maanantai 22. toukokuuta 2017

Auringon ihanuus!!!

Miten ihanaa, kun viimeinkin ollaan saatu nauttia auringon lämmöstä. Tuntuu, että kaupassakin vastaan tulee vain hymyileviä ja hyvällä tuulella olevia ihmisiä. Ja suurella osalla on kesäkukka pussit käsissään:) Mäkin kävin viimeinkin hakemas muutamat pelargoniat, ja keskiviikkona sitten lisää!
 
Viikonloppuna oltiin seuraamassa ekaa kertaa tälle kesälle Rasmuksen pelejä. Poitsut pelas mahtavasti ja voitti molemmat pelit. Mun aika meni kyllä ihan johonkin muuhun, kuin pelin seuraamiseen. Meidän Mineahan oli ihan liekeissä suuresta esteettömästä tilasta missä mennä. Neiti meni melkein juoksu askelin, kun mä yritin pitää hänet kentän rajojen ulkopuolella!
Bongasin kaupasta ihan huippuja Piltin taapero patukoita. Ne hedelmäiset on maistunut Minealle tosi hyvin ja yhden sellaisen annoin hänelle, että sain edes sen pari minuuttia katsoa sitä itse peliäkin.
 

 
 
Nämä kaksi tyyppiä juoksenteli sitten myös joka suuntaan. Onneksi kentän lähellä oli pieni rinne, johon he menivät peuhaamaan! Ja omat pallot oli tietenkin mukana, että me sitten Mikon kanssa saatiin Minean lisäksi säntäillä myös karanneiden pallojen perässä pelikentälle:D No ei vaiskaan, ihan kivasti meidän pelin katsominen onnistui!
 
 
Ja mitäs me sitten kotona tehtiin, no sama meininki jatkui. On se kyllä ihana miten paljon lapset liikkuu. Jotenkin itselle on niin vaikea uskoa, että meillä täälä Suomessakin on lapsia jotka eivät liiku tarpeeksi päivittäin. Meillä lapset liikkuvat ihan heittämällä sen 3-4 tuntia päivässä. Suurin osa siitä on ihan kunnon juoksua ja trampoliinilla hyppimistä, tai sitten pyöräilyä.
Tuo jalkapallomaali on ollut kyllä ihan super hyvä ostos. Se on meillä käytössä melkein päivittäin ja tosi usein pojat potkii siinä myös kavereidensa kanssa. Jaaa kyllä siinä vähän isommatkin miehet on käynyt potkimassa palloa:) 
 
 
Mandi tykkää ihan valtavasti touhuta hiekkalaatikolla ja kakkuja onkin tehty sielä varmaan ennätys paljon tänä keväänä. Nuuttikin on päässyt hiekkakakkujen maailmaan, mutta reppana ei vielä ihan aina muista, että siihen tarvitaan sitä vähän märempää hiekkaa. Ja sitten tulee itku,kun kakku epäonnistuu. Tai niin kuin yksi kerta, kun hän rupesi vain taputtamaan yhtä väärinpäin olevaa sankoa ja nosti sen ylös. Hämmästys oli iso, kun  sangon alta paljastuikin tyhjyys:D Yritin siinä sitten selittää, että ensin pitäis laittaa sitä hiekkaakin...
 
 
Sitä on kyllä niin ihana katsoa, kun lapsi oppii jotain uutta, niin kuin tuota Minean kävelyä. Sitä riemua kun pääsee ihan itse katsomaan sitä mitä haluaa. Tai sitä kun lapsi uskaltaa kokeilla jotain uutta. Nuutti ei vielä viime kesänä tohtinut keinua hämähäkkikeinussa, mutta tänä kesänä se on aina poitsun valinta. Ensimmäisellä kerralla hän puristi verkosta rystyset valkoisina ja vauhtia sai antaa ihan vain pikkuisen. Tänään hän oli samassa keinussa rennosti makoillen ja huusi, että "anna kovemmat vauhdit"!!
 

Pakko vielä kertoa mitä Nuutti tuumas jalkkispelissä. Kun hän halusi itselleen myös gabin, ei siis mitään normi lippistä. No kentällä hän tuumasi, että täällä on muillakin nämä kepit. Minä ihmeissäni, että mitkä ihmeen kepit, eihän täällä oo kellään mitään keppiä. No Nuutti osoitti sormella lakkiaan ja tuumas, että nämä kepit.Hah. Kepitpä hyvinkin!!

 
Ja mitäpä meillä sitten Mineakaan muuta tekin kuin juoksis pallon perässä. Tuleva pelaaja?!
 
 
Nyt vaan lisää näitä ihania aurinkoisia päiviä. Tuntuu, että itsekin on niin hyvällä tuulella ja energiaa on vaikka kuinka. Sormet syyhyää päästä kasvimaan ja -huoneen kimppuun. Ajatuksissa olis pestä myös parit matot tällä viikolla , sohvat sainkin jo pestyä. Mahtava miten nopeesti tuo aurinko -tuuli- kombo kuivattaa pyykkiä!
 
Mites te ootte viettänyt näitä lämpöisiä päivä?! Mä oletan, että jokainen on päässyt näistä jo nauttimaan:)
 
Mukavaa alkanutta viikkoa<3
 
~~Ulla~~
 
 

4 kommenttia:

  1. Mikä ihana postaus! <3 Käkätin täällä ääneen Nuutin kepeille :'DD Kesä on vaan niin parasta aikaa! Toki tänne on luvattu jo torstaille viilenevää, enää kymmentä astetta ja vettä :( Ehkä se siitä taas nppiaa lämpenee!-V

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 Kyllä mä oon täälä monena päivänä miettinyt ihan samaa, kesä on kyllä juuri sitä ihaninta aikaa!! Ja kun tietää tämän Suomen kesän, niin näistä lämpöisistä päivistä pitää ottaa ihan kaikki irti!!

      Poista
  2. Ihana postaus tosiaan! Kukkia on laitettu ja auringossa oltu, vaikka aika paljon vielä aika kulu töissäkin. Ihanat kävelyt siellä. :)
    http://viivyvierellain.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Ai säkin oot ehtinyt jo kukkia laitella, mäkin pääsen huomenna istutus puuhiin, jippii!!
      Tuota Minean taaperrusta on kyllä niin ihana katsella, suloista kuin mikä<3

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: