torstai 19. maaliskuuta 2020

Voihan vaunut!

 Mähän siis taisin jo Minean vauva-aikana haaveilla uusista vaunuista,mutta se sitten jäi vaan ajatuksen asteelle.

Ihan sinne ajatuksen asteelle se ei sitten tällä kertaa jäänyt. Se meni siihen mulle tutuksi tulleeseen "ehkä" hieman hysteeriseen torin ja facen selaamiseen PÄIVITTÄIN. Monta kertaa päivässä. Oikeasti siis ihan hullua touhua.

vaunut

Vaunu merkkikin vaihtui monta kertaa matkan varrella ja koska meillä ei nyt ollut varaa laitella vaunuihin monia satoja euroja niin se jo pelkästään rajas hakua paljon. Onneksi nykyään on tarjolla tosi monen hintaluokan vaunuja. Ja hei onneksi mun sisarukset asuu vähän ympäri suomen<3 

Sen muuten tuossa huomasin, että meillä päin oli kyllä huomattavasti vähemmän tarjolla eri vaunumerkkejä. Lähinnä täälä suunnalla oli eri vuoden Emmaljungia myynnissä.

Meille tuli siis pikkuveljen kotiinkuljetuksella  nämä ihan super ihanat Petite cherien vaunut. Tampereelta. Ja hintakin oli mun mielestä tosi edullinen 140€, niin ei niitä nyt vaan voinut jättää ostamatta!

vauva hankinnat

 Rakastuin niin tuohon väriin ja konjakin värisiin yksityiskohtiin<3 Ja vaikka musta tuntuu, että googlettamalla ei kyllä hirveästi näistä kehuja löytynyt, niin näin mitä itse pihalla ja sisällä noita lykkäilin, niin olihan ne nyt ihan super ihanan tuntuiset. Sekin on varmaan niin se mihin oot tottunut.

petite cherie yhdistelmävaunut

Meidän edelliset olis siis jo reilut 10 vuotta vanhat ja kolmipyöräiset. Ne oli toki tukevat ja koppa osa oli ihanan tilava, että sinänsä ei valittamista. Ne oli vaan jotenkin niin isot. Kyllä nämä uudemmat on vaan niin paljon näppärämmän tuntuiset ja kääntyvien eturenkaiden ansioista niin helpot kääntää. Eturenkaat saa kyllä halutessaan myös lukittua.

Halusin myös ehdottomasti yhdistelmävaunut. Niin, että nämä menee nyt sitten useamman vuoden. Mukana tuli siis sekä tuo kuvissa näkyvä koppa sekä erillinen ratasosa. 

Näihin olin jo aiemmin ostanut tuon suloisen saman merkkisen lämpöpussin. Tämäkin oli kyllä sellaista kuosirakkautta<3

petite cherie lämpöpussi

Ja tämä vaunulelukin tuli viimein valmiiksi niin pakkohan sekin oli testata:) Tein nuo norsut jo heti alku raskaudesta,mutta helmet tilasin nyt vasta, kun saatiin sukupuoli tietoon.

yhdistelmävaunut

Nyt sitten vaan odotetaan, että saadaan vaunut käyttöön<3

Vaikka nämä oli varmaan jonkun mielestä ihan turha ostos, niin itse oon kuitenkin tyytyväinen, että meillä oli neljällä lapsella kuitenkin samat vaunut käytössä. Jotkut kuitenkin ostaa yhdellekin lapselle monet rattaat.


Miten teillä, ootteko pärjänneet yksillä vaunuilla kaikkien lasten kanssa vai ostaneet jokaiselle omat?

-Ulla-

6 kommenttia:

 1. No löytyipä kivat kärryt edullisesti! <3
  Ja aivan ihana tuo norsukoriste siinä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nämä oli kyllä hyvä löytö! Mä tykkään myös tuosta norsu koristeesta:)

   Poista
 2. Onpa kivan näköiset! Ja niin suloinen lämpöpussi. Me ostettiin esikoiselle aika isot yhdistelmävaunut, jotka ei olleet mitään suosittua merkkiä. Eikä hän edes viihtynyt vaunuissa! Noh, ei niistä päässyt sitten eroon, kun halusin pienemmät ja ketterämmät. Ehkä annan ne joskus ilmaiseksi pois. Toiselle ostettiin Brio Smilet ja niihin olen ollut tyytyväinen. Jos tulisi kolmas, niin niillä mentäisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mä tykkään myös! Ja tuo lämpöpussi on kyllä niin ihanalla kuosilla<3
   Mullakin oli nyt tuo kriteeri, että halusin vähän sirommat. Meidän vaunut oli jo niin vanhatkin, että laitoin ne facen roskalavalle ja joku kävi ne tuossa yhtenä päivänä hakemassa:)

   Noista Brion Smileista oon kuullut paljon hyvää ja ne on kyllä niin kivan näköiset!

   Poista
 3. Ekalle ostettiin emmaljungat, hyvä päätös täällä syrjäkylillä. Tokaa odottaessani hankittiin tuplarattaat, mutta näitä en itse ole tykännyt käyttää, pyörät on ihan vääränlaiset tänne maastoon ja jousia ei ole, ainakaan kunnollisia. Useammin menty emmaljungat + kantoreppu -kombolla. Reppuja löytyy kaksi eli tarvittaessa kummallekin lapselle. Lisäksi matkarattaat löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä aina vähän hankala,jos vaunut osoittautuu huonoiksi. Mä toivon, että nuo meidän vaunut olis nyt just hyvät meidän lenkkipoluille ja kantorepun mäkin aion hommata, että pääsee sitten paikkoihin joihin vaunuilla ei pääse.

   ja matkarattaat meiltäkin löytyy, ne on ihan kätevät paikoissa joissa on vähän ahtaampaa!

   Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: