keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Ostoksia lomareissulta

Jotain pientä tuli ostettua Levin reissulta. Ebassa ja Erkissä saisi oikeasti vietettyä vaikka kolme tuntia ja epäilen ettei siltikään tulisi huomattua kaikkea ihanaa. Nämä kupit nyt suorastaan hyppäs syliin ja niinpä ne matkas tänne pohjamaalle meidän mukana. Vähän pelkäsin onko ne enää ehjät kun Mikko ne survoi laittoi kärryille noin viidenkymmenen muun pussin kanssa. Ja jokseenkin epäilen, ettei ne ihan päällimmäisenä ollut...
 
No joka tapauksessa ehjänä saatiin kotiin asti.
 
 
Näiden kuppien myötä mulla rupeaa olemaan kyllä pienoista ylitarjontaa kuppien osalta...Mutta kun pitää olla vaihtokuppia noihin koukkuihin,hah!
Valkoisen korin ostin joku aika sitten kirpparilta. Pitkästä aikaa oli taas sellainen ostos, että en edes miettinyt kirpparilla sen ostamista. Kotona sitten taas pähkin kuumeisesti, että mihin ihmeeseen sen laitan. Käykö muille koskaan näin??!!
No keittiöstä löysin paikan, sitten tuli vaan seuraava ongelma, mitä sinne laitetaan sisälle... Nyt sinne on vaan heitetty pippurimylly ja pesuaina pullo. Onko ehdotuksia mitä sinne vois laittaa?! Meniskö tuos joku kasvi?!
 
 
Kuvun alla odottelee vieraita valkosuklaamustikka muffinit. Niin herkkuja!!
 
 
Tuohon tarjottimelle on kiva vaihdella Greengaten kupit aina fiiliksen mukaan. Tällä hetkellä mua kevättää jo niin paljon, että mennään pastellin sävyillä.
 
 
Mä oon pesuaine ihminen. Ihan ehdottomasti. Olishan se mahtava jos osaisi tulla toimeen vaan Fairylla ja mäntysaippualla, mutta kun ei. Mulla pitää olla sata pulloa joka tarkoitukseen. Niinku tuos keittiöntasolla olevassa korissa. Siinä on kaks pulloa käsienpesuun ja kokonaiset kolme tasojen ja keittiön pöydän putsaukseen. Tai no tuosta mä nappaan aina jonku suihkepullon kouraan ja kierrän talon ympäri:)
 

 
Pysähdyttiin kotimatkalla Kärkkäisillä ja mä olin ku lapsi karkkihyllyn edessä sielä pesuainehyllyllä. Oli muuten mahtava valikoima Maison Bellen pesuaineita. Ostin tämän suloisen tuoksuisen pesuaineen ja ikkunoille omansa.
 
 
Lisäksi nappasin ihan ohimennen tämän käytössä tosi käteväksi osoittautuneen kännykkä laatikon. Meillä kun noita kännyköitä tuntuu olevan joka tasolla ja sitten niitä käy joku kohta kolme vee ottamassa ja laittelemassa vaikka mitä sovelluksia päälle. Nyt kaikki on kivasti turvassa.
 
 
Semmoisia shoppailuja. Ihmeen järkeviä hankintoja, näin omasta mielestä:)
 
Nyt ruuan laittoon ja sitten raivaamaan lunta pihasta. Täälä on satanut niin paljon, että epäilen pääseekö koululaiset edes kotia tarpomaan ilman lumikenkiä!! "Kevyttä" hyötyliikuntaa siis luvassa!
 
Hei ja ihanaa naisten päivää ystävät hyvät<3
 
~~Ulla~~
 

 

5 kommenttia:

  1. Kaikki ostokset oli ihan huippuja ja ehdottomasti järkeviä!! Nuo mukit, ah <3 Mun pesuaineet on kyllä kaventunu viime vuosina siihen mäntysaippuaan ja nyt tuohon pyykkietikkaan :'D Ja pariin pulloon noita Maisoneita, katotaan mitä tapahtuu kun saan ne loppuun.. :D -V

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mä en tajua miten sä pärjäät noilla pesuaineilla, kunnon hippityyliä:D

      Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: