perjantai 24. maaliskuuta 2017

Viikonlopun menovinkki Seinäjoella

No niin, täälä on taas takaisin touhustelemassa. Aurinko paistaa jo ihan hurjan lämpöisesti, tuuli tosin on ainakin meidän suunnalla ollut viime päivinä tosi kylmä. Talo on siivottu (lue=desinfioitu) ja pyykit pesty, viikonloppu saa siis alkaa!
 
Tulin vinkkaaman teille jotka asutte Seinäjoen lähettyvillä huippu mahtavasta tapahtumasta. Nimittäin Ykkösbasaari järjestää jälleen bloggaajien kanssa kirppispäivän. Sunnuntaina siis nokka kohti kirpparia ja tekemään mahti löytöjä, eikös?! 
 
 
Tällä kertaa mukana on myös luentoja niin bloggaamisesta kuin hyvinvoinnista.
 
 
 
 
Mä itse en tänä vuonna pääse myyjäksi, kiitos meidän pienen iki-liikkuja Minean. Neiti ei oo koskaan pullosta juonut ja en kyllä ota riskiä,että hän ei sitä huolisi. Tuo on kuitenkin tosi pitkä päivä ja siinä on useammat päikkärit.Lisäksi tuntuis väärältä edes yrittää saada neiti viihtymään rattaissa montaa tuntia. Tuo neiti kun ei kotona oo enää sekuntiakaan paikoillaan jos silmät on auki!
 
 Eli mä käyn täyttämässä bloggaajien helmihyllyn täyteen Newbien vaatteita ja jotain muuta kivaa.. Käykää kurkkimassa:) Voi olla, että mäkin lähden kurkkimaan mitä kaikkea kivaa muut bloggaajat myy, ainakin postauksissa on näkynyt vilahduksia Super ihanista tuotteista!
 
~~Ulla~~
 
*yhteistyö postaus*


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat aina tervetulleita: