keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

Sula lumi sula!!

Oon täälä itekseni naureskellut, kun oon nähnyt muissa blogeissa kuvia pihalta. Toisilla kasvaa jo melkein mullastakin jotain ja tosi monessa on jo ihan sula ja kuiva piha.
No tässä on kuvia miltä meillä näyttää. Ei puhettakaan mistään kuivasta pihasta! Enemmän tulee ehkä jääkausi mieleen kun tätä katselee:) Jos aurinko paistaa niin melkeen ne kahluuhaalarit sais olla kaikilla päällä. Kumpparit on ihan must, vaikka niillä meinaakin koko ajan kaatua takamukselleen..
 
 
 
Vielä on myös lunta jäljellä, josta Mandi ja Nuutti keitteleekin päivittäin vaikka minkälaisia lumikeittoja ja kakkuja. Nuo Nuutilla päällä olevat Lassien Suprafill haalarit on muuten loistava keksintö. Tykkään niin kovasti, kun ei tarvitse erikseen olla laittelemassa kurahousuja ja noissa on vielä kevyt toppauskin. Ihan parhaat tähän meidän pihaan tänä vuoden aikana. Viime päivinä on aurinko paistanut ihanasti, mutta tuuli on tullut varmaan Siperiasta asti, niin kylmä!! Sitten saa taistella isompien poikien kanssa, että laitetaanko vk-takin alle fleeceä vai ei. Välillä tuntuu,että mä oon kyllä tuon pukeutumisen kanssa melkoinen natsi-mutsi! Poikien kavereita kun tulee välillä ihan verkkatakissakin meille. Hrrr, ei ihan vielä, eihän?!
 
 
No on meillä sentäs vähän jo pihaakin näkyvissä ja nuo edessä olevat kukkapenkit on jo melkein lumivapaata aluetta. On muuten uskomattoman hankalaa saada lapset ymmärtämään, että noissa kukkapenkeissä (jotka ei oo kukkia nähnytkään..) ei ihan välttämättä oo pakko pomppia! Kun on kuulemma niin kiire, että siitä on nopeampi kulkea.Niinpä!
 

Kovasti odotetaan jo sitä, että saatais hiekkalaatikko, joka on siis ihan totaalisesti jään alla vielä, ja leikkimökki käyttöön. Keinuihin pääsee onneksi jo ja niissä käydäänkin päivittäin keinumassa. Odotetaan, että tuo meidän tie sulaisi niin saatais kaivaa polkupyörät varatosta ja lähteä pyöräilemään.Meinaa tekeminen pihalla olla välillä vähän haastavaa, kun joka paikassa on liukasta. Onneksi lapsilla mielikuvitusta piisaa ja eilenkin he ottivat frisbeegolf frisbeet käyttöön ja heittelivät niitä.
 
 
Minea on ruvennut viihtymään jo kivasti rattaissa katsellen muiden touhuja. Toki eilen oli hankala, kun sisarukset meinas olla aina sielä mistä tuuli vasten naamaa tai sitten vastaavasti aurinko paistoi suoraan silmiin. Pitääkin etsiä missä meidän pienet aurinkolasit ovat! Onko teillä pienet antaneet aurinkolasien olla päässä? Muistan, että Nuutti veti ne aika usein alas, vaikka niissä olikin se kuminauha pään taakse. 
 
 
Mites teillä lukijoilla joko on piha sulanut ja kevään merkkejä näkyvissä? Kovasti jo on mietinnässä terassin laittelu. Niin ihanaa kun kaikki on nyt valmiina viime keväisen terassi projektin jäljiltä. Tänä keväänä saa vain nostella kaikki varastoista ja kaapeista paikoilleen.Sisustella mieleiseksi. Jotain pieniä kivoja juttujakin on suunnitteilla kevääksi, mansikka maan laajennusta, pensasmustikoiden hommaamista ym. Kun nyt ensin päästään tuosta lumesta ja jäästä eroon!!
 
Aurinkoisia päiviä siis pliis meille ja teille myös:)
 
~~Ulla~~
 
 
 


4 kommenttia:

 1. Moikka! Ihanaa elämänmakuista menoa teillä <3
  Ja onpas teillä tosiaan lunta! Täällä etelässähän lunta ei ollut kunnolla edes oikein talvellakaan, joten nyt kadut ovat kuivat ja nurmikot näkyvät. Muita keväänmerkkejä ei vielä juuri olekaan näkynyt. Kylmää on vielä ollut! Voi kun ei malttaisi odottaa!

  Ihanaa kevättä teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moiks! ja kiitos, sitä tämä todellakin on:)
   Tähän aikaan vuodesta oon kyllä vähän kateellinen teille Etelä-Suomessa asuville, saatte niin paljon aikaisemmin nauttia jo keväästä!!

   Poista
 2. Jälleen kateellisena kattoo täällä joku teidän pihaa, yhtä iso varmaan kun meidän läheinen leikkipuisto, oikiasti :'D Aivan ihanat muuten noi ylhäällä olevat kuvat (mikä lieneekään oikia nimi sille, en muista), vaihtelu virkistää ^^ -V

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan se kyllä iso, ihana sellainen<3
   Tarkoitat siis banneria, joo mä kuule sen omin pikku kätösin väsäsin. Aikaa meni vaan sellainen tunti ja sitte en edes muistanut kuinka se vaihdetaan tänne,mut onnistui!!

   Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: