lauantai 4. toukokuuta 2019

Energian purkua!

Hellouu!

Kun viime postuaksessa kerroin, että puran energiaa muun muassa siivoiluun, niin tässäpä yhden energia puuskan lopputulos. En varmasti oo ainut joka tykkää vaihdella huonekalujen paikkaa, mutta tykkäättekö te muut siitä, että samalla saa siivottua joka nurkan kunnolla. Mä r a k a s t a n  just sitä, että saan puunata joka nurkan kunnolla. Hullu mikä hullu!:)

Minean ja Nuutin huoneesta lähti leikkikeittiö leikkimökkiin kesäksi ja huoneesta tuli ihan hassun näköinen ilman sitä. Huone oli jokseenkin tyhjän oloinen. Aika positiivinen ongelma kuitenkin, näin kun asiaa ajattelee! Lastenhuoneeseen on niin helppo laitella erilaista sisustusta. Niinpä mä sitten päädyin kääntämään tuon Ikean lokerikon vaakatasoon. Niin ihana, kun nyt Mineakin yltää kaikkiin tavaroihin, eikä yritä kiivetä niihin pikku tuolilla (oikeasti,meinaan saada sydänkohtauksen kun neiti kiipeilee milloin milläkin huteralla jakkaralla!).

lastenhuone

Sielä ne on sulassa sovussa, kaivinkoneet ja nukkejutut:)

Samalla kun kipattiin lokerikko toisen päin, vaihdoin myös sänkyjen paikkaa keskenään. Ihan vaan koska mä voin! Nuutti ja Minea oli ihan innoissaan, kun saivat mennä toiseen paikkaan nukkumaan. Ihanan pienestä nuo murut on onnellisia<3 


Samalla kävin pikaisesti pienten lelut läpi ja muutamat rikkinäiset jutut tuli heitettyä roskiin. Mutta oon tosi tyytyväinen siihen, miten hyvin lelut on karsittu. Nyt on vaan sellaisia leluja millä oikeasti leikitään, eikä joka paikka pursua jotain leluja. Ja sekin, että kaikki on sellaisia johonkin kuuluvia juttuja, eikä laatikoiden pohjalla oo mitään tyyliin kindermuna-sälää.Onko tuttu termi?!:)
Kaikille leluille on myös oma paikka joka on mulle super tärkeää. Niin paljon helpompi siivota, kun kaikille on joku paikka ja lapsetkin tietää sen paikan.

lastenhuone

Pehmoleluja lähti myös muutama roskiin. Ja ei, lapset ei sitä tiedä. Laitoin sellaisia pehmoleluja jotka ei ole lapsille tärkeitä ja jotka ovat vaan tuolla pöllö korissa "täytteenä".
Onko teidän lapsilla rakkaita pehmoleluja? Niitä joilla ei leikitä oikeastaan ikinä, mutta niitä EI voi laittaa poiskaan?  Mä myönnän, että oon ihan huono äiti noiden pehmolelujen kanssa! En vaan jaksaisi niitä ollenkaan. Mutta ei hätää, meidän lapsilla on kyllä niitä ja saavat ne myös pitää:)

lastenhuone

   Meillä on pääsääntöisesti tosi kivasti mennyt näiden kahden pienimmän nukkuminen samassa huoneessa. MUTTA nyt viime aikoina, itseasiassa varmaan silloin kun illat rupesivat olemaan valoisia, on huoneesta kuulunut ihan hurjan kauan leikki ääniä tai juttelua. Siis niin kauan, että mä tai Mikko ollaan käyty sen 5 kertaa sanomassa, että nyt ssaa ruveta nukkumaan. Huoh.
 Ei nyt ihan kiva juttu, kun se ilta olis niin ihana pitää sellaisena omana aikana. Ja tähän ei auta edes se, että toinen nukahtaa ensin. Jos Nuutti nukahtaa ensin saattaa Minea vielä puolisen tuntia toimitella itsekseen ennen kun nukahtaa.
No toivon, että tämä vaihe menee taas jossain kohtaa ohi!

Että näin sitä sai tehokkaasti purettua energiaa!

Ihanaa lauantai-iltaa murut<3

~~Ulla~~

8 kommenttia:

  1. Onpa kaunis huone! Täällä toinen, joka tosiaan nauttii siitä, että nurkat on puunattu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Se on kyllä niin mahtva tunne kun teitää, että sieltä sängyn altakin on kaikki pölyt poissa:) Vaikka sitä ei kukaan muu huomaisikaan!

      Poista
  2. Oi, tosi kiva, raikkaan ja toimivan näköinen huone!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3
      Mäkin tykkään tämän huoneen väreistä, just kun on niin raikas. Ja toimivakin se on, viimein ja vihdoin!

      Poista
  3. Ihana huone ja niin siisti! Nykyään minäkin RAKASTAN sitä, kun saa olla kotona rauhassa siivoamassa. Sitä vaan tapahtuu melko harvoin tällä hetkellä ja ehkä se on siksi niin ihanaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3
      Siistihän tuo huone on tasan aamulla viis minuuttia kun herätään ja illalla ennen nukkumaan menoa:) Mä myös tykkään ihan tosi paljon jos pääsen ykisn siivoamaan! Meilläkin se on aika harvinaista,mutta se tunne kun saat laittaa musat pauhaamaan ja siivota ilman, että kukaan keskeyttää.AH,niin ihanaa<3

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: