tiistai 2. elokuuta 2016

Ristiäiset

Huoh, oliskohan sitä aika herätellä blogiakin taas eloon?!
 
Kyllä meidän pikku neiti on todellakin ottanut oman paikkansa (ja aikansa!!) tässä perheessä. Ja päivät, ne kuluu ihan hurjaa vauhtia. Meidän neidillä on koliikkia, aika lievää jos multa kysytään. Iltaisin itku alkaa tuossa 20-21.30 välillä ja jatkuu sitten siitä eteenpäin n. vajaat pari tuntia. Mutta hengissä ollaan,eikä kyllä edes väsy paina paljoa:) Onni on kesävauva ja kesälomalla oleva mies<3 Mutta siis nuo illat on ollut perinteisesti sitä mun bloggaus aikaa ja kun ne menee nyt neitiä kannellessa, niin blogi on auttamattomasti jäänyt. Mutta kyllä tämä tästä, kolmen kuukauden rajapyykki häämöttää jo, eiks nii?!:)
 
Palailen vielä noihin kuulumisiin myöhemmin, nyt niihin ihaniin ja ressiä aiheuttaviin juhlii, nimittäin ristiäisiin. Kyllä juhlien järkkäily kesällä on hankalaa.Kaikilla on joka viikonloppu jotain menoa. Oli vain pakko sopia joku viikonloppu ja toivoa,että mahdollisimman moni pääsee paikalle. Kutsut väkertelin pikku neidin päikkäreiden aikana:


Meille tuli ihan vaan lähin suku juhlimaan pikkuisen nimeä. Alkuun laulettiin Jumalan kämmenellä ja lopuksi kuunneltiin Anna Puun tulkitsema "Mestaripiirros" kappale. Ihana ja herkkä juhla alusta loppuun. Rasmus oli ihana ja lupautui lukemaan lasten evankeliumin ja sisaruksen esirukouksen. Mandi puolestaan kuivasi vauvan pään kastamisen jälkeen.
 
Meillä oli jälleen kerran Mikon kanssa ihan viime hetkille asti auki mikä neitosen nimeksi tulee. Mutta kyllä se sieltä sitten taas löytyi.
 
Meidän pieni rakas tyttö sai nimekseen Minea Savanna<3




Tästä viisikosta on kyllä aika mahdotonta saada sellaista kuvaa,että kaikki katsois kameraan, saatikka että jokaisen ilme olis edes suhteellisen ok.
 
 
Kukka kimppu on paikallisesta kukkakaupasta. Josta ystävällinen myyjä soitti ristiäisiä edeltävänä päivänä puoli kaksi,että täälä olis tämä teidän kukka asetelma ja liike menee puolen tunnin päästä kiinni. En tokikaan ollut unohtanut koko asetelmaa...:)
 
 
Tarjottavia oli sitten mun tyyliin vaikka ja mitä. Suolaisina oli kaikkien lempparia,eli voileipäkakkua ja karjalanpiirakoita. Makeina oli kinderpiirakkaa, suklaasuukkoja, vadelma-valkosuklaa hyydykekakku ja perus mansikka täytekakku. Niin ja lapsille paria eri keksiä, popcornia ja karkkipuffetti. Hyvin upposi herkut vieraille, sehän on se ihanin juttu!
 
 








Minean vaatteet vaihtui heti kuvien oton jälkeen,oli nimittäin pikkuisen kuuma päivä ja tuo kastemekko on niin mahdottoman hiostava!
 
 
Meidän rakas<3
 

 
Mitäs teille kuuluu ihanat, onko tieitä sielä enää??!!
 
Mä palailen taas<3
 
~~Ulla~~


7 kommenttia:

  1. Eikä en kestä, vauva!♥ Niiiin suloinen Minea, niiiin ihana viisikko sinulla ja niin kaunis nimi pienellä. ♥ Ja mitkä tarjoilut. Nam. :)
    Tänne kuuluu hyvää. Kesäloma on ollut ihana ja ollaan nautittu. Oon saanut jalkoihin kivat rusketusraidat ja nähnyt paljon ihania ihmisiä. Lasten esikoulu ja koulu alkaa viikon päästä, muuten arki jatkuu samalla tavalla. :) Hugo lähentelee jo vuoden ikää ja mulla on sen takia kriisi. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sulle kaikista kehuista:)<3
      En kestä joko Hugokin on jo kohta vuoden,vastahan se syntyi?!Hyvä,että sielä on lomat sujuneet hyvin, toivottavasti akut on ladattu syksyksi<3

      Poista
  2. Ihana nimi! Olisi mukava lukea jos tekisit vaikka ihan oman postauksen teidän lasten nimistä, mitä oli vaihtoehtoja, perinteet jne.

    VastaaPoista
  3. Onnea pienoiselle ihanasta nimestä ! ☺ mukava kuulla jälleen teidän kuulumisia 😊jutut vauva arjesta kiinnostaa kovasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos:) eiköhän näitä postauksia rupea taas tulemaan, kun pojat palaa kouluun ja isännys töihin!!

      Poista
  4. Heippa, kiva lukea kuulumisiasi ja pienokaisenne sai kauniin nimen <3
    Meille syntyi poika, joka täytti eilen kuukauden. Ristiäiset syyskuun alussa. Aivan ihana pikku-ukko saatiin, himpun tyytymättömämpi kuin tytöt aikanaan mutta pärjäillään kyllä :) masuvaivaa meidänkin pienellä, ei koliikkia mutta sylissä hän viettäisi mieluiten aikaa. Yöt onneksi nukkuu parilla syötöllä. Koulut alkaa täällä 16 päivä, saas nähdä kuinka uusi arki alkaa aikatauluineen. Tykkään kyllä syksystä, mun lempparivuodenaika. Ne värit ja kynttilät ja se kotio käpertyminen on mulle mieleen :)
    Hyviä vointeja teille ja kiva jos joskus päivität kuulumisianne :)
    T. Sanniska

    VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: