lauantai 3. helmikuuta 2018

Terapeuttinen harrastus

Sitä kirppistely todellakin on mulle. Se tunne, kun saa lauantaina lähteä ruuan jälkeen kohti kirpparia yksin, on huikea!  Saa kaikessa rauhassa kierrellä ja penkoa, hypistella ja tutkia. Joistakin pöydistä näet heti, että ei oo mitään meille, ja toisista taas näkee jo kauas että mä tuun niin löytämään tuolta jotain. Jos vaan koot on oikeat. Ja ai että se sitten harmittaa jos on ihania vaatteita, mutta ihan vääriä kokoja. 


Ainut hetki kun on tylsää olla kirpparilla yksin on se, kun tekee jonkun huippu löydön. Tiedättekö, tekis mieli melkein kiljua ääneen ja vähintään nyt heittää kärrynpyörää. Tyydyn yleensä vaan virnistelemään leveästi, saa sitten kanssa kirppistelijät miettiä, että "olikohan tuolla kaikki muumit kanootissa"!!
Se huippu löyty voi olla joku super suloinen Lindexin tunika, tai se voi olla Next:n ihana uimapuku. Tai se voi olla joku merkkivaate niin kuin Vimman tunika tai Gugguun huppari. Kaikista niistä oon ihan yhtä onnellinen!

En oo pitkään aikaan esitellyt täälä kirppislöytöjä ja tässä olis viimeiseltä parilta viikolta. On kuulkaa ollut moonta syytä kulkea hymy korvasta korvaan kirppiksen käytävillä:) Kaikki nämä alla kuvatut on löytynyt Lapuan Sakura kirppikseltä, jonne on kyllä löytynyt nyt viimeisten viikkojen aikana ihan hurjat määrät lasten merkkivaatteiden myyjiä. Lisäksi kyseinen kirppari tekee mut hulluksi facellaan ,jonne he monta kertaa päivässä kuvailevat myytäviä tuotteita. Siinä tulee ihan höperöksi, kun ei pääse heti hypistelemään:) Jos yhtään asut Lapuan lähelle, niin suosittelen ottamaan Sakuran facen seurantaan ja käymään ilman muuta!

Näin kun kirppistelyä harrastaa, niin pitää elää aina jo sitä seuraavaa kautta ja vähän ehkä sitäkin seuraavaa. Nyt saa tosi halvalla kesävaatteita ja sitten taas keväällä tekee tosi hyviä talvivaate löytöjä, kun ihmisillä ei oo välttämättä tilaa tai haluja säilöä toppavaatteita.
 Minealle löytyi henkkamaukan kesämekko (2€) ja leggarit (0,50€), Pompin hellemösä  (2€)ja nuo mielettömän ihanat Nextin uikkarit (4€).


Tätä ei vaan voinut jättää hyllyyn<3


Puput on Minealla nyt kova juttu vaatteissa joten tuo puputunika (2€) oli kiva löytö. Lisäksi löytyi neljät Pomp de luxin uudenveroiset sukkahousut yht.4€.


Sitten pari merkkivaate ostosta, eli Vimman teeppamekko (15€) ja Gugguun huppari. Hupparilla oli hintaa ihan kunnolla n.35€. Mutta kun tietää noiden hinnan uutena ja tuo oli pysynyt ihanan pehmoisenakin vielä, niin maltoin ostaa. Lisäksi nuo on molemmat aika reilun kokoisia, Vimma kokoa 90cm ja Gugguu 98cm, niin meneehän ne nyt sitten pitkän aikaa meidän kirpulla.


Nuo Gugguut on muuten mun mielestä aika niukkaa mitoitusta. Tuossa ekassa kuvassa ja tässä alla  on siis Minean päällä tuo 98cm huppari. Minealla on muut vaatteet kokoa 86cm. Toki hihoja sai kääriä kerran, mutta ei nyt mitenkään älyttömän suuri. Mulla on etsinnässä jumpsuitti Gugguulta, että jos jonkun kaapissa majailee jumppis koossa 92/98cm niin saa vinkata:)


Mä tykkään käyttää noita huppareita keväällä ihan takkeina esim kaupassa, ovat niin ihanan paksuja. 
Minealle löytyi myös nämä super söpöt Niken lenkkarit (12€). Koko on 21 ja näissä oli vielä kivasti kasvunvaraa, eli luulisin olevan juurikin sopivat sitten keväällä, jos joskus päästään tuosta lumesta ja jäästä eroon... Minea ihastui näihin itse niin kovasti, että on täälä tänään tepastellut ympäri taloa tennarit jalassa<3


Nyt on jo pitkän aikaa mennyt niin, että Minealle on löytynyt ihan kivasti kirpparilta vaatteita,mutta muille lapsille ei. Nuutinkin kokoa (104-110cm) on ollut tosi huonosti myynnissä, tai toki tuon kokoiselle tytölle löytyy vaikka ja mitä, mutta ei pojalle.  Tänään sattui silmiin tämä ihanan värinen Name it:n toppatakki ja juuri sopivasti 110cm, eli menee varmasti ensi talvena. 


Sellaisia kirppisostoksia tällä kertaa.  Kirpparilta palasi kotiin hyvällä tuulella oleva äiti, taas jaksaa tätä arkea<3

Mukavaa lauantai-illan jatkoa juurikin sulle!

~~Ulla~~


15 kommenttia:

  1. Hei, tais olla myn pöytä, hintaa 40€. Kiitos 🙂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpäs olikin sen 40€, oli kyllä huippu hyvässä kunnossa. Niin paljon tulee noita huppareita ja jumpsuittejakin vastaan jotka on ihan koviksi pesty ja vetoketjutkin mutkalla. että kiitos vaan sulle:)

      Poista
  2. Voi hitsi miten kivoja löytöjä :) ja kiva kun laitat hintoja, tietää vähän kierrellessä että mitä itse viitsii maksaa ja kun itse myy niin mitä viitsii pyytää. Ihania postauksia on sulta tullut monta jo, anteeksi kun on kommentointi jäänyt kokonaan. Tykkään niin kovasti blogiasi lukea, nyt ollut vaan joku ihme väsymys päällä. Liekö kun pikku-ukko alkanut nukkua täysiä öitä niin 1,5v:n univelat alkaa purkautua tai jotain.. Ja eihän meillä toki vielä ihan joka yö täyttä yötä nukuta.. Flunssat ym verottaa ja nytkin kuumeessa :(.
    Meillä 1,5v neuvolamitat oli 85 cm ja 12,2 kg. Vaatteissa koot 86-92 cm käytössä. Ensi talven toppaa mietin jo, tullut alessa vastaan muutama kiva, mietin että mahtaakohan se olla kokona 98 cm jo ensi talvena..? Tän talvinen 92 cm haalari varmaankin menee alkutalven, toki sittenhän voi joulun jälkeen kattella alesta taas.. Jotenkin sitä vaan aina on ollu tapana ostaa ennakkoon. Ja nyt kun on tullu NIIN kivoja vastaan, jos ei ens talvena tuukaan ?! :)

    Mukavaa lauantai-illan jatkoa :)

    T. Sanniska

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mietinkin laittelenko hintoja vai en, mutta jotenkin itte tykkään lueskella sellaisia postauksia joissa hinnat on niin sillä laittelin. Kiva jos tykkäsit:)

      Mulla olikin jo ihan ikävä sun kommentteja<3 Tämä on bloggaamisen huono puoli, kun teihin lukijoihin ei saa yhteyttä, että vois kysyä mitä kuuluu!
      Mulle kävi ihan samalla tavalla, että kun tuli ekat pari yötä, että sai nukkua kunnolla niin kuljin täälä ihan zombina. Epäilin kans, että kaikki univelat tuli kerralla niskaan! Meillä ihan sama, flunssat ja hampaat tulee ja sekoittaa yöunia, mutta niistä kun selviää niin nukutaan aamuun asti, jei!!
      Tuo on muuten ärsyttävää, kun pitää kesken talven vaihtaa haalarin kokoa! Meillä on monella lapselle ollut just noin, että alku talvi mennään edellis talven haalarilla ja sitten jostain tammikuulta on saanut vaihtaa kokoa isompaan. Mullakin on tapana ostella jo nyt varastoon aleista ens talvelle, toki mä sitten aina pelkään, että entä jos ens talveksi tuleekin joku PAKKO saada kuosi:D Näitä äitien ongelmia, voiko isompia ollakkaan?!

      Hurjasti tsemppiä pikkuisen kuumepotilaan hoitoon, toivotaan että menee nopeasti ohi<3

      Poista
  3. Oi vitsi mitä löytöjä. :)
    Edelleen itseä harmittaa, ettei meillä päin ole kunnon kirpparia..Tampereellekin sen verran matkaa, ettei usein tule lähdettyä. Nettikirppareilla sitten taas se vaate saattaakin olla jotain muuta, mitä kuvassa oleva kunto on näyttänyt, joten sen suhteen olen ostellut sieltä vähemmän..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös kivoja juttuja oo löytynyt?!
      nettikirpparit on kyllä välillä niin mysteerisiä paikkoja. Itte oon nyt monesti törmännyt siihen että toisen hyvässä kunnossa, saattaa olla ihan jotain muuta kuin mun hyvässä kunnossa oleva vaate. Sun pitää tehdä joku viikonloppu reissu kaverin kanssa Tampereen kirppareille:)

      Poista
  4. Ihania löytöjä! Harmi ettei täällä oo hyviä kirppareita :/ mietin et varaisinko pöydän joltain kirpulta, mut toisaalta aina tehnyt huonosti kaupan oli sit 0,2€ tai kalliimpi hinta. Kurja ajaa pitkä matka ja tehdä kova työ kun tappiolle menee että heilahtaa ja saa kantaa kaiken takas kotiin. Onneksi on huutonet :) mut vielä kun itsekin niitä löytöjä tekisi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mäkin oon kyllä tosi tyytyväinen näihin löytöihin:)
      Tuo on kyllä tosi tylsä jos teillä päin ei oo kunnon kirppareita, tai edes sitä yhtä! Mullakin on välillä käynyt noin, että tavara ei vain liiku, vaikka hinnat olisi jo tosi edullisia. Sitten mä yleensä laitan sellasia paketteja toriin, että pääsen vaatteista eroon.
      Mäkin oon huutonettiä käyttänyt paljonkin, nykyään tulee kyllä vähemmän sieltä ostettua, kiitos noiden hurjan isojen postareiden!

      Poista
  5. Oi, ihania, etenkin tuo uikkari! <3 Miekin niiiin nautin kirppistelystä, ja täälläkin aina eiletään jo seuraavaa kautta, jo toki myös sitä sen jälkeistä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis tuo uikkari oli kyllä oikein löytöjen löytö, niin suloinen päälläkin, kesää odotellessa<3
      Ihana jos säkin tykkäät kirppistellä, se on kyllä kiva harrastus. Ja se tunne kun et koskaan tiedä löytyykö juuri sillä kerralla jotain tosi kivaa:)

      Poista
  6. Oi, ihania löytöjä! Ja kirppikset on kyllä niin parasta - reissuilla googlaan aina, että onko matkan varrella hyviä kirppiksiä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:)
      Mulla on tapana tehdä samaa, mukava kun pääsee välillä penkomaan vieraampia kirppiksiä. Ja lastenvaatekirpparit<3

      Poista
  7. Kivoja kirppislöytöjä:)
    Mistä ovat nuo Minean ihanat rusettipannat (tässä ja seuraavassa postauksessa)?
    Olen huomannut saman, että vähän isommille lapsille (ja pienille pojille) löytyy aika satunnaisesti vaatteita kirppareilta. Torista olen tehnyt monia hyviä ostoksia. Pari kertaa on kuitenkin käynyt niin, että ostos onkin ollut odotettua huonokuntoisempi ja kerran tuoksui omituiselta, ehkä homeelta. Kyllä harmitti:(
    Toivoisin vielä postausta lasten välikausivaatteista.:)
    Tsemppiä uudenlaiseen arkeen!<3
    T.E

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:)
      Mä oon itse väsäillyt nuo kuvissa näkyvät rusettipannat. Oli niin suolaisen hintaisia ne mitä löysin valmiina, että ajattelin ettei niiden teko nyt NIIIIN vaikeaa voi olla, eikä ollut:)
      Torista mäkin oon kyllä tehnyt ihan hyviä löytöjä. Eniten just jotain toppahaalareita tai vk vaatteita. Tuo harmittaa kyllä ihan älyttömästi, jos ostamasi tuote onkin huonompi kuntoinen mitä kuvaus antoi olettaa. Tai haju. Mulle tuli kerran haalari joka haisi ihan tupakalle ja se haju ei vaan lähtenyt vaikka pesin sen monta kertaa ja laittelin vaikka mitä pyykkietikkaa. Jäi käyttämättä sitten kokonaan.
      Postausta vk-vaatteita on tulossa!

      Poista
    2. Nättejä ovat, taidan kokeilla myös ommella itse. Kiitos inspiraatiosta:) T.E

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: