perjantai 26. toukokuuta 2017

Tältä näyttää meidän terde 2017

No niin perjantai illan moikat!
 
Sain viimeinkin muksut nukkumaan.Huoh, mikä operaatio! Mikko lähti aamupäivällä kohti Tukholmaa ja mä saan nautiskella meidän muruista maanantai iltaan asti iiiihan yksin. Tai no käly on huomenna tulossa lasten kanssa meille yökylään ja Mikon veljen vaimokin on tulossa visiitille. Että ei nyt yksin todellakaan tartte olla:)
 
Monesti oon jo kirjoitellut tälle keväälle, että laittelen terdeä kuntoon ja kyllä se nyt pikku hiljaa rupeaa näyttämään siltä kuin olin ajatellut. Toki nyt kun näitä kuvia katsoin, niin jotain kukkia pitää vielä haippaista. Näyttää mun silmään vähän turhan alastomalta.
 
Noita runkoruusuja ei ollut suunnitelmissa ollenkaan ostaa, mutta kävin äitienpäivän jälkeen Halpa-hallissa ja sielä oli niitä viidellä eurolla, niin enpä sitten kovin kauaa miettinyt otanko vai en. Ja arvatkaa mitä Nuutti oli niille sitten tehnyt?!?! No nyppinyt joka ikisen nupun niistä irti!!!! Siis voi olla, että ihan piskuisen korotin ääntäni, kun löysin ruusut seuraavana aamuna ilman nupun nuppua... Mistä kuulkaa se oli tuonkin päähänsä saanut? Ei tajua.
 
 
Mikko väkerteli mulle vielä aamulla ennen lähtöä tämän iki-ihanan kynttilä jutun. Siitä tuli juuri sellainen mitä olin miettinyt<3
 
 
 On se kyllä mukava kun löytyy sellainen mies jolle saa vaan heitellä idiksiä ja aika usein saan vielä toteutettuakin niitä:) Tämä oli viime kesän projekti. Kun me ei vaan enää vieraiden kanssa mahduta samaan pöytään, niin Mikko teki lapsille oman.
 
 
Nämä heinäseiväs jutut on olleet Mandin huoneessa vaaterekkinä, mutta koska niille ei ollut nyt neidin huoneessa käyttöä otin ja kannoin ne tänne terdelle. Pari laudan pätkää varastosta ja valmis.
 
 
Rasmus ja Nooa on jo kyllä omineet tämän sohvan kokonaan. Lämpöisillä säillä tyypit makoilee yhtenä läjänä tuossa ja pelailevat. Ja jos on vähän vilpoisempi niin he ottavat viltit päälle. Tykkään kyllä tosi paljon tästä terassista juuri sen vuoksi, että se on niin iso. On tilaa kaikille huonekaluilla ja vielä jää rutkasti tilaa lasten leikkiä. Mandi on kantanut poneja ja barbeja harva se päivä tuonne ja leikkinyt pitkiä aikoja.
 
 
Tuossa valkoisessa korissa on sitten niitä vilttejä, näistä Suomen kesistä kun ei ikinä oikein ota selvää. Jos ei mitään muuta, niin sitten ainakin tuulee kylmästi! Noihin terassi mattoihin oon myös tosi tyytyväinen. Niin ihana kun kaikki joka tapauksessa kulkaa tuosta ovesta sukkasillaan terassille, niin nyt on paljon mukavampaa kuljeskella matoilla. Ja Mineankin on kivempi siinä tallustella ja kaatuilla<3
Vaikka toki ne on siitä vähän rasittavat, että mähän imuroin (kyllä luit oikein!!) ne oikeastaan kerran viikossa... Että lisää siivottavaa tässä kaivattiinkin!
 
 
Ei ainakaan ihan heti lopu istuinpaikat kesken meillä. Tuo sohva nyt vaan on niin kiva tuossa, etten halunnut sitä pois siitä viedä. Oikeassa reunassa näkyy taas yksi Mikon tekeles, kylläpä niitä muuten onkin meillä joka nurkalla, nimittäin tuo iso liitutaulu. Koska meillä ei voi omaan sorapihaan ja tiehen piirrellä katuliiduilla niin lapset piirtelevät sitten tuohon tauluun. Mandi varsinkin piirtelee siihen milloin prinsessoja, milloin keijuja. Nuutin piirtelyt on lähinnä eri kokoisia palloja:)
 
 
Pöytäryhmästä tykkään yhä, varsinkin näin valkoisena, vaikka se onkin jo tosi vanha. Mutta onneksi tosi hyvässä kunnossa!
 
Me oleskellaan terassilla aika paljon. Rakastan niitä hetkiä, kun voin vaan istua tuolla ja katsella puuhastelevia lapsia. Tykkään myös siitä, että tuosta näkee just leikkimökkiin, hiekkalaatikolle, keinuihin, trampalle ja sitten hetken päästä myös uima-altaaseen. Mukavaa kun lapset näkee koko ajan.  Minean ulkoilut ja oleilut terdellä on nyt sitä, että hän kiipeää portaat alas ja katsoo, kun joku säntää nappaaman neitosen kiinni, ennen kuin hän pyörii portaita alas. Ei oikein rentoa oleilua ei! Mutta ehkä hän sitten kohta oppii kuinka ne portaat voisi tulla vähemmän extremisti alas:)
 
Me ollaan tällä viikolla vietetty tosi paljon aikaa kasvimaalla. Saatiin istutettua porkkanat ja herneet, laajennettua mansikkamaata ja uskalsimpa laittaa kasvihuoneeseen jo tomaatin ja kurkun taimetkin. Aika voittaja fiilis!!
 
Nyt nukkumaan, että jaksaa höpötellä kälyn kanssa huomenissa:)
 
Ihanaa ja touhukasta viikonloppua teille, ihanat<3
 
~~Ulla~~
 
 


7 kommenttia:

 1. Ei malta oottaa että sattuu säät kohilleen niin voidaan mekin sitten istuksia terdellä! Ehkä elokuussa jo?! :D -V

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niitä säitä tässä nyt venaillaan!! Onneksi on kesä vasta alussa:)

   Poista
 2. Ihana terassi teillä ja iso! :) <3 vielä kun saatais kelit kohdilleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3
   Kokoon ollaan kyllä itsekin tosi tyytyväisiä! Mä oon tilannut ens viikolle aurinkoa:D

   Poista
 3. Teillä on kyllä ihana terassi, ja iso! Mahtuu niin paljon kaikenlaista kivaa ja kaunista. :)

  VastaaPoista
 4. Ihana terassi! Aivan ihana toi itsetehty lastenpöytä. Kyllä tuolla kelpaa istuskella. :) Ihanaa kesää keleistä huolimatta!
  http://viivyvierellain.blogspot.fi/

  VastaaPoista

kommentit ovat aina tervetulleita: