perjantai 3. toukokuuta 2019

Näe sen harmauden läpi

Perjantai moikat!

Vitsi miten nopeasti tämä viikko on mennyt, kun keskiviikko oli vapaa. Vähän meinaa sekä aikuiset, että lapset mennä päivissä sekaisin, mutta mitäs pienistä! Tänään ollaan saatu ihmetellä lumisadetta keskellä kevättä. Nuutti ihmetteli aamulla, kun katsoi pihalle, että nytkö se kesä jo meni:) Piti sitten vähän selitellä, että ei. Vieläkin sitä odotellaan!

Tällaisinä päivinä on ihana palautella mieleen niitä ihania asioita joita elämässä on. Eikä ne tarvitse olla mitään hullun isoja asioita. Tässä postauksessa siis niitä pieniä asioita joista mä saan ilon tällä hetkellä. 

Siis miettikää ehdittiin jo tänä keväänä Nuutin toiveesta syödä iltapala pihalla. Oli niin ihanaa nauttia auringon paisteesta ja höpötellä yhdessä päivän tapahtumista. Vaikka syödään aika usein muutenkin iltapalaa yhdessä, niin kyllä se paljon paremmalta maistui ulkona. 

maalaisromanttinen vedenkeitin

Mulla on tosi usein niin, että jos ihmissuhteissa (ei ehkä kaikissa,mutta jossain kumminkin) menee hyvin niin saan siitä ihan mielettömästi energiaa. Tällä viikolla se energia tuli, kun päästiin Mikon kanssa kahdestaan kahvilaan kakkubuffaan ja kauppaan. Ihan tosi pieni juttu, mutta siitä tuli niin hyvä olo ja tuntui, että oltiin Mikon kanssa niin samalla levelillä<3 Toivottavasti saatte kiinni mitä ajan takaa!
Se  energia sitten purkautui mulle tyypilliseen tyyliin siivoamiseen ja järjestelyyn.  Keittiössä vaihtui vähän kuppien ja kippojen paikka ja uunikin tuli siinä samassa putsattua. Ootteko muuten testannut paljon puhuttua uunifeta pastaa? Mä oon(niin, niin, NIIN hyvää!) ja oon vahvasti sitä mieltä, että siinä ohjeessa pitäis lukea kissan kokoisilla kirjaimilla, että se kannattaa tehdä SYVÄÄN vuokaan. Tai saat putsata uunin kärähtäneestä oliiviöljystä. Voin kertoa, ei kiva juttu!


Nuo meidän ihanat lapset. Ne vaan jaksaa ilahduttaa päivästä toiseen. Ja vaikka Minealla onkin edelleen hirmuinen uhma päällä, on hän sitten seuraavassa hetkessä niin ihana ja hymyilevä tyttö. Minealla ja Mandilla on ollut niin hienoja leikkiä tässä viime päivinä, että välillä oon käynyt ihan oven raosta ihastelemassa niitä. Ja he ovat myös esittäneet meille hauskoja laulu esityksiä<3
Nuutti on innostunut ihan hurjasti jalkkiksesta ja Rasmus jaksaa hänen kanssa niin mahtavasti potkia palloa.  Isot pojat tuo aivan älyttömän hyviä numeroja kokeista, en voi käsittää, että he pärjäävät koulussa niin hyvin! Wilma viestit opettajalta on myös ollut niin ihanaa luettavaa, kun poikia ja Mandia on kehuttu. Ääks, pakahdun ylpeydestä!!

Rasmuksen tämän kevään ensimmäinen harjoitus peli käytiin katsomassa viime viikolla ja voi vitsi. Joka kevät sitä vaan yllättyy miten pajon sitä kehitystä on tullut! Oon Rasmukselle useamman kerran sanonut ääneen, miten hienoa on, että hän jaksaa vieläkin käydä harkoissa ja peleissä ja joka kerta sinne harkkoihin mennään hyvällä fiiliksellä, ei pakottaen.

Nooan kanssa on niin hauska puhua peleistä (fortnite yms), kun hän meinaa tikahtua nauruun, kun en vaan ymmärrä noista mitään:D Mutta hei ainakin mä yritän. Edes vähän.

pöytäkattaus

Oon niin onnellinen myös siitä, että ollaan saatu meidän pihaa jo kivasti kevät kuntoon. Mansikkamaalta on kuolleet lehdet poissa, perunamaa on käännetty, terassi on kesäkukkia vaille valmis, grilli on pesty, leikkimökki laiteltu taas leikittävään kuntoon. Niin ja nurmikko haravoitu. Luojan kiitos. Eli siis meidän kevät on jo tosi hyvällä mallilla. 

Heti kun saadaan taas vähän lämpöisempiä säitä suuntaan ostamaan kukkia terassille ja laitetaan perunat,porkkanat ja herneet maahan. Kasvihuonekin kaipaa tomaatin ja kurkun taimia sisälleen. 
Vaikka sitä touhua onkin, se on niin mukavaa touhuamista. Noita hommia pystyy tehdä pikku hiljaa lasten kanssa ulkoillessa tai heidän kanssa yhdessä.

Hetket ystävien kanssa. Oon sanau viime viikkojen aikana viettää niin ihania hetkiä ystävien kanssa etten kestä. On saatu jutella ilman kiirettä pitkälle yöhön asti. On naurettu ja höpötelty. Parasta<3

Hei ja viime viikkojen super ihanat kirppislöydöt on syy mun onneen myös! Niistä juttua tulossa!

Mistä sä saat hyvän olon itselles tällaisena "hieman" harmaana päivänä?!


Ihanaa viikonloppua jokaiselle sinne ruudun taakse<3

~~Ulla~~


2 kommenttia:

kommentit ovat aina tervetulleita: