perjantai 10. toukokuuta 2019

Tein sitten taas löytöjä!

Toivottavasti te ette oo saaneet sellaista kuvaa, etä mä kävelen joka kerta kirpparilta pihalle hirmuisten löytöjen kanssa. Koska niin se ei kyllä mene. Tuun monet kerrat kotiin ilman mitään löytöjä. Mutta sitten on myös näitä kertoja kun kannan kotiin enemmän kuin yhden ihanan jutun!

Taisi olla viime viikko, kun vein omia tavaroita myyntiin (kyllä taas!) niin "satuin" sitten tekemään myös löytöjä siinä samalla. Onko muita jotka kiertää koko kirpparin samalla kun vie omia tavaroita myyntiin? Ja jos et, niin miten sä sen teet?! Mun tulee aina kierreltyä muut pöydät läpi. Paitsi jos oon just pari päivää sitten kiertänyt😂

Mulla on ollut etsinnässä Minealle yksivärisiä yläosia, nyt kun oon tehnyt hänelle niin paljon kuviollisesta kankaasta leggareita. Mun toiveet oli ilmeisesti kuultu, koska nyt löysin Metsolan mustan tunikan. Tuo on kokoa 110/116cm,eli ihan tosi paljon isompi mitä Minealla muut käytössä olevat vaatteet (92/98cm).

 En tiedä onko Metsolalla heittoja kuinka noissa koko jutuissa, koska mä myin just Minean vanhan vastaavan tunikan joka oli kokoa 98/104cm ja se oli pieni neidille?! Tämäkin musta on ihan jo pidettävä kun kääntää hihoja ja toki se on enemmän mekko nyt!

Ja sitten ihanan Kaikon tunika. Oon niin onnellinen tästä löydöstä. Tuo on vaan niin täydellisen värinen ja ihana muutenkin<3


metsola tunika

Sitten löytyi parit jutu kesäksi. Eli Cubuksen shortist ja Pomp de luxin hame. Mandilla on muuten ollut tuo ihan sama hame varmaan hyvin Minean ikäisenä. Tykkäsin siitä silloin ja tykkään siitä nyt! 


Minea tykkäs eniten tästä löydöstä, nimittäin Hai saappaat ja hintaa oli 2€! Neiti on toivonut niin kovasti vaaleanpunaisia kumppareita ja nyt hän ne sitten sai. Sattui sopivasti olemaan jo seuraavaa kokoa, joten ovat varmasti juuri sopivat syksyllä villasukan kanssa. 
Meillä on kaikilla lapsilla ollut käytössä juniori kokoiset peitot ja niihin on aina vähän hankala löytää pussilakanoita. Siis sillä, että niitä tuntuu olevan tosi montaa eri kokoa. No nyt löytyi söpöt kettulakanat! Näissäkin oli ihan täydellinen väri<3

kirpputori löydöt

Semmoisia ihanuuksia tällä kertaa! Mä siis nappasin itselle myyntipöydän, kun ollaan saatu lyötyä kesän lomareissuja lukkoon ja sen nyt tietää, että rahaa niissä menee. Jos edes vähän saisi matkakassaa kerrytettyä:)

Miten teillä, säästättekö pitkin vuotta kesäloma reissulle rahaa, myyttekö kirpparilla tmv. Vai mennäänkö sillä budjetilla mitä tilillä on?

 Meillä on aina saatu aika kiva lomakassa kirpparilta. Viiden lapsen kanssa kun matkustaa vaikka vain laivalle, niin ei se ihan ilmaista ole! Ja on se kiva reissussa olla niin , että ei tarvitse miettiä ostetaanko niitä mustikoita ja mansikoita vai ei.

Nyt toivottelen teille ihan mahtavaa viikonloppua, nauttikaa ja ulkoilkaa jos säät sen vaan suinkin sallii<3

Palaamisiin tyypit<3

~~Ulla~~

Instassa löydät mut tunnuksella @unelmienelamista

2 kommenttia:

  1. Ah noi löydöt on kyllä ihania!! Varsinkin Hait, ne on kyllä kaikille ikäluokille Niiiiin 😍😍😍 Pitäis ittekkin varata pöytää jos sais kaavittua jotain myyntiin asti 😁 -V

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja todellakin, oon niin samaa mieltä, että Hait sopii kaiken ikäisille! Meiltä ei ikinä lopu myytävä, pitäisköhän kattoa peiliin:D

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: