torstai 18. toukokuuta 2017

Oikeasti mistä tätä tavaraa meille tulee?!?!

No ei varmaan tartte muuta tehdä kun katsoa peiliin:D
 
Koska varmaan kohta teen postauksen meidän kesävaate hankinnoista, että eipä sitä nyt tarvitte hirveän kauaa miettiä mistä nämä kaikki meille on tullut.Ittehän mä näitä oon ostellut. Mutta eikös se ole just se kierrätyksen juttu, että myydään pieniä pois ja ostetaan isompia tilalle?! Mä oon molemmissa jo aika hyvä!  
 
Tässä parit maistiaiset mitä tänään lähtee basaarille pöytään 44, siis parit, mulla on pompin iiiiiso pussi taas täynnä tavaraa:D Mutta arvatkaa, nyt noissa meidän kaapeissa ei oikeasti oo oikein mitään ylimääräistä. Paitsi ne pienet talvivaatteet, mutta uskon, että niille ei oikein olisi menekkiä näin ennen kesää.
 
Vähän vielä Newbietä koossa 74cm
 
Pomppia, polarn o pyrettiä ym.
Nämä oli meillä viime kesänä ja syksynä ihan takkina. Pomp de luxia molemmat.
 
Käykö teille koskaan niin, että ostatte jotain kaappiin ja se onkin osto hetkellä liian iso. Laitat sen ylähyllylle ja sitten kun se olis sopiva niin se ei kelpaa?! Koska näille ihanille Next:n t-paidoille kävi juurikin näin. Tilasin nämä pari vuotta sitten, ja nämähän olikin toooosi reilua kokoa. No nyt kun ne sitten olis sopivat niin Mandi sanoi, että hän ei kyllä noista tykkää. Siispä myyntiin!
 
 
Meillä on viikonlopulle luvassa Rasmuksen jalkkispeli lauantaina ja yhdet synttärit sunnuntaina. Miettikää ei ehkä mitään muuta:D Aikas ihanaa. Toki ulkona on hommia vaikka naapureille jakaa,mutta niitä nyt tehdään joka välissä pois. Toivottavasti niitä hellerajaa lähenteleviä päiviä tulis meille asti, tällä hetkellä kun on aika harmaata ja ripottelee vettä. Että nauttikaahan munkin puolesta jos teillä paistaa aurinko tällä hetkellä!
 
Mukavia vapaa päiviä teille<3
 
~~Ulla~~
 


7 kommenttia:

 1. Minkäs kokosta talvivaatetta Nuutilta jäi? Mulla olis toive että jos joskus pitäisit blogikirppistä niin tämmöiset kaukana asuvatkin pääsisivät osallistumaan sun kirppismyyntiin :) esim itse oisin poikien 86-92 cm sisävaatteista kiinnostunut. Ja jos yksittäisen postittelun koet haastavana, niin vaikka vaatepaketteja :).
  T. Kolmen äiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuutilta jäi 92cm Pomp de luxin navyn värinen haalari. Ihan kuin uusi,ei oo kulumaa polvissa eikä pepus!ja siihen kolmet Reiman kintaat. Että saa kysellä jos on tarvetta😊

   Hei ja tuota blogi kirppistä oon joskus itekki miettiny!Voisin vaikka syksyllä järkkäillä sellaista!!

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 2. Moikka vielä. :). Muistatko yhtään minkä pituinen Nuutti oli kun haalaria käytti? Ja minkäikäinen hän oli? Voisin mahdollisesti ollakin haalarista kiinnostunut, mutta jos syksyllä pidät blogikirppistä niin voisin silloin ottaa sen samoilla postikuluilla , jos löytyy muutakin :D nyt juuri ei toivottavasti ole tarvetta toppahaalarille :D
  T. Äiti kolmelle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis Nuutti käytti tuota samaa haalaria kaksi talvea. Eli jo edellisenä talvena kun ikää oli sen puolitoista vuotta ja nyt sitten viime talvena kahden ja puolen vuoden ikäisenä. Aika kivan mallinen haalari siis, kun pystyi ottaa jo aikaisin käyttöön.Nuutilla oli silloin kun otin tuon käyttöön niin sisävaatteissa just 86cm ja nyt viime talvena 92cm sisävaatteet.
   Mä kehittelen tänne hyvät syksyiset blogikirppikset!! :)

   Poista
  2. Voi että, voisi siis olla meille just passeli kahden talven haalari :) paljonko pyydät haalarista ja hanskoista?
   T. Äiti kolmelle

   Poista
  3. Anteeksi kun tämä vastaaminen on kestänyt!! Laitatko mulle sähköpostia niin voin laitella vaikka kuvia haalarista ja mulla olis myös talvitakki joka oli myös kaksi talvea Nuutilla käytössä. unelmienelamista@gmail.com

   Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: