torstai 11. toukokuuta 2017

Ihania kotimaisia juttuja...

Onko muiden silmiin osunut viime aikoina entistä enemmän kotimaisia uusia lastenvaate merkkejä?
 
Siis mietin, että tuntuuko musta vaan siltä vai tupsahteleeko niitä nyt jotenkin urakalla? En siis missään nimessä oo valittamassa, jos mahdollista on niin tietysti haluan tukea kotimaista yrittäjää. Ja mielestäni se, että lastenvaate yrittäjiä on tullut lisää tekee ihan hyvää esim. hinnoille. Kaikilla kun ei ole varaa ostaa niitä 80€ jumpsuitteja.
 
Mä tilasin neideille Super suloiset rusettiturbaanit Pono desing:lta ja ääks en kestä miten ihanat nämä on. Vielä jotenkin paljon suloisemmat luonnossa kuin mitä oon kuvista nähnyt. Nooaa nauratti tuo Minean pipo, kun rusetti on kuulemma ihan hassun iso:) Kaupassa meni varmaan kakskymmentä minuuttia kauemman, kun kaikki mummat pysähtyi ihastelemaan neitejä.
Mandihan nyt oli ihan filiksissä kun sai kunnon rusettipipon. Ei paljoa tarvinnut pyydellä neitiä poseeraus puuhiin:)
Minean rusetti siis samaa kokoa kuin isosiskolla, mutta näyttäähän se nyt paljon isommalta pienen päässä. Mutta en valita:)Ja vielä pakko hehkuttaa tätä aiemminkin blogissa mainittua Luinspa:ta. Viime lauantain blogivierailulta kotiutin Nuutille tämän ihanan harmaan ponchopyyhkeen. Oon ollut huippu tyytyväinen Minealle ostamaani vauvanpyyhkeeseen  samalta (myös kotimaiselta) merkiltä, joten ei paljon tarvinnut miettiä kun nämä oli puoleen hintaan Emma's & Mama's-liikkeessä!
Ja Nuuttihan jo keksi, että tuonne taskuihin mahtuu sitten saunaan mennessä pillimehu. Meillä kun on pihasauna ja sinne mennään aina pyyhe/saunatakki päällä. Mun silmää miellytti nuo suloiset korvat ja suuri plussa sivulla olevista napeista, pysyy hyvin pyyhe päällä! Ja se pehmeys<3<3 Tämä lähtee ehdottomasti meidän mukana myös kesällä rannalle!
 Mites sun, tuleeko osteltua kotimaisia juttuja lapsille? Ja onko sun silmiin osunut mitään kivoja uusia lastenvaate merkkejä? Vinkkejä otetaan vastaan!!

Mukavaa torstain jatkoa :)

~~Ulla~~
 

3 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat! :) Oon seuraillut kanssa innossani, kuinka paljon nyt uusia kotimaisia merkkejä plopsahtelee esiin! Enkä vaan seuraillut, vähän turhankin paljon on tilauksia lähtenyt eteenpäin. :D Pono designia ei ookaan meillä, vielä... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:)
   On kyllä tosi kiva juttu kun noita uusia merkkejä tulee, ja jokaisella on aina joku kiva juttu vaatteissa. Mutta tuo on totta, että sitten sitä tulee kyllä tilailtua vähän kaikkea...:)

   Poista
 2. Ihanat kuvat ja pipot! <3 Vaikka ite oon lapseton, niin silti aina kauhistelen noiden lasten vaatteiden hintoja - kuka maksaa vaan merkistä, jos on saatavilla ihan kotimaistakin vaatetta järkevämmillä hinnoilla ja vielä kivemman näköisiä?! :O Ite suosisin kyllä kotimaisia merkkejä - ompelija, kun olen :)

  VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: