 
~~Ulla~~


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat aina tervetulleita: