tiistai 9. toukokuuta 2017

Avointen ovien mökki

Moikkis!
 
Mandi tuumasi meidän leikkimökistä, että tämä ovipa ei oo koskaan lukossa:) No eihän se ole. Neiti oli niin innoissaan kun ollaan nyt pari päivää laiteltu leikkimökkiä leikkimis kuntoon. Jonkun verran tavaroiden roudaamista se vaati, mutta saatiin sitten loppujen lopuksi aika nopeasti valmista. Tällä kertaa mökissä on vähän tori tunnelmaa hedelmä- ja herkkukorien ansioista. Ja vähänkö noita virkattuja leikkiherkkuja löytyikin paljon kun ne kaikki pengottiin esille. Ja suunnitelmissa olisi tehdä ainakin jäätelöitä vielä, jos vaan saan niistä sen näköisiä kuin haluan. Tiedättehän aina se lopputulos ei ihan vastaa sitä suunnitelmaa...:)
 
 
Mineakin ekoja kertoja tsekkaamassa, että mitäs tämä mökki pitää sisällään! Uskon, että kun tulee lämpöisemmät säät ja saa ottaa lapaset pois käsistä niin neitikin viihtyy täällä tosi paljon. Mandi on niin ihana, kun se aina tekee Minealle leikkiruokia. Tänäänkin pikkusiskolle tehtiin herkkuhampurilainen ja jäätelöä<3
 
 
Meillä on tämä sama hylly viritelmä ollut vähän vaikka missä tarkoituksessa ja vähän vaikka kuinka aseteltuna. Kätevää, kun ei aina tarvitse lähteä ostelemaan uusia juttuja.
Mä oon tämän leikkimökin kanssa aikamoinen natsimutsi. Sinne ei siis viedä hiekkaa. Omat muksut on sen ihan kivuttomasti hyväksynyt, lähinnä vieraat meinaa välillä viedä hiekkaa leikkeihin, mutta siinä kohtaa mä käyn kyllä huikkimas, että hiekkalaatikolle kaikki hiekka!! Astioita saa kyllä vielä hiekkikselle ja parasta viihdettä Mandille onkin, kun saa astioita pestä ja kuivata.
 
 
Nämä puulaatikot on muuten niistä mansikoista mitä Mikko on tuonut kotia. Meillä päin ainakin Prismassa on ollut mansikoita näissä myynnissä. Ja pakkohan ne oli säästää ja hyöty käyttää!
Mandi muuten järjesti ihan itse nämä kaikki ruuat paikoilleen. Aika tarkka neiti, nyt kun näitä kuvia katsoo:)
 
 
Tämä mökki on kyllä sellainen pastelli unelma, että huhuh. Mutta toisaalta tätä on niin ihana sisustella ja laitella, ihan toiseen tyyliin kuin kotia. Uskoisin, että joku viiri nyt ainakin vielä väkerrellään kattoon roikkumaan ja ehkä jotain muutakin pientä koristusta. Enempi on parempi!!
 
 
Ja ilme varmaan kertoo kuinka onnellinen meidän tyttö oli kun saa leikkiä leikkimökissä?!
Vähä jo kävi mielessä, että jaksaako leikkimökki kiinnostaa tuollaista 6-vuotiasta mutta epäilyt katos sillä sekunnilla kun näin miten onnellinen tyttö on. Tänäänkin satoi lunta (kyllä taaaaas) ja saatiin leikkiä reilu tunti ravintolaa mökissä suojassa. Ihan parasta!
 
 
Yksi nurkka jäi vielä tyhjäksi ja mietittiin mitä sinne keksitään ja Mandin toive oli joku pehmoinen paikka. Ette ikinä usko mitä mulle heti tuli mieleen, no joku pehmustettu huone:D No tehtiin kuitenkin tämä sama mikä viime kesänä ja missä neiti lueskelikin monet satu kirjat kesän aikana.
Neiti on muuten aika tarkka tästä mökistään, vaikka siis ollaan kyllä sanottu, että se on kaikkien yhteinen. Nuuttihan kurvas heti hiekkaisilla kengillä tuohon pehmeälle patjalle ja Mandi meinas ihan suuttua. Onneksi pieni puristelu hävitti hiekat pois ja taas palas rauha maan pinnalle. Nuutti on muutenihan yhtä innokas leikkimään noilla leikkiruuilla kuin Mandikin. Hän toi mulle kaikkea mahdollista ruokaa, kun haravoin. Sain maistaa mm maissia, mansikoita ja muffinia. Ja kun huikkasin , että käyn välillä juomassa sisällä, niin poitsu toi leikkimökistä puisen vesipullon. On se vaan ihana poika<3
 
 
 
Löytyykö teiltä leikkimökkiä? Onko talven pölyt jo huiskittu nurkista pois?!
 
Leppoista tiistai päivän jatkoa<3
 
~~Ulla~~
 

2 kommenttia:

kommentit ovat aina tervetulleita: