maanantai 13. maaliskuuta 2017

Kummipoika

Moiks!
 
Toivottavasti teidän viikonloppu sujui hyvin?! Meidän viikonlopussa oli sopivasti toimintaa. Lauantaina oltiin Mikon veljen kotona ristiäisissä. Saatiin olla tuon suloisen pienen pojan kummia yhdessä toisen pariskunnan kanssa. Ristiäiset on kyllä ihan mun lemppari juhlia, varsinkin näin kun sai vain osallistua vieraana:) Huoh, tuli se oma stressi kyllä aika hyvin vielä mieleen!!
 
En tiedä miten muualla päin Suomea, onko ristiäisiä tapana pitää kirkossa vai kotona. Meidän suvussa ja kaveripiirissä on oikeastaan kaikki ristiäiset vietetty kotona.
 
 
Henna oli loihtinut pöydän täyteen kaikkia niin hyvää, että me vyöryttiin kotiin! Mä väsäilin Mikon veljen painostuksesta pyynnöstä noita kinkkujuustosarvia. Mulle kauniisti ilmoitettiin, että ilman niitä ei tuu koko juhlia,hah!
 
 
Minea näytti jo niin isolta tytöltä kun vertailukohtana oli tuollainen puolentoista kuukauden ikäinen pieni mytty.
 
 
Niin ihanat, kauniit ja liikuttavat juhlat. Kiitos Ville ja Henna vielä tätäkin kautta ja Leevi ihanaa olla sun elämässä<3
 
 
Sunnuntaina käytiin vähän kirppistelemässä, mutta saalis oli aika heikko. Yks Noshin paita Nuutille ja yks harmaa pilvikappa, josta ajattelin tuunailla pari koriste tyynyä. No aina ei voi tehdä niitä huippu löytöjä!
 
Aurinkoista viikkoa!!
 
~~Ulla~~
 
 


7 kommenttia:

 1. Meillä ja aika monella tuttavapiirissä lapset kastettu kotona. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä uskon, että tuo kotona kastaminen on yleisempää, toki varma en asiasta oo!

   Poista
 2. Meillä esikoinen kastettiin kirkossa ja kuopus kotona, kun uudessa kodissa oli enemmän tilaa :) Mun mielestä kummatkin yhtä ihania vaihtoehtoja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin itte ajattelisin, että kirkossa vois olla asteen verran juhlavampaa,kuin kotona.Vaikka ihana juhlahan tuo kotonakin on!

   Poista
 3. Meillä molemmat on kastettu kotona, tosin edellisessä kodissa ehdotin ristiäisiä kirkkoon kun siellä olisi ollut enemmän tilaa, mutta mies halusi kotijuhlat: meidän kummankin suvuissa on ristiäiset vietetty aina kotona. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin jonkun lapsen kohdalla mietin noita kirkossa vietettäviä juhlia,ihan sillä etten olisi jaksanu siivota!!Mutta ei,kyllä ne on kotona kaikki vietetty!

   Poista
  2. Mäkin jonkun lapsen kohdalla mietin noita kirkossa vietettäviä juhlia,ihan sillä etten olisi jaksanu siivota!!Mutta ei,kyllä ne on kotona kaikki vietetty!

   Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: