maanantai 20. toukokuuta 2019

Kesähuone

Moiks!

Meidän terassi on kyllä paljon enemmän kuin terassi. Se on yksi huone lisää näin kesäisin. Meillä oli menneenä viikonloppuna oikeastaan koko elämä vain pihalla. Terassi oli kovalla käytöllä ja oon ihan super tyytyväinen koko terassiin. Siinä on juuri ne asiat mitä haluan ja se on tosi toimiva.  Niin ja mun silmään se on ihanan kodikas<3

Mites muuten tuo siitepöly?!?! Apua, miten paljon sitä tuli ihan vaan eilisen aikana! Joka paikka on ihan keltaisena, varsinkin terassilla. En kyllä jaksanut sitä heti ruveta siivoilemaan pois. Ehkä sitten viikonlopuksi. Ehkä.


On ihanaa, kun jokaiselle on paika missä syödä. Tällä hetkellä tosin jako ei mun mielestä mee ihan reilusti. Viimeksi nimittäin mä ja Mikko syötiin tuossa pienessä pöydässä ja lapset isossa:D No pääasia, että kaikki sai syötyä!

Mandi ja Minea tuo melkein päivittäin uusia kukkia molempiin pöytiin. Niin ihana, kun on koko ajan tuoreita kukkia esillä:)




Tälle kesälle vaihdeltiin vähän pöydän ja sohvan paikkoja ja tämä on osoittautunut tosi toimivaksi järjestykseksi. Nuo harmaat tuolin pehmustoiden päälliset, jotka viime kesänä ostin Ikeasta on muuten ihan super kätevät. Niin hyvä juttu, kun ne saa pesuun. Meillä kun saattaa vähän yhdellä jos toisella tippua ketsuppisia makkaran paloja tuolille!


Kirpparilta löysin talvella tämä ihanan (ööö mikä tämä on?!?!) telineen. Vähä sille sai etsiskellä paikkaa, mutta löytyihän se sitten viimein. Tämä oli taas tällainen mun perus kirppari löytö. Ostan jotain ihan onnessani,mutta en oikein tiedä sille paikkaa. Mutta hei, aina niille on joku paikka löytynyt!
  Mun mielestä nuo kaikki pienet yksityiskohdat tuo just sitä kodikkuutta terassille. Verhot ja kynttilä jutut. Niin ja kukat tietty myös!


Tällä sohvalla on yleensä joku meistä makoilemassa. Joko joku  nukkuu päikkäreitä,lukee kokeisiin tai muuten vain kirjaa tai sitten pelailee tabletilla.  ei siis yhtään turha juttu terassilla tämä sohva:)


Ja sitten tämä terassin keittonurkkaus. Tuo taso joka tehtiin pari vuotta sitten on ollut kyllä huippu juttu. Se on juuri se lisätaso jota kaipasinkin, kun pihalla grillailee.



Perjantaina, kun lapset oli menneet nukkumaan ja Mikko touhusi ruohonleikkurin kimpussa, mä nappasin kirjan, teekupin ja jätskikulhon mukaan ja käperryin terassin sohvalle viltin alle. Se hyvä olo mikä siinä hetkessä oli<3 Linnut lauloi ja oli jo niin kesäistä. Ja silti ajattelin, että meillä on koko kesä vasta edessä. Ihan parasta!!



Niin ja hei pakko sanoa vielä tähän loppuun, että meidän terassi on ani harvoin näin siisti. Yleensä sieltä löytyy sukkia, vaatteita, paperia, kirjoja, leluja, juomapulloja. Ja vähän varmaan jotain muutakin:)

Pääsittekö te jo viikonloppuna kesäfiilikseen?!

Palaamisiin tyypit!

~~Ulla~~

6 kommenttia:

  1. Tollanen terassi ois huippu! Vielä tänä kesänä ei ole mahdollisuutta mutta mun 5v suunnitelmasta löytyy.Ja haluun kans sohvan jossa huilia. Nyt on ollu kyllä niin ihanat ilmat. Pihalla ollaan paljon,sisällä onki sitte sen näköstä et on käyty vaan kääntyys.Normiin imuroin päivittäin mut nyt en ees muista millon viimeksi. Toki,en mä näistä helteistä kyllä tykkää.pikkasen vähempi riittäis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on se mistä mäkin haaveilin kauan. Ja nyt oon sitten ihan super onnellinen, että sellainen meillä on:) Toivottavasti sunkin viis vuotis suunnitelma toteutuu!
      Meidän talo on kans ihan kamalan sotkussa, kun ollaan vaan pihalla kaikki päivät. Mutta jtoenkin ajattelen, että kyllä sieltä vielä sadepäiviäkin tulee, niin siivoillaan sitten oikein ajan kanssa ja kunnolla!

      Poista
  2. Onpa nätti terassi! :)
    Kesäfiilis on kyllä täällä! Tänä vuonna tästä jaksaa nauttia, kun ei ole ihan pientä vauvaa eikä tarvi olla isolla mahalla. Toki mitään hirveitä helteitä ei vielä ole ehtinyt ollakaan, mutta mä niin tykkään siitä, että aamulla jo lämpötila kohoaa sinne pariinkymppiin!

    Me on myös oltu paljon pihalla, olen nauttinut kukkapenkkien kaivelusta ja ylipäätään pihahommista. Terassi meillä rakennettiin pihasaunalle, ja se on se paikka, jossa sitten vietetään aikaa eri asioiden merkeissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Janni!

      Siis ehdottomasti kesäfiilis päällä, niin ihanaa!! Just tässä yks päivä mietin, että on tämä elo vaan helppoa näin kun ei oo joko A raskaana tai B imetä tai C juokse pikkuisen perässä koko ajan!

      Oi terassi pihasaunan yhteydessä kuulostaa tosi hyvältä! Meilläkin on suunnitelmissa tehdä terassi meidän pihasaunan viereen, mutta ihan sellainen oleskelu käyttöön sopiva pieni:)

      Aurinkoisia päiviä teille<3

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: