torstai 9. maaliskuuta 2017

Silmät joilta mikään ei pysy piilossa

Niin paljon kuin mä toivon, että ne olis mun silmät joilta ei mikään pysy piilossa,niin ei. (Vaikka täytyy tässä sanoa, että pari vuotta sitten sanoin Rasmukselle ja Nooalle, että äidillä on silmät selässäkin, näen kaikki kiusaamiset ym. No viime vuonna Rasmus tuumi ääneen, että ei äiti sulla mitään silmiä selässä oo.Haha, pitänyt niiden kuitenkin miettiä onko vai ei!!)
 Ne on meidän pienen neidin silmät jotka löytää lattialta nykyään kaiken. Eikä siinäkään mitään, mutta kun ne löydöt menee sekunnissa suuhun. Pinsetti ote on siis Super hyvin jo hallinnassa. Me ei siis tarvita koiraa, Minea menee ja putsaa pöydän alustan:)
 
 
 
"Ai sä huomasit mitä mä teen?!"
 
 
 
Sitten toinen ihan viime päivinä opittu taito. Meillä nousee mimmi tukea vasten pystyyn, siis apua!! Meillähän on kaikki muut noussu vasta reilusti yli vuoden ikäisenä tukea vasten ylös ja sitten vasta sielä vuoden ja kolmen kuukauden jälkeen on otettu ekat askeleet. No tällä neidillä on ilmeisesti kiire tehdä kaikki vähän aiemmin.
 
 
Aika horjuvaa ja hataraa tuo seisominen vielä on, mutta eiköhän se nopeasti siitä harjaannu,ainakin harjoittelu on hurjan ahkeraa!
 
 
Yritä nyt sitten tuolle sanoa, että älä koske äitin kynttilä juttuihin.Huoh, taidan suosista tyhjäillä tuota rahin päällystää.
 
 
 
Neiti itse on niin onnessa tästä uudesta taidosta. Kauhea ähinä ja puhina kuuluu, kun yritetään päästä ylös. Välillä joutuu yrittää useamman kerran, mutta lopputulos saa hymyn korviin<3<3
 
 
Meidän pieni iso tyttö, äh kestä miten rakastan tuota pikku otusta<3
 
Minkä ikäisenä teillä on lapset noussut ylös ja lähteneet kävelemään?
 
Ja pieniä terkkuja sille joka päättää lumisateesta: PIISAA JO!!! Eilen kahden tunnin lumityöt ja siltikin puolet pihasta oli kolaamatta. On se vaan onni omistaa sellainen 700m ikioma tie.
 
Mukavaa torstain jatkoa murut!!
 
~~Ulla~~
 
 


12 kommenttia:

 1. Ihanaan blogiin löysin kun olit käynyt omassa blogissani kommentoimassa <3 Voi mikä söpöys tuo teidän tyttönen, ei varmasti ole helppo kieltää kun nappisilmät ja hymysuu edessä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulit visiitille!
   No ei ole kyllä helppoa kieltää, menee omakin suu väistämättä hymyyn:)

   Poista
 2. Voihan suloisuus. <3 en kestä noita ihania röyhelöpeppuhousuja, meidän Tiitillä oli kokovalkoset tollaset. Meillä lähti käveleen ite 1v4kk, sitten kun osas jo mennä "ensiaskelina" kämpän pari kertaa ympäri. Parenpi pelata varman päälle eiks vaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö<3
   Mä tykkään myös tosi kovaa noista röyhelöpeppuhousuista, kivat sinällään bodyn kanssa. Kyllä mäkin toivon, ettei tämä meidän neiti nyt ihan vielä lähde mitään askelia ottamaan. Paljon varmempaakin se meno sitten päälle vuoden ikäisenä!

   Poista
 3. Onpa suloinen neiti! Meidän esikoinen nousi tukea vasten 7kk ikäisenä. Kävelemään lähti vajaan vuoden ikäisenä. Muut kolme ovat olleet niissä asioissa hitaampia ja rauhallisempia. Esikoisen elämästä muistan jopa päivämääriä milloin on oppinut mitäkin. Muiden kohdalla pitää luntata vauvakirjasta. Ja nljännellä vauvakirjan korjoittaminenkin on vaiheessa... (hävettää)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hän on kyllä niin ihana<3
   Apua miten nuorena teillä on noustu ylös! Mulla on ihan samalla tavalla, esikoisen kaikki etapit muistaa hyvin ja muilla lukee vauvakirjassakin vain että noin sen ja sen ikäisenä...

   Poista
 4. Söpönen vauhtityttö! <3

  Mitähän Ellu nousi.. Varmaan kymmenkuisena? Varovaisena luonteena otti ensiaskeleensa yksivuotispäivän jälkeen ja sitten käveli ihan oikeasti kun oli 1v4kk

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vauhtityttö kuvaa kyllä tosi hyvin tätä mimmiä:)
   No teillä on sitten saman ikäisenä lähdetty kävelemään kun meillä muut muksut!

   Poista
 5. Tulin vierailulle oman blogin kautta! Voi elämä, nämä vauvanhajuiset kuvat eivät auta yhtään mun vauvakuumetta :D Ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit tänne:)
   Mä tiedän, nämä lisää kivasti vettä myllyyn, kun vauvakuume vaivaa!
   kiitos!

   Poista
 6. Kääk, joko siellä seistään!? En kyllä kestä kuinka suloinen hän on!♥♥ Ja noi pöksyt, niin söpöt.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ajattele,täälä jo seistään! !Missä mun vauvani on??!!
   Minea on kyllä suloinen pikku mimmi♡♡

   Poista

kommentit ovat aina tervetulleita: