tiistai 23. toukokuuta 2017

Tiedättekö te niitä kauppoja...

...Joissa pitää olla kymmenen minuuttia paikoillaan että ehtii katsoa kaikki ihanat jutut?
 
Mä tiedän ja sellaisessa me SObloggaajat saatiin yksi lauantai vierailla. Seinäjoella sijaitseva Emma's & Mama's liike on täynnä kaikkea suloista. Tänne kannattaa ehdottomasti lähteä kauempaakin ja jos et satu asustelemaan lähistöllä niin sitten suosittelen klikkailemaan nettisivuille.
 
Liikkeen omistaja Emma otti meidät lämpimästi vastaan ja täytyy sanoa, että niin nostan hänelle hattua. Ihan mieletöntä miten rohkeasti hän on lähtenyt toteuttamaan unelmaansa. Ja ajatelkaa kaikki lähti ihan vain joulumarkkinoilla myyjänä olosta liikkeelle. Ja nyt hän pyörittää liikettä ja hyvin menestyvää nettikauppaa, todellista unelmien elämistä<3
 
Mä ihastuin ennen kaikkea noihin kaikkiin ihaniin lasten juttuihin. Liikkeestä löytyy paljon vaihtoehtoja sellaiselle joka etsii vähän erilaisia juttuja lapselle. Niin sisustus juttuja kuin leluja tai vaikka vauvalahjoja joihin mä rakastuin ihan totaalisesti.
 Liikkeeseen oli koottu ihana pöytä jonka toisella puolella oli tyttömäisempiä juttuja ja toisella pojille sopivia. Niin ihania!! Voisko joku mun tuttu saada pian vauvan?!
 


 
 
Näistä ihanista harsoista (tai rasuista niin kuin meillä sanotaan) puhuinkin jo Mikon veljen vaimolla. Voiko ihanempia kuoseja olla?!
 
 
Tästä kuvasta saa varmaan parhaiten selitystä miksi tästä kaupasta ei ihan hetkessä lähdetä kotiin. Sitä katsottavaa todella piisaa!!
 
 
Ja nämä Mailegin pupuset<3<3
 
 
Tykästyin myös näihin ihaniin Bloomingvillen kuppeihin. Olis aika ihana hommata joka lapselle oma kuppi. Nuutti jo tuumas, että "tuo ovada on hieno" !
 
 
Tykkään niin kovasti kaikista liikkeistä joissa on huomattu tämä pieni asia, että kun lapset viihtyy niin aikuisetkin viihtyy. Mandihan meinas ihan totaalisesti suuttua mulle, kun näki tämän kuvan koneelta ja tajusi, että mä olin oikeasti ollut tuolla. Lupasin, että mennään ehdottomasti uudestaan, niin että hän pääsee leikkimään edes pikku hetkeksi tuolla puputalolla:)
 
 
Liike on jaettu kolmeen osaan, on nuo ihanat lasten jutut, sitten muu sisustus (joka sekin oli aivan täynnä ihanuuksia) ja kolmantena juhlajutut. Olin itse niin yllättynyt miten laaja valikoima noita juhlajuttuja oli. Löytyi kertakäyttö kuppia ja  lautasta, muffinisettejä, kynttilöitä ja viiriä, pompomeja, servettejä ym ja kaikkia ihanissa väreissä. Mä kun rakastan laitella synttäri juhlia niin tietää minne sitä seuraavaksi suuntaa!
 
 
Meitä odotti ihana herkkupöytä. Voin kertoa, että tuo kakku (jonka oli Mallan makeat loihtinut)  oli juuri niin hyvää kuin miltä se näyttää.
 
 
Tässä postauksessa on ihan murto osa niistä kaikista ihanista tuotteista mitä tämä liike pitää sisällään. Oli ihan vaikeuksia päättää mitä kuvia laittelen tähän postaukseen.
Lämmin kiitos Emmalle, että päästiin tutustumaan tarkemmin liikkeeseen ja kuulemaan miten se on saanut alkunsa<3
 
Emma's &Mama's haluaa tarjota lukijoille -10% alekoodin joka toimii linkin kautta, sitä ei siis tarvitse erikseen laittaa mihinkään. koodi on voimassa 15.6 asti. Jos sulla on mahdollisuus käydä liikkeessä niin mainitse kassalla SOblogit ja saat saman -10% alen.
 
Aurinkoa ja iloa sun päivään!
 
~~Ulla~~
 
*Yhteistyö postaus*

4 kommenttia:

 1. Oih miten paljon kaikkea ihanaa tuo kauppa onkaan pullollaan <3 Nettikaupassa olen pariin kertaan käynyt katselemassa tarjontaa :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos tästä vinkistä ja herkullisista kuvista. Käytiinki lauantaina k.o. putiikissa ja täytyy kyllä sanoa että olet oikeassa - katseltavaa kyllä riitti. Jopa niinkin paljon että unohdettiin koko alennuskoodi kassalla! Puoli kauppaa olis kyl helposti voinut lähteä mukaan...mut "onneks" oli järjenääni porukassa :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppas hyvä!:)
   Mä olisin myös voinut tyhjätä melkein koko putiikin meille!Aivan ihana liike<3

   Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: