tiistai 2. toukokuuta 2017

Esittelyssä ihana kauppa!

Moiks!
 
Tässä hetki sitten päästiin tutustumaan SObloggaajien kanssa ihanaan kauppaan tuossa meidän naapuri kunnassa.  Lapuan JKK Liiverin muistan omasta lapsuudesta ja muistelinkin, että olin viimeksi käynyt siellä joskus reilut 20 vuotta sitten. Ohitse olen mennyt useinkin, kun käyn kirpparilla samalla paikkakunnalla. Tämän vierailun jälkeen niitä ohi ajoja tulee varmasti vähemmän. Piti siskollekin sanoa, että tänne mennään seuraavaksi kun hän meille tulee!
 
Meille oli katettu iltapäivä kahvit ja sen kanssa hurjan kauniita ja ah,niin hyvän makuisia herkkuja. Vastassa oli mukavaa henkilökuntaa, joten olo oli todella tervetullut!
 


 Jotenkin en osannut ollenkaan odottaa millainen tarjonta kaupalla tänä päivänä on ja olinkin tosi yllättynyt heidän laajasta valikoimastaan.  Kauppa käyttää osuvasti mainoslausetta "pikkuusen erilaanen sekatavarakauppa" ja kyllä se sopi kuin nenä päähän.
 
Kauppa elää vahvasti sesonkien mukaan ja tällä hetkellä löytyi tosi hyvät valikoimat kevät ja kesäjuttuja. Niin lasten kesäleluja, multaa, silkkikukkia (jotka on muuten on nykyään noin sata kertaa kivemman näköisiä kuin ennen) kuin pieniä terassi kalustesettejä. Itse kun kävelin kauppaa lävitse sain mielessäni sisustettua koko meidän terassin uuteen uskoon. Kuvia nappailin paljon, mutta tässä nyt ehkä sellaisia mun silmään herkkuja.
 
 
Tämä olis niin ihana meidän portaikon alla,kun saan jonain päivänä rattaat siitä pois. Mahtuisi aikas monta paria kenkiä!!
 
 
Nämä on jotenkin niin meidän Mandin näköisiä, ehkä jopa leikkimökkiin sopivia?!
 
 
 
Kaupassa oli kyllä käytetty aikaa ja vaivaa, että tuotteet oli saatu kauniisti esille ja varmasti jokaisen sisustus tyyliin löytyy jotain. Asiakkaiden toiveita myös kuunnellaan ja moni tuote onkin päätynyt heille myyntiin asiakkaiden toiveista. Suuri plussa tästä!!
 
 
Näitä ajattelin kotiuttaakin meille. Suunnittelin näitä terassille heinäseipääseen roikkumaan, just ihania<3
 
 
Ja lasten mukana olokaan ei oo este, koska heidät on huomioitu kaupassa. Tosin epäilen, että meidän lapset vois livistää tuosta pöydän ääreltä tutkimaan leluja:)
 
 
Vaikka sisustus puolta tulikin kuvattua ahkerasti, niin kaupasta löytyi myös hyvät valikoimat kaikkea perus taloustavaraa kuten kattiloita, pesuaineita, muoviastioita. Miehiäkään ei oltu unohdettu vaan löytyi työkaluja, terassi öljyjä ja harrastusjuttuja. Todellakin perheiden kauppa, niin kuin yrittäjä itse kuvaili.
 
Mahtavaa oli päästä tutustumaan näin monipuoliseen kauppaan ja vielä niin lähellä! Aina ei tarvitse mennä kauas kotoa ja isoihin kauppoihin. Ja pakko kyllä vielä mainostaa sen verran, että hintalaput yllätti positiivisesti monessakin tuotteessa!!
 
Lämmin kiitos Liiverin väki, mä tuun sisustamaan meidän terassia teiltä:)
 
~~Ulla~~
 
*Yhteistyöpostaus*
 
 


5 kommenttia:

 1. Ooämgee!! :O Mäkin jo muutaman jutun kotiutin mielessäni, ja sori vaan mutta meillekin on pakko saada muutama tollanen roikkuva tuikkukippo parvekkeelle! :'D <3 Ihanan näköinen kauppa! -V

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös?!?! Joo ja nuo tuikkukipot ei edes maksanut paljoa!! Must have! Niin että, koskas sä olitkaan tulossa?!:)

   Poista
 2. Ilmoitan ajoissa heti kun ajankohdasta on jotain käsitystä että tiedät varautua :D <3 -V

  VastaaPoista
 3. Ihana kauppa. Onneks meillä ei oo ihan lähellä mitään tällaista aarreaittaa, olisin niin rahaton. :D

  VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: