perjantai 12. toukokuuta 2017

Olisko tämä nyt sitä Konmaritusta?!

Moiks taas!
 
Tiistaina sain Ykkösbasaarilta ilmoituksen, että siellä olisi mulle pöytä lauantaista eteenpäin. No täällä on nyt sitten kaappeja käyty läpi oikein urakalla. Paljon vaatetta lähtee kiertoon, Rasmus jo ihan huolestui kun näki kuinka paljon hänen ja Nooan kaapista lähti vaatetta pois. "Äiti jäikö mulle yhtään vaatetta?!". No jäihän sitä. Mutta jäi nyt vaan ja ainoastaan sellaisia paitoja ja housuja mitä oikeasti pidetään, kaikki loput sai lähteä. Ja ette ikinä usko miten ihanan selkeät lasten vaatekaapeista tuli!! Tätä voi siis varmaan kutsua trendikkäästi Konmaritukseksi, tai sitten vaan kaappien siivoukseksi:)
 
Nyt siis jos asustelet Seinäjoen lähistöllä ja löytyy lapsia näissä kokoluokissa niin mars mars Basaarilta tekemään löytöjä pöydästä nro 44!
 
Minean jäljiltä lähti myyntiin loput 68cm ja lisäksi kaapista lähti jo joitain 74cm ihanuuksia pois. paljon Newbietä. Arvatkaa onko haikea mieli?!?!
 

Hinnat yritin nyt laittaa kohdilleen tarkoitus kun on päästä eroon näistä, eikä tuoda takaisin kotia:) 


Nuutilta lähti kaikki 92cm vaatteet, hurjasti Pomp de luxia!! Housuja lähtee ihan muutamalla eurolla samoin paitoja. Nuutin kaappi jäi vähän liiankin tyhjäksi. Housuja taisi jäädä kolmet käyttöön, että pientä lisäystä on pakko saada, ettei tartte poitsun ilman housuja olla:)
 

 Mandi oli ihana kun seurasi sivusta kuinka tyhjäilin toisten kaappeja ja kun kävelin hänen huoneeseen juoksi neiti kaapin eteen ja sanoi,että älä tuu tänne!! Hah, no lupasin, että saa sitten uusia vaatteita tilalle, kun vaan päästään ensin pienistä eroon:) Neidin kaapista lähti 110-116cm vaatteet viimeinkin pois, johan niitä kolme vuotta melkein katseltiin! Eli Pomp de luxia ja Nextiä lähti etsimään uusia käyttäjiä.Laitoin nyt kesävaatteitakin myyntiin, josko se kesäkin sieltä tulis..
 
 
Rasmukselta ja Nooalta lähti varmaan eniten vaatetta pois. Koko luokat pyörii siellä 128-146cm. Tässä vaan pieni murto-osa myyntiin menevistä. Heiltäkin lähti isot kasat Pomp de luxin vaatteita, huomaa että oon ihan pikkusen höperönä tuohon merkkiin.
Kalleimmat vaatteet taitaa olla hinnoiltaan 5€.
 
 
Meidän viikonloppuun kuuluu tietysti äitienpäivän viettoa. Isommat lapset ovat hipsineet pussien kanssa yläkertaan ja mä oon saanut kiellon katsoa sänkyjen alle:) Sisko tulee tässä tunnin sisällä meille, suunniteltiin pikku retki huomiselle Ilmajoelle Mallan Makeaan.Niin  ja Mikko täyttää huomenna pyöreitä ja Mandilla olis myös yhdet kaverisynttärit.Että eiköhän tässä oo yhdelle viikonlopulle taas touhua!
 
Aurinko on tänään paistanut ihanasti, toki tuuli pitää jalat maan pinnalla, ettei ihan erehdy lähtemään ilman pipoa ulkoilemaan. Mutta josko tämä olisi eka päivä tälle viikolle,ettei sada vettä/lunta/räntää!! Huomaatteko miten vähään sitä voi olla onnellinen!:)
 
Ihanaa viikonloppua juurikin sulle<3
 
~~Ulla~~
 


10 kommenttia:

 1. Tunnistan niin tuon haikeuden kuopuksen vaatteiden jäädessä pieniksi! En oikein vielä ole pystynyt niitä laittamaan pois.. Toisaalta niin ihanaa, kun lapset kasvavat ja kehittyvät:)
  Mihin aikaan lauantaina kannattaa käydä kirppiksellä?
  Mukavaa äitienpäivän viikonloppua! T.Elina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kyllä jotenkin niin liikuttavaa, huoh, ei meillä enää kyllä vauvaa ole. Mutta totta,nyt on ihana nauttia pikku taaperosta.

   Mä kävin jo tänään viemässä tavarat, että huomenna saa sitten heti aamusta jäydä shoppailemassa:)

   Ihanaa äitienpäivää sullekin<3

   Poista
  2. Jos yhtään lähempänä asuisin ni sais mein 3/4 lasta noista täytettä omiin kaappeihinsa. Ens tiistaina lähetään muutaman kaverin kanssa Reiman poistopäiville ja toivotaan et sieltä jotain tarttuis. Vois itekin ryhdistäytyä ja käydä kaapit läpi! 56cm jo pientä ja toisetkin ottanu ihmeen kasvupyrähdyksen.

   Poista
  3. Voi toivottavasti teet huippu hyviä löytöjä Reimalta!!
   Suosittelen kyllä kaappien läpikäyntiä, tuli niin ihanan selkeät kaapit kaikille.

   Poista
 2. No voi että, sieltähän sais meidän kaikki pojat vaatteita itselleen, harmi etten ehdi paikalle 😔 Toivotaan hyvää myyntiä ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mulla on ainakin 2 vkoa pöytä,että käy ihmeessä kurkkimassa jos ehdit!

   Poista
  2. No mulla on ainakin 2 vkoa pöytä,että käy ihmeessä kurkkimassa jos ehdit!

   Poista
 3. Pienistä vaatteista luopuminen on kyllä kaameeta. Mulla vieläkin osa jemmassa, koska odotan vain sitä hetkeä koska olen niistä valmis luopumaan. Vielä en ainakaan.
  Ihanaa viikonloppua myös sinne.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei se kyllä helppoa oo!!Tosin siinä vähän auttaa jos seuraavassa koossa on jotain super ihania vaatteita odottamassa:)

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: