keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Rakenne ultra kuulumisia

Huomenta!
Meinasin kirjoittaa jostain ihan muusta, mutta oon niin onnellinen eilisestä rakenne ultrasta,että kirjoittelenkin siitä. Mikko ei jaksa enää kuunnella mun hehkutusta ja no...Tänne on hyvä hehkuttaa=)
 
 
Tiistain ja keskiviikon välisestä ei meinannut tulla mitään, kun jännitys rupes olemaan jo niin korkealla. Sanoin ultraajallekin, että eipä oo ensimmäisessä raskaudessa jännittänyt näin kovaa. nyt mielessä pyöri vaan se,että voiko meille vielä tulla terve lapsi.Tutisevin jaloin menin makaamaan sängylle ja siitä se sitten alkoi.
 
 
Kurkattiin ensin ihan yleiskuvaa Ministä ja tyyppi aloitti heti hirmuisen potkimis hetken<3 Sitten mentiin mittaillen ja katsellen tarkemmin aivot, sydän, munuaiset, vatsanympärystä, mittailtiin myös parista isoimmasta luusta mittoja ja Mini vastasi hienosti viikkoja. Jossain vaiheessa sain sanottua, että jos näkyy niin sukupuolta saa sanoa ja ultraaja oli onneksi niin ihana,että oikein katsomalla katsoi sen meille. Ja kyllä se nyt siltä näyttää, että tämä äiti saa hurahtaa vaaleanpunaiseen<3 Haluan painottaa,että meille olisi poikakin ollut ihan yhtä tervetullut!!
 
Ihan mielettömän ihanaa oli katsoa Miniä 4D:nä. Miten toinen on jo periaatteessa ihan valmis. Saatiin noita 4d kuvia kotiin ja niitä onkin nyt sitten lasten kanssa katsottu. Mandi oli muuten ihan innoissaan, kun kuuli että Mini on tyttö=) Eikä Rasmuksen ja Nooankaan naamat venähtänyt!!
 
Nyt olis sitten tuokin virstanpylväs ohitettu. Olo enemmän kuin onnellinen,että vauvalla oli kaikki hyvin ja ei tarvita mitään ylimääräisiä seuranta käyntejä. Nuutin aikanahan lisä huolta aiheutti sekä istukan sijainti ja mahdollinen väärin kiinnittyminen ja vielä siihen päälle Nuutin aivoissa näkyi jossain mittauksessa poikkeamaa. Kaikki osoittautui turhaksi huoleksi, mutta se tunne kun niitä seurattiin ja aina todettiin,että vieläkin saat seuraavan ajan...Että tätä normaalia seurantaa osaan kyllä arvostaa. Ja onhan se toki mahtavaa, että nykyään on laitteet niin tarkkoja, että tuollaisia ihan millin heittoja jossain mitoissa voidaan tarkkailla.
 
Masun kasvatus siis jatkuu onnellisissa fiiliksissä ja totaalinen hurahtaminen vaaleanpunaisiin pikkuisiin vaatteisiin tekee vahvasti tuloaan<3 Onneksi kirpparit on täynnä niitä ihania vaaleanpunaisia hyllyjä, mikä siinäkin on,että poikavauvojen vaatteita on paljon vähemmän myynnissä kirppareille??! Ostetaankohan tytöille enemmän vaatteita vai meneekö poikavauvojen vaatteet sitten aina suoraan seuraavalle (esim. kaverin tai sukulaisen vauvalle?) käyttäjälle?
 
Etsinnässä on tällä hetkellä sitteri.Meidän vauvat on nukkunut sitterissä ensimmäiset viikot tässä kaiken touhun keskellä päivisin, yöt sitten kainalossa tissitellen. Aikaisemmin meillä on ollut ihan perus Emman sitteri ja ihan perus jutun haluaisin nytkin. MUTTA nyt oon bongannut tällaisen ihanan Tuny love 3 in 1 Napper keinu- sitterin joka vaikuttaa hurjan kätevältä. Jotenkin ihastuin just tuohon,että tämän saa tosi kätevästi muutettua kehtomaisemmaksi, kun täälä on tuo yksi pikku Nuutti poitsu touhustelemassa... Jos jollain tästä kokemuksia niin kuulisin mielelläni=)
 
Nämä kuvat ja pieni info napattu vauvatalo Johanna.fi sivulta:
 

Tiny Love 3 in 1 Napper Keinu

Tiny Loven Rocker Napper 3-in-1 on tuote jossa yhdistyvät keinun, sitterin ja pienen ensisängyn ominaisuudet mainiolla tavalla, tehden siitä erittäin monikäyttöisen tuotteen helpottamaan elämää pienen vauvan kanssa. Vauva viihtyy sitterissä leluilla leikkien tai lempeästi keinuen ja kun unien aika koittaa, saa selkänojan käännettyä alas jolloin Rocker Napper toimii kätevänä päiväsänkynä. Kätevä tuote, jonka siirtää kotona helposti huoneesta toiseen päivän askareiden mukaan, jotta lasta on helppo valvoa koko ajan.
Rocker Napper keinu ei keinu moottorin avulla, vaan värisee sen sijasta.


Noita näyttäisi olevan aika kivasti esim Torissa myynnissä. Voi olla, että käyn kuitenkin ensin lastentarvike liikkeessä kurkkaamassa miltä tuo näyttää ihan livenä=)
 
 
Semmoisia kuulumisia täältä suunnalta, Viettäkäähän mukava torstai päivä=)
 
~~Ulla~~


8 kommenttia:

  1. Voi että, niin ihania uutisia.♡ Valtavasti onnea, pienet tytöt on ihania.♡
    Katselin itsekkin tuota sitteriä, mutta meillä kun oli jo sitteri valmiina niin en sitten viitsinyt ostaa. Mutta tuo vaikutti oikein hyvältä kun kävin sitä livenä kurkkimassa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Terhi<3
      No mä oon vähän turhankin tehokas laittamaan tavarat kiertoon, niin aina saa olla ostamassa uusia=) Pitää varmaan ittekki käydä kattomas tämä sitteri ihan livenä!

      Poista
  2. Tuo kehtositteri oli aivn täydellinen. Meillä oli se toisella lapsella ja siinä nukuttiin pienet unoset pitkin päivää :) suosittelen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ihan mahtavaa,että löytyy kokemusta!! Ja vielä parempi kun se on positiivinen kokemus=) Kiitos kun kerroit!!

      Poista
  3. Voi rakkaus mikä mini! <3 Niin ihanaa että kaikki oli niinkun pitikin! -V

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ihana tyyppi sieltä on tulossa...taas<3 Ja putos kyllä kivi sydämeltä, kun kaikki oli Minillä hyvin=)

      Poista
  4. Onnea tyttölupauksesta ja hienoa, että kaikilla oli hyvin! :) Meillä oli esikoiselle lainassa tuo sitteri ja ois ollu varmaan ihan hyvä, meillä ei vaan tyyppi viihtynyt. Halusi mieluummin lattialle tai syliin :D (on vielä nykyäänkin vauhdikas tapaus, eikä paikallaan viihdytä. Varsinkin rattaat eivät sais olla yhtään paikallaan, eli äitin shoppailureissut varsinkin vaatekauppoihin on vähentynyt kun ei saa pysähtyä katselemaan ja ihmettelemään :D) Nyt kuopukselle olen haaveillut sitteristä, eilen onneksi tuli puhe ystävän kanssa, niin saadaan heiltä lainaan. Ote mietin tuota vasteaika kans esikoisen (pojan) kohdalla, mutta nyt kun kuopus on tyttö niin sen eron olen huomannut että kahtomaan tulijat kaikki oikeestaan tuo vaatteita tuomisiksi :D Esikoiselle taas kukaan ei oikeastaan tuon vaatteita vaan leluja jne. Ja voihan se olla, että tytön kohdalla äidit monesti höpsähtää. Meillä tytöllä on jo kolme mekkoa (kaikki vierailta saatuja) samassa koossa 62, ja mä oon tosi huono mekon käyttäjä ku koko ajan nousee ylös jne. Pitäs skarpata vielä ku ne mahtuu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja=)
      Juuri noinhan se on, toiset vauvat ei viihdy sitterissä ollenkaan. Meillekkään en sitä halua sylin korvikkeeksi, oon vahvasti sitä mieltä,että vauvan paikka on sylissä aina kun sitä haluaa...ja vähän ylimääräistäkin=)
      Ja tuo on kyllä varmaan totta, että tytöille vaan tulee ostettua enemmän vaatteita. Mäkin oon ollu aika huono käyttämään ihan pienelä vauvalla hametta (tai poikavauvalla farkkuja ja hupparia??!!) menee mukavuus edelle.Hame(tai se huppari) tuntuu aina olevan myttynä kainaloissa=)

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: