tiistai 11. helmikuuta 2014

synttäri huumaa


 Kyllä noissa juhlien järkkäämisessä on aina oma hommansa. Kamera oli kädessä,mutta ei tullut otettua yhtään kuvaa esim. tarjoiluista.No menekki oli hyvä,joten kai makukin oli sitten kohdillaan=)

Päivänsankarit lahjojen availu puuhissa ennen kuin äiti ehti edes hiuksia laittaa kuntoon! Ja Rasmukselta uupuu vielä paitsikkakin=)


 Tässä sitten jo on hiuksetkin kuosis.Ja tuo pompin tutu<3 Valkoisen paidan kanssa huomattavasti kivempi kuin sen harmaan.
Ja lisää availtavaa..Mandin paketeista paljastui monta erilaista juttua Sylvannian families-sarjaa. Itseasiassa niin monta,että iskälle tuli pyyntö asteen verran isompaan nukkekotiin=)

 Mandilla oli vähän maltillisempi tyyli avata noita lahjoja,Rasmuksen avaamista ehdin kuvata aina vasta siinä vaiheessa kun paperit oli jo lattialla=)Rasmus sai monta erilaista pakettia Lego Chimoja ja ne oli,yllättäen,erittäin toivottuja kaikki! Onneksi on saman ikäisiä serkkuja joiden kanssa sai heti leikkiä uusilla leluilla!Huomatkaa jätkien yhteensopivat hiusmallit=)

 Neidit oli ihan omissa maailmoissaan Mandin huoneessa.


 Niin vaikea uskoa että meidän vanhin lapsi on jo seitsemän ja nuorinkin kolme!!Mihin se aika menee?!Mutta toisaalta niin ihania nuo lapset on vaikka olisivat minkä ikäisiä.Niitä toteutuneita unelmia...<3 

                       ~~Kiitokset vielä kaikilel vieraille!!~~


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentit ovat aina tervetulleita: